- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
Új hozzászólás Aktív témák
-
katras
tag
Sziasztok!
Nekem van egy Dell inspiron 17 5759 laptopom, benn egy egy terás hdd. Szeretném kicserélni egy 1tb ssd-re vagy 512gb ssd-re. Bármilyen 2.5 inches ssd jó nekem?
Előre is köszönöm!!
-
katras
tag
Sziasztok!
NEmt tudom, hova tegyem fel e kérdést, de életbevágó
Van egy sony vaio VGN-FW31ZJ notebookom. Betört a képernyője, újat szeretnék rá venni. A sony servíz 200k-át mondot, az felejtős, ebay néztem utána. meg is találtam, pont erre a gépre tervezetteket, de azok hd+, míg az eredeti fullhd volt. Valyon kompatibilis lesz-e?
http://cgi.ebay.com/16-4-TFT-LCD-SCREEN-SONY-VAIO-VGN-FW31ZJ-GLOSSY-/120717742277?pt=UK_Computing_LaptopAccess_RL&hash=item1c1b5690c5#ht_2192wt_926
Ezt rendelném meg, ha tudtok olcsóbb, vagy full hd vagy valami más forrást, vagy nem kompatibilis a képernyő a géppel, akkor írjatok!Válaszotok előre köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Xbox 360
- Sorozatok
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- Lenovo T440 minden alkatrésze eladó!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Green Cell Asus R510C R510L R556L X550C X550L töltő ÚJ
- B140RTN03.0 HW1A 14.0" HD+ (1600x900) 30pin matt laptop LCD kijelző, LED panel ÚJ BONTATLAN
- Lenovo L490 L590 L14 L15 gyári akkumulátor ÚJ BONTATLAN!