- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Gazdasági parazitizmus: a franciák is perelik a Metát az AI-tréningezés miatt
- Triplázás jöhet: az Amazon és a Google szerint az atomenergia a jövő
- Beindultak a kínai startupok, a fejlesztőkért versenyez az OpenAI
- Milyen switch-et vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Adobe Lightroom topic
- Jelszókezelők
- Videó stream letöltése
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
mylocky
csendes tag
Szia!
köszönöm a tippet, meg is találtam (nagy küzdelmek árán) az ic-t, ami ellenőrzi a feszültségeket és kapcsolgatja a ledeket (U21 - LVC14A) viszont sajnos nem ez a probléma. Bár látom már a fényt az alagútban.
Azon agyalok még esetleg, meg kellene néznem a kristályokat, vagy az órajelgenerátort, elő is kapom este a hóku-szkópot.
-
mezis
félisten
válasz
mylocky #14098 üzenetére
Nekem egy Fjitsu Siemens (1020c ?) produkált hasonló hibát. Annál van egy kicsi, talán 8 lábú IC, ami a bekapcsolást intézi, azzal lehetett gond. (Néhány lábán határozottan látszott valami zöldes korrózió, ami mintha belülről kifelé rágta volna amit talált.)
Az egész alaplapot cseréltem, mert ilyen IC-t csak bontani tudtam volna. -
mylocky
csendes tag
Üdv!
Adott egy Acer Aspire 5742ZG - New70 - LA-5891P rev:1.0 alaplap. Hozta a tulaj, hogy egyszer csak nem kapcsolt be. Végignéztem már szinte mindent, dcdc (8206b) cserélve, töltésvez. cserélve (6251), kbc cserélve, az összes FET kimérve, mind normálisan működik és mégsem jó.
Táp rádugása után 2x egymás után felvillan a bal alsó sarkán található 4 led, majd 0 életjel. A töltés nem indul be, power gombra nem reagál. Van egy hasonló alaplapom, azon szinkronban próbálom tesztelgetni, ami lekerült a rosszról, eddig mindene jó volt.
Valahol máshol lesz a bibi, bár bízom benne, hogy nem kell pch-t forrasztani.
Valakinek valami ötlet?
-
Üdv Mindenkinek!
Szeretném megkérdezni, hogy valaki tud erre egy megoldást, vagy ötlet hogy miért nem lehet bekapcsolni?Amikor benne volt az akku, akkor nagyon gyors power gomb nyomogatásra sikerült beizzítani, majd utána ki/bekapcsolásra is jól reagált. Egy pár napig nem nyúltam hozzá, majd ismét be akartam kapcsolni, de már lehetetlen ... bekapcsolásra azonnal ki is kapcsol.
Akkuval / nélkül, ua. az eredmény. Garanciális a gép, megint küldöm vissza, de egy Medion Erazertől ilyet én nem várok. Elegem van belőle!
Amúgy i7 2.gen 4 magos és GTX 670M-mel szerelt (egyszer már elfüstölt benne a videókártya, az cserélve lett)...Akkumulátorról is mintha elég gyorsan szopná az élettartamot. Amikor megvettem már akkor 34% körül volt, 2 hónap után meg 52% környékén ... wtf?
Köszi a tippeket! -
zgyorik
tag
Üdv az uraknak.Lenne egy olyan kérdésem,hogy lenne egy Au Optronics B156XW02 v.6 típusú laptop kijelző ami sajnos betőrt és szeretném kicserélni de valaki tudna nekem adni egy kompatibilitási listát,hogy milyen kijelzők lehetnek jók még ez helyett.Ha minden igaz akkor 15,6"-os HD Led-s a kijelző,40pin-es a csatija,és Bal alsó sarokban van a csatlakozója.
A válaszokat előre is köszönöm! -
Derivel
tag
Sziasztok! Egy Asus laptopban a dvd író nem működik. A Win 10 (64bit) felismeri alapból, de ha belerakunk egy lemezt, akkor jobb esetben is csak látjuk a fájlokat, de ezeket nem lehet megnyitni. Rosszabb esetben azt se veszi észre, hogy van lemez a meghajtóban. Az író mindkét esetben normálisan felpörög. Több DVD-vel is próbáltam.
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?
Garanciás gép, ezért nem szeretném szétszedni. -
SutPet
aktív tag
válasz
Bluesummers #14088 üzenetére
vinyó nélkül indítva is ugyan ez a hiba csak a system diagnostics jön be hiába a biosba akarok belépni. Vinyót megformáztam másik gépben szintén ugyan ez a probléma. A legnagyobb problémát az jelenti hogy nem tudok bios-ba belépni csak az a fránya System Diagnostics jön be ahol választhatok f1-4ig... kezd kicsit őrületbe kergetni ez a gép, szép meg jó gépnek tűnik de egyenlőre csak púp a hátamon :S
-
válasz
SutPet #14087 üzenetére
Vinyó nélkül indítva? Nekem ASUS-nál volt, hogy BOOT screen mindig megfagyott, s HDD nélkül belépve BIOS-ba reseteltem factory defaultra, utána jó volt. Ha ez nem jó, akkor másik gépben formázd teljesen a HDD-t, mert arról nem tud bootolni, valami megakasztja.
Apropó: [link] -
SutPet
aktív tag
Sziasztok, szükségem lenne egy kis segítségre. Adott egy HP 8460p noti. Induláskor csak a system diagnostics menü jön be akármit nyomok (f9-re és f10-re is) nem tudok a biosba se belépni se a boot választóba így sehogy nem tudok telepítést elindítani. kilépve hard disk - 3F0 hibát dob. a vinyót kiszedtem megnéztem tökéletesen működik másik gépben. Már próbáltam lehúzni a bioselemet hátha reseteli,de az sem segített. :S Valakinek valami tipp ?:S
-
törölt tag
Sziasztok, van itt olyan aki nagyon ért a laptop BIOS visszaállításhoz? Fontos lenne.
-
king.mp
aktív tag
Ne tévesszen meg. Nálam számtalan olyan acer noti járt, amin ott virított a BT gombja, viszont maga a BT modul nem volt benne. (pl.: 5536g)
De ha az eszközkezelőben nincs, akkor vagy nincs benne a modul, vagy megdöglött.
Ha szoftveresen nem észlelhető, akkor gép szétkap és megnéz, hogy mi is a helyzet.
(Vagy, ha nem akarsz vesződni vele, akkor használsz usb-s bt-t.)ő az.
-
válasz
Devil Smile #14068 üzenetére
Maximálisan igazad van,ebben a kérdésben.
-
HF77
őstag
üdv
most vettem egy használt HP 8460p laptopot.
hiba:
amint leveszem a töltőről 1-2 percenként folyamatosan vibrál,ugrál a kép..amint felrakom a töltőre, nem csinálja!
az aku még 4 órát bír!
mi lehet a difi..?!
lehet hogy javításra szorul..azaz bevásároltam vele?!!köszi
-
Jennon888
csendes tag
Sziasztok. Van egy Dell E5520-as laptopom, ami kitakarítottam, így a CPU ventilátor nem megy annyit, de ami probléma az, ami eddig is probléma volt, hogy amikor a proci hűtés bekapcsol, használattól függően, 3-5 percenként 1 percre, olyan hangja van, mint egy hajszárítónak. Eddig nem nagyon zavart, de most mégis. Van valami megoldás erre, vagy ez típus hiba?
-
oszy
veterán
Srácok!
Van egy Aspire 5536-654G25Mn laptop. Nem akar életre kelni a bluetooth. Megvan a driver, de semmi. Eszközkezelőben sem látni semmit. Az Acer oldaláről töltöttem le a drivert hozzá. Új windows 7 Home Edition x64 lett rátéve.
-
dltpwnz
aktív tag
Üdv,pár napja fehér csik vágja ketté a monitort,szalagkábel hiba lehet ? Soha nem javitottam még notebookot,szétszedtem és hát egy érdekességet láttam,a kijelzőből kijövő kábel végig fut a rézhütésen ami elég szépen melegszik és gondolom megsütötte.HP Pavilion Sleekbook 15 a lapos.
Igy néz ki a dolog : [link]
szerk.: hol előjön,hol nem -
válasz
Devil Smile #14058 üzenetére
Az akku elektronikája nem tud kommunikálni a gép töltöáramkörével.Ez sajnos elöfordul utángyárrtott akkuval,elsösorban Hp és a Dell gépek no meg a Sony érintett a dologban.Sokszor szokott segíteni egy frisebb biosz verzió felrakása a notihoz.Ha ez nem megy akkor akku vissza és máshol kell venni utágyártottat de más típusut.Még szokott segíteni de ez nem otthoni megoldás,az eredeti akku elektronikáját át kell rakni az utángyártottba.
-
LiPi006
tag
Sziasztok!
Van egy lenovo z580, újra telepítés óta nem hajlandó tölteni csak az első 5-10mp be tölt majd nem tölt!
Próbálkoztam ki/be kapcsolása, driver illetve eszköz kezelőbe újra csatolni ,cmos reset!Újra telepítés előtt tökéletesen töltött..
Valakinek ötlet?
-
Devil Smile
őstag
Sziasztok Guruk!!
Egy olyan problemaval fordulok hozzatok, hogy ismerosnek rendeltunk egy utangyartott akkut a notijahoz de ha betesszuk gepbe azt irja h akku nem toltodik es 74%... ahogy kihuzzuk a tapot kikapcsol.. masik notiba is kiprobaltuk ugyan ez a helyzet.. a bolt termeszetesen zarva szombaton... hogyan kell mukodesre birni az akkut? gondolom a kis vezerlo elektronikaja tilt le.. a neten egy videot talaltam ami az ACPI vezerlo kitorleset javasolja de ez nem segitett.. masik akkut (gyari) ha beleteszem azonnal tolt...
-
-
F_Gergely
őstag
DC csatin bemegy a fesz, aztan valahol a rendszerben "eltunik" es az akksihoz mar nem jut el, illetve bekapcsolni se lehet. Egy youtube videot talaltam ahol hasonlo volt a gond ott a srac az akksi csati kornyeken forrasztott valamit de hogy mit pontosan az "titok" mert csak azt demonstralta hogy javit jopenzert meg megcsinalja az embernek. En a toltesvezerlore tippelek de nem tudom hol keressem mit merjek. Alaplapot venni bele meg nem erdemes mert nem eri meg. Szervizbe szinten nem eri meg eladni, horror arat kernek.
-
F_Gergely
őstag
válasz
kiralytigris #14053 üzenetére
neked sikerült megoldani? vagy még te is keresed a megoldást?
-
F_Gergely
őstag
sziasztok,
adott egy samsung np300E5Z laptop működés közben egyszer csak kikapcsolt azóta nem lehet bekapcsolni, töltést nem veszi fel, gondolom akksi meg lemerült. (sajnos nincsen ismerősi körben másik laptop amivel az akksit tudnám ellenőrizni illetve másik akksival kipróbálni hogy úgy bekapcsol-e).
A DC csatiját kicseréltem, kimértem van fesz, de sem a töltést nem veszi fel a gép sem bekapcsolni nem lehet. Gondolom a töltésvezérlő adta meg magát de nem tudom azt hogy lehetne leellenőrizni.
Van ötletetek merre induljak, mit nézzek, mit mérjek? -
tuningtomi
aktív tag
Sziasztok. A problémás notebook típusa packardbell easynote tk11bz. Figyelmetlenségből egy régebbi bios telepítését indítottam el, mire észrevettem már nem tudtam visszavonni. Azóta nem kapcsol be a gép, pörög a ventillátor indításnál és fekete képernyő van csak. Van valami megoldás a bios életrekeltésére?
-
válasz
kiralytigris #14049 üzenetére
Sajnos legalább 20 ezer forint,de jobban jársz ha felhívod a magyar Acer supportot és elmondod , hohy mi a helyzet a géppel és a papirokkal,biztosan megértik és segítenek.
munkanapokon 9–17 óráig: (1) 555-5200 -
kiralytigris
csendes tag
Miután hazajöttem este kipróbáltam úgy, hogy kivettem az akksit és tápkábellel indítottam. Először elindult majd egyből újra indult. Betöltött a windows. Majd egy 15 perc múlva leállt. Miután újraindítottam, ment egy órát. Rendesen működött. Gyorsan lementettem az adatokat róla. Neteztem egy kicsit majd kikapcsoltam.
A garancia kicsit necces lesz mivel kint élek Angliában, a gépet pedig Magyarországon vettem és mit ad isten otthon vannak a papírjai. Szóval mire legközelebb hazamegyek csak akkor tudom intézni.Egyébként ha az a problémája amit írtál, az kb mennyibe kerülne javítva?
-
válasz
kiralytigris #14047 üzenetére
Talán a belsö alaplapi táppanelen van valami gond.Acer szervízbe gyorsan,gondolom garanciális.
-
kiralytigris
csendes tag
Sziasztok. A gépem acer e5-571g
2 és fél hete raktam újra a windows 8.1-et
A legelső hiba ami előjött az hogy amikor leállítottam nem kapcsolt ki teljesen. A power led világit és hali zajt is hallani a gép felöl. Csak akkor kapcsolt ki teljesen ha a pűwergomgot hosszan nyomvatartottam. Ma játék közben egyszer csak fogta magát és kikapcsolt. Hallani lehetett egy hangot a merevlemez felöl. Azóta semmire nem reagál. Nem tudom elindítani, bekapcsolni. Mi lehet a baja? -
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14029 üzenetére
Ilyen eszköz csatlakoztatás-leválasztási mindenféle variációkon már túl vagyok, ezekkel kezdtem...
-
Grave_444
nagyúr
Üdv!
Lenne egy ASUS 1001PX netbookom. Atom N450, 2GB ram, GMA3150
Milyen Windowst érdemes feltenni? Startert próbáltam, de nem ment a Windows update.
Most Home Basic van fent, mintha ennél is a végtelenségig keresné a frissítést.
Ami nagyobb gond a Wifi drivert manuálisan nem tudok feltelepíteni, illetve sehogy sem működik.Ultimate frissítéseknél találta meg a drivert, tehát maga a wifi működne.
Ötletek?
-
DS39
nagyúr
Beteszem ide is a kérdésemet, hátha valakinek van rá ötlete, mi okozza.
[link] -
spsalvia
csendes tag
Sziasztok!
Páromnak van egy 1 éves Fujitsu A544 laptopja, Win10 fut rajta.
Gyakran csinálja neki azt a gép, hogy leállítás utána nem tudja bekapcsolni, nem reagál a power gombra, se akssival, se táppal. Aztán akssi ki-be és simán elindul táp nélkül, utána simán megy órákig, amíg dolgozik vele, semmi más baja nincs.Régebben Ubuntu volt rajta, nemrég került rá Win10, azóta van ez a hibajelenség, de ez lehet, hogy csak véletlen egybeesés.
Mi lehet a gond? Tudok valamivel házilag próbálkozni ami nem jár szétszereléssel
vagy vigyem el egyből szervízbe, mivel még bőven garanciális a gép? -
mamusz11
tag
Sziasztok SOS
Az asus x55a laptopom frissen telepítve bekapott egy durva vírust, újra akartam húzni a biosba akartam beállítani hogy usbről bootoljon de mivel még nem ismerte fel a pendriveot ezért ujra indítottam de mar csak pár led felvillant majd csak a ,,villanykörte´´ jelzésű led maradt égve kép nincs bios nem jön be!Volt ram ki be,hdd es ssd nélkül is ugyanezt csinálja! Mit csináljak??
Válaszokat előre is nagyon köszönöm -
clermont
csendes tag
válasz
Bluesummers #14030 üzenetére
Köszi Mindenkinek!
közben megoldottam úgy, hogy a feltett fapados win7 alatt inditottam a win8.1 installt, gondolom onnan vette a drivereket, aztán install alatt újra particionálás és nyoma sincs az előzményeknek de a driverek betöltve maradtak (gondolom)...s fel is ment a win8.1..de köszi minden tanácsot, linket!
szevasztok!
ui: pendrive-ról telepítettem HDD-re, SSD-t a havernak majd a gari letelte után javasolok...
-
-
-
clermont
csendes tag
Hello Mindenki!
Kis segítséget szeretnék kérni - van egy vadiúj Lenovo Z50 laptop, haver vette, menne föl rá a win8.1 install, azonban nem lép tovább az előkészítésnél, hiányol egy "storage" drivert, azonban a lenovo honlapján csak *.exe formátumban vannak fenn a driverek, a kapott driver-DVD sem talál semmit, az *.exe-k természetesen nem futnak mert más a hardver környezet (saját MSI laptop a segítség)...mit lehet ilyenkor tenni?
2 különböző win8.1 is megpróbáltam..miért nem megy végig az install egy alap illesztőprogrammal s majd később frissíthető lenne?Kényszerből egyelőre egy win7 raktam fel.
hja, a hibaüzenet:
"Hiányzik egy adathordozóhoz szükséges illesztőprogram. Egy lehet egy DVD, CD vagy USB eszköz.stb. stb."kinek van ötlete? köszi
-
ispi
tag
válasz
Bluesummers #14026 üzenetére
Sajnos az elemhez ennél a típusnál a sima fedőlapok levételével nem férek hozzá a gép szétszedésen nélkül, a neten kutakodva olyat is olvastam, hogy rá van forrasztva az alaplapra... SSD nélkül is próbáltam, de minden variációban ugyanaz az eredmény: 4 másodperc (vagy talán 3,5 stopperrel mérve) múlva újraindulás vég nélkül, de csak tápról, akkuról simán leáll. A BIOS-ba sem tudok belépni, nem kapcsol kijelzőt, nincs kurzor, nincs kép. Ezt 2011 januárjában vettem, hát nem tudom, hogy egy elem lemerülés produkálhat-e ilyen tüneteket...
-
BIOS elem-csere esetleg mint utolsó lehetőség? Volt egy XNOTE (=CLEVO) noti GTX660M-mel, 2 éven belül lemerült az eleme, ezért kellett visszavinni garanciáztatni, mert el sem indult (black death). Nálad egész konkrétan mindig 4mp alatt indul újra? Akkor a hidak között kommunikáció lehet a probléma, komolyabb a gond. KillHates-nek írnál egy üzit? Ő profi ebben a témában.
Próbáld meg még azt, hogy HDD-t kiveszed (nem teszel bele semmit), s úgy indítod el a gépet, s gyorsan belépve BIOS-ba mindent resetelsz alapértelmezett állapotba. Lehetséges, hogy ott egy boot-screen logo megfogja az egészet. Nálam egy ASUS-nál produkálta ezt... -
ispi
tag
Sziasztok!
Tegnap meghalt a notim. Acer 5742G-i5 proci (M460), ATI VGA, 4 GB RAM, SSD... Tápról etetve folyamatosan újraindul, de nem jut el semeddig, a BIOS sem indul, a kijelzőt sem kapcsolja be, 4 másodpercenként indul újra. Ha akkuról indítom 4 másodperc után kikapcsol, nincs újraindulás. A hűtőventillátor felpörög, próbáltam SSD-vel és anélkül, a RAM-okat is cserélgettem, kivettem, próbáltam másik modulokkal, ugyanaz a jelenség. Előtte nem volt változtatás a gépen, a proci hőmérséklet is rendben volt, a HWinfo folyamatosan figyelte. Egyszer csak elkezdte normál működés közben ezt a boot loop-ot és azóta ezt csinálja. A CMOS elem kivétel-berakással próbálkoztam volna még esetleg, de ahhoz ennél a típusnál nem férek hozzá. Ötlet esetleg valakinek, hogy mi lehet ez? -
Zoli-bácsi
senior tag
Sziasztok,
adott egy Latitude E6510 corei-5 4gb ram, full hd kijelző.
A probléma, hogy win 7 alatt bizonyos oldalak nagyon kicsiben jelennek meg. Pl java alkalmazások, youtube videok "oldalsávjai", és még elég sokminden. Most feltettem egy win 8.1-et, hátha. Namost itt már az alap képernyőbeállítás is nagyon pici 1920x1080-ra(ez az ajánlott) állítva. Ha meg leveszem 1366x768-ra, teljesen homályos és élelen minden. Találkozott már valaki ilyen problémával, mi lehet a gond?
(a kép nem adja vissza, de nagyon picik az ikonok, betűk, minden)
Üdv: Zoli
-
Fleed
aktív tag
Acer Aspire E1-570 G laptopom lassan 2 éves lesz. A kijelzőn van egy pici fehér folt, ha fehér vagy világos képet jelenítek meg ( feketénél semmi gond). Két kép erről, bár annyira nem látszik képen. A kérdés, hogy mi a baja? Ezt garanciálisan javítják? Mert leakarom adni úgy is, hogy melegszik meg lassabb stb ( hátha kitakarítják) , illetve a töltő csatlakozója lötyög és nyekereg. Fogalmam sincs milyenek a notebook szervizek, ezeket javítják? Köszi
-
podeeg
csendes tag
Helló mindenki! Egy Lenovo G500-as ról lenne szó a következőkben. Az a sata port, ami a dvd írót kezeli, nem látta illetve nem kezelte tökéletesen a dvd író helyére betett hdd-t. Elvittem szervízbe gondolván,hogy valami gondja van, de azt mondtàk, hogy tökéletes minden csak az a port nem alkalmas hdd kezelésére. Lehetséges ez??
-
törölt tag
Sziasztok!
Kaptam egy leharcolt acer aspire 5738zg laptopot.
A Pentium 4-es régi asztalit PC-t lecserélném rá, és
csak asztalon lenne használva, ezért a hiányzó Laptop
HDD-t a P4-es ből sata hosszabbítókal pótolnám!
A véleményetekre lennék kíváncsi? -
totyika93
tag
Sziasztok!
Olyan problémám akadt, hogy a notim nagyon hamar túlmelegedik!
Kitakarítva, pasztázva( Artic Mx 4) volt de a probléma nem szűnt meg!Már índításnál is 82 °C fok és 90 °foknál lelövi magát gép mit tehetk még?
Proci, vagy hűtőt cseréljek?ASUS K52f
kb. másfél éves!Proci: Intel Dual Core P6100
-
Márkito
tag
Sziasztok
Van egy Dell Inspiron N5110 gépem, a hibajelenség amit produkál hogy magától kikapcsol. Mégpedig akkor amikor a balkezem ráteszem a burkolatra. Első körben arra gondoltam hogy túlmelegedés vagy ilyesmi, ezért teljesen kitakaritottam. Hiba azonban nem szűnt meg, legváratlanabb pillanatokban csinálja ezt. Esetleg valami tipp? Lehet hogy az alaplap deformálodott és elrepedhetett ?
Válaszokat előre is köszönöm! -
válasz
Makifeju #14009 üzenetére
Itt nézd meg.
http://windows.microsoft.com/hu-hu/windows/change-file-open-program#1TC=windows-7
Először nézd meg, hogy melyik progit írja, melyik van kijelölve, mert az a jelenlegi alap értelmezett. Ha az számodra ismeretlen, el is távolíthatod, mert csak galibát okoz ezek szerint
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Politikai mémek
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Milyen egeret válasszak?
- Akciókamerák
- OLED TV topic
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS VIVOBOOK X560UD-BQ009
- ÚJ, bontatlan MacBook AIR 2024 15,3 M3 CHIP! 16GB/256GB SSD midnight magyar! 1 év Apple garancia!
- Genesys Álítható Magasságú RGB- Laptop Hűtő
- Panasonic ToughBook CF-52 Core I5 3360M 4x2800/8GB/512GB
- Rózsaszín HP Elitebook 830 G5 /i5-7300U/16 GB DDR4/ 256 GB SSD/FHD 13,3"
- Lenovo Thinkpad E470 /i5-7200U/8GB DDR4/256GB SSD/FHD IPS 14,1"
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest