Új hozzászólás Aktív témák
-
WaterWawe
őstag
válasz
keIdor #57423 üzenetére
Hasonló cipőben vagyok én is. Itt van, néha-néha 1-2 órát játszom rajta de már azt is egyre ritkábban, már szinte csak PS4. Eleinte ellene voltam ennek az 1800p-s felskálázós dolognak, mostmár viszont támogatom. A BF1 még komolyan mondom jobban néz ki így mint 1440p PC-n.
Nekem nem a portokkal volt bajom, ami játék érdekelt az többnyire elfogadhatóan futott. (Kivéve: Siege) Nekem azzal volt bajom hogy mind a BF1, R6 Siege, CS:GO és egyéb más kompetatív multiplayer játékban olyan pofátlanul csaltak hogy az valami elképesztő. Cs-ben főleg, vesztésre állnak, se baj. Ő hirtelen "megtanult játszani" és szétlő mindenkit. Nem mondom hogy ez nem történhet meg, de amikor már minden második meccsen ez ment... Nekem nem kell ez a bizonytalanság, PS-en legalább biztosan tudom hogy skillből lőttek le.
Neken a kontroller is kényelmes, sőt még kényelmesebb a kanapéból, hátradőlve játszani mint a gép előtt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Óvodások homokozója
- Android szakmai topik
- Milyen processzort vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest