- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Milyen switch-et vegyek?
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Mozilla Firefox
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz fenergie84 #11768 üzenetére
Biztosan ,hogy nem, illetve ha ez a típus készült full hd kijelzövel akkor igen mivel cserélni kell az lcd átvezetö kábelt is.Nagyon nehéz IPS panel találni.
duree54
-
anonymus89
addikt
válasz fenergie84 #11646 üzenetére
Szia!
Szerintem, nézd meg a dvd íród pontos típusát valamilyen programmal majd gugliban keresnék utána milyen méretei vannak 9,5mm v. 12,7mm optibay kell majd és előlapcsere.
Alza+ tagság 20% kedvezménnyel https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=xAdVXTXkykpX
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4808 üzenetére
Próbáld ki úgy, hogy leveszed a rendszerfedelet, úgy menetsd. Szerintem jelentősen nem fog változni a hőmérséklet, de te is meg tudsz ebben bizonyosodni, és akkor meglátod, hogy megéri-e perforált lemezból kiszenvedni a burkolatot.
Amúgy szerintem egyértelműen a hűtőpaddal jobban jársz. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4805 üzenetére
jah, hogy csak a rendszerfedelet. Hát ha szépre meg tudod csináltatni, akkor jó lehet. Viszont nekem biztos nem tetszene, és túl sokat nem hűtene a rendszeren, de ez csak szigorúan az én véleményem.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4803 üzenetére
De, a porosodás. Begyűjti esetleg a szöszt jobban. ha leveszed a hátsó burkolatot, nézd meg, hogy nincs-e rajt hővezető szivacs, ha van, akkor annak funkcióját nem szabad megszüntetni. De házi körülmények között elkészítve, szerintem nem nézne ki jól, de ki tudja, ha épp van otthon pár élhajlító, meg lézervágó, meg előtte jól megtervezed, akkor semmi akadálya.
Meg még egy hátrány, hogy a felső lappal elég nehéz lesz összeilleszteni, főleg, hogy sok esteben ez adja meg a megfelelő merevséget a gépnek. De megfelelő tervezéssel persze mehet.[ Szerkesztve ]
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4801 üzenetére
Nem hülyeség, de hogy nézne már ki?
Vegyél egy hűtőpadot, amire fel tudod rakni, olcsóbb, szebb, és nem kell szarozni vele. -
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4751 üzenetére
Ha a mini PCI-s ssd-kre gondolsz, akkor ugyan annak a foglalatnak tűnik... de abból is az Express végűek, tehát PCI-E.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4749 üzenetére
mini PCI-Express
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4747 üzenetére
Amúgy ez egy Pi2550?
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4745 üzenetére
Intel Turbo Memory szerintem.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4724 üzenetére
billt kell kivenni.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4722 üzenetére
... mert a másik a bill alatt van ....
A procit meg csak szépen lecsavarod a csavarokat, be az új proci,tisztítás, pasztázás, vagy gap pad, aztán visszacsavarod, a sorrendnek megfelelően. Nem kell agyonhúzni, csak mint ahogy meg voltak húzva.[ Szerkesztve ]
-
varsam
őstag
válasz fenergie84 #4720 üzenetére
Nem vészes, úgy van ahogy leírtad, bár azért gondolom noti függő a dolog. Nekem az MSI EX600-val nem volt semmi gondom. Ha úgy van megcsinálva a gép, hogy szépen szét lehet szedni, akkor nincs probléma. Még mielőtt megveszed a procit, nem árt szétszedni és megnézni, h meg tudod-e csinálni.
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz fenergie84 #4711 üzenetére
T8100
T7250
Forrás
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- GTA V
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: mini PC Snapdragon X Elite-tel
- Torrent meghívó kunyeráló
- Milyen switch-et vegyek?
- CES 2025: Műholdas nyakörv? Nem lesz olcsó
- Apple notebookok
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- További aktív témák...
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
- HSPA 4G Modemek HP,Dell, Lenovo Ingyen Posta
- HP Fibcom L850-GL Ára:7000 Forint Kompatibilis modellek (gyártói oldalról): HP EliteBook x360 1040 G