- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Tagadja az Apple, hogy eladta volna a Siri által begyűjtött adatokat
- Nagyon nem tetszik az NVIDIA-nak Joe Biden utolsó percre tartogatott terve
- Bejelentkeztek a TikTok amerikai ágazatáért
- Ilyen még nem volt: magát büntette meg az EU az adatvédelmi törvények miatt
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Synology NAS
- Router gondok
- Proxmox VE
- Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Nem, az XP maximum 3.5GB-ot fog látni.
Ezt olvasd el, h megértsd mi a különbség 32bites, és 64bites operációs rendszerek közt:
http://logout.hu/cikk/a_windows_xp_32_bit_memoriakezelese/teljes.htmlDe miért használsz még XP-t?
Ez a konfiguráció Win7 alatt jobban teljesítene.
Valamivel a notin nem kompatibilis a Win7 64bit?
Alapesetben minden eszközhöz fel fogja ismerni a drivereket, ha esetleg valamihez nem, akkor majd ráérsz ahhoz keresni drivert akkor, ha valóban szükséges.A mini PCI-E csatlakozó egyféle van, úgyhogy azzal nagyon nem tudsz mellélőni, de ezért mondtam, h mielőtt elkezdesz keresgélni, vedd le a gép hátulját, és nézd meg, hogy is néz ki valójában.
A wi-fi kártya lehet akár 3 csatlakozós is, de annál majd értelem szerűen csak kettő csatira kell dugni a vezetékeket. Így 450-es N-es Wi-firől ne álmodj.
Wi-Fi-vel kapcsolatban érdeklődhetsz még a másik notis topicban is:
http://itcafe.hu/tema/azonnali_notebookos_kerdesek_oraja/friss.html
De tudtommal csereberélhetők, az n-esek egy jó része már 3 antennás, de ilyen esetekben is fel lehet őket használni, de csak kettőre kell rádugni a csatikat. Értelem szerűen az adott moduloknál meg van határozva, h melyik kettőre.
Ettől függetlenül én is 2 antennásat keresnék.Proci ügyben pedig úgy van, ahogy Tenken is írta.
Én kihagytam ezt, mert gondoltam, nem lényeg, de valóban úgy van.
Ha a BIOS nem tartalmazza a CPU-mikrokódot, akkor a CPU nem indul el. Némely gyártó belerakja a BIOS-ba az adott chipset összes processzorának a mikrokódját, de vannak gyártók, amelyek csak azokat, amely(ekk)el a notebookot forgalmazzák.
És valóban, angol nyelvű fórumokat szoktam én is átböngészni ilyen esetekben keresve infót, h milyen processzorokat cserélgettek a gépben, de beláthatod, h ennyire alaposan senki nem fogja helyetted átnyálazni az internet bugyrait Google első 10 találatánál nagyobb mélységben.
A BIOS ez irányú frissítése inkább asztali lapoknál jellemző, ha egy notit kiadnak, utána már ritka az olyan BIOS frissítés, amit csak azért adnának ki, h újabb CPU mikrokódokat tartalmazzon.Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Egérpad topik
- Eredeti játékok OFF topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen autót vegyek?
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- 15.6" slim 40pin matt laptop LCD kijelző HD (1366 X 768)
- Használt Lenovo ThinkPad T480s T490 T14 E480 E490 L480 L380 L390 billentyűzet
- Lenovo ThinkPad T490, T495, T14, P14s gyári új 51Wh akkumulátor (L18M3P74). ÚJ BONTATLAN!
- Lenovo ThinkPad T490 ventilátor gyári új bontatlan dobozos
- Használt Lenovo ThinkPad T470 T480 gyári magyar billentyűzet.
- Hp 840 g2 - i5 5300 alaplap
- Laptop kijelzők: 15,6", 14", 13,3" HD, HD+, Full HD IPS
- lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban kompatibilis Új ára A Lenovo
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1