Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
O.M.G.
A következő a sztori... rendszergazdai fiók alatt, nálam is minden gondnélkül belép az IDF felhőjébe a bejelentkezési segéden keresztül, de nem rendszergazán nem működik!
-
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #95 üzenetére
Természetesen működik, béta is megjavult még aznap.
Nálam nincs (volt) összemosódva a Biztonságos szó. Egyébként most lett elegem a magyar verzióból, néhol olyan magyartalansággal lehet találkozni (ami évek óta jelen van), hogy ihaj. Áttértem az angol verzióra, ezentúl ezt fogom használni. Frissítéseket is előbb fogom megkapni.
Főképernyők összehasonlítása:
(baromi ronda a többféle betűméret a magyar verziónál, és ez több helyen is előfordul).HU (20.1) vs. EN (20.1.1)
---------------------------------------
* Egyébként elég stabil a cucc, pár idegesítő GUI hibával találkoztam eddig. Ilyen az ID Safenél a bejelentkezési adatok képernyő, néha megjelenik a vertikális és a horizontális csuszka.
* Performance / Startup Manager -> GUI hiba - KÉP
* A "Credits" auto görgetése továbbra is lassú.
---------------------------------------
- Activity MAP elhagyásának örülök, nem sok értelmét láttam. Arra jó volt, hogy miatta meg-meg akadjon a főképernyő megnyitása.
- Minialkalmazás elfért volna, de nem nagy tragédia hogy elhagyták.
-
törölt tag
Én újra húztam a Win8-at és felraktam tisztán a NIS 2013. Hát sajna nincs lehetőség local accountra és Windowsos auto-login sincs,így hát nem fogom használni a jó kis Identiti Safet.
fenébe.
Amúgy pöpec érezhetően gyorsabb az egész program , még gyorsabbnak érzem a gépet is. -
törölt tag
Ja igen az asztali mappa tényleg azért nem rémlett, mert a 2012-t már nem ezzel a villám módszerrel telepítettem hanem offline installerrel.. utoljára ezt a 2011-nél játszottam el, és ott ugye már nem jegyeztem meg, hogy hozott e létre telepítőt az asztalra illetve mi lett a sorsa, gondolom töröltem nem kell az alapon úgyis csak a helyet foglalja amikor a másik partíción ott fityeg az offline telepítőkészlet ami ráadásul rendszeresen meg is újul.
Kivételesen NAV esetében tegnap, ha nem upgrade lett volna - ami automatikus aktiválással jár - még jól is nézett volna ki a próbaidőszak, az picivel több mint az 5 nap
-
PapauZ
aktív tag
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
Nem azért van szerintem, az intelligens def-et már ezek tartalmazzák, bár nálam mind a kettő 172+ megát egyből lefrissített miután érzékelte, hogy nálam az intelligens def ki van kapcsolva. Amúgy régen volt olyan, hogy nem tartalmazta, vagy a 2010-es vagy 11-es.
Igen, készül
Ezt azért hamarabb megakarom csinálni, mint a 2012-t
Bár kis kavarodás volt a NIS és NAV fotóimnál éjjel, mert az elején nem minden pillanatot kaptam el, például telepítésnél a kevesebb mint egy perc van hátra részt, mert még az előző képet mentettem le... amikor meg odaértem már túl volt az SSD-s rendszeren ennél, így ott kénytelen voltam a HDD-s NAV-ból egy képet szedni
Meg volt még egy pár ilyen, ahol a NAV-os képhez kellett hozzányúlnom - de ezt majd fel fogom tüntetni, hogy csak a nevében tér el ezeken a részeken.
(#87) HZoli87: Az a fura, hogy ugye a IDF-et ugye nem tartalmazza, így eszköztár sincs... amit azért nem nagyon tartok logikusnak, mert ugye nagyjából ugyanazt az eszköztárat kapta meg a 2013-as NIS ami már több hónapja letölthető közvetlenül a Symantec-től önmagában is. Volt róla szó, hogy a NAV-osok is megkapják aztán nem. Aki meg szemfüles - ráadásul mondjuk angol nyelvterületen is él - és NAV felhasználó, ingyenes le is tölti, ezért önmagában nem fog átállni NAV-ról NIS-re.
-
törölt tag
Köszi ezt is
Most nem rég kapcsoltam be a gépeket, NAV-nál nem láttam az OFP molyolásának hála, de NIS-nél 10.5 MB-ot frissített az éjjeli állapot után.
még várat magára
Amúgy érdekes, hogy a NAV telepítője nagyobb mint a NIS-é.
-
HZoli87
veterán
Friss telepítők!
Nyelv: angol
Verzió: 20.1.1.2
Letöltés: NIS (139 MB) / NAV (152 MB) -
HZoli87
veterán
Friss telepítők!
Nyelv: magyar
Verzió: 20.1.0.24
Letöltés: NIS (139 MB) / NAV (154 MB) -
törölt tag
Amúgy nem csak a Norton Gadget tűnt el, de az asztali ikonja is
Csak a helye van ott... Mondjuk start menüben ott van, és ha összeomlik véletlen akkor is általában restart szokott lenni, az egész rendszernek.
-
törölt tag
Az IDS adatait 2013-ban is kilehet exportálni lokális biztonsági mentésbe közvetlenül a Norton felhőből, vagy azt is kiveszik belőle?
-
törölt tag
-
PapauZ
aktív tag
válasz
#78121280 #59 üzenetére
Lokális adatbázisod van?
Mert a 2013-ban alapértelmezetten nincs benne a lokális adatbázis (van rá egy trükk, hogy hogy lehet átvinni 2012-ből -> upgrade telepítés), és emlékeim szerint mintha csak ahhoz lenne ez a bejelentkezési opció, a felhő alapú tárolásnál ez meg nincs...
-
törölt tag
Akkor fel van adva a lecke, hogy milyen verziója van
-
PapauZ
aktív tag
Nem érdemes. Hagyhat maga után bugos fájlokat esetleg.
Tesztelni is általában úgy javasolják, hogy előtte mentsd le a HDDről az adataidat (pl Ghostal), és minden build előtt állítsd vissza a mentésre. Persze lehet anélkül is, utolsó párnál én se vacakoltam a Ghostal, de ahhoz meg egy csomó mindent kell manuálisan pucolgatni. -
pethYeti
addikt
Ha felrakom a bétát, utána tudom frissítgetni újabb verziókra, valamint ha megjelenik a végleges akkor arra?
-
törölt tag
Én feltettem amikor megláttam, hogy van. Windows 8 x64-re tiszta környezetbe, szóval frissen telepített Windowsra, de sajnos Symantec Services Framework elszállt rövid időn belül, live updatre kattintottam és akkor.
Piros pont, hogy lehet választani, hogy a felhőben akarom e tárolni a jelszavaimat -felhasználóneveket, vagy a megszokott módon.
Ami kiakasztott , hogy ha a Windows indításakor nem jelentkezik be automatikusan az Identitiy Safe, nekem kell bepötyögni a szükséges adatokat. NIS 2012 ez gond nélkül működik.Szóval csak pár órát volt fenn nálam. Várom a végleges a stabil kiadást.
-
PapauZ
aktív tag
válasz
Mikulásbá #41 üzenetére
Elfogadja még a 2006-os kulcsokat is
.
Leszedni nem feltétlenül kell előtte. Lehet upgrade telepítést is csinálni (pl a local vault csak úgy marad meg jelenleg Identity Safeben). Ilyenkor sajnos hülye hibák néha előjöhetnek (mostanában már mondjuk elég ritkán voltak ilyenek). -
PapauZ
aktív tag
Annyit variálgattak azért, hogy egyes elemek (szövegdoboz, legördülő menü) kicsit "metrósabb" színvilágú, és nem annyira kerekített.
Amúgy az tuti, hogy mostanra már mindenki várt volna valami frissebb designt, első pár bétánál még elment volna (volt is ilyen már párszor), de ha ez marad, hát ez van... -
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #34 üzenetére
Hát elég furcsa az biztos. Főképernyő és a Teljesítmény ablak megkapta a szürkés színvilágot, az összes többi pedig feketében tündököl, akárcsak a 2012-es verzióban. Mintha félkész lenne a program, de legalábbis mintha kettőt gyúrtak volna össze. Már többen és többször jelezték a fejlesztők felé, hogy ezen változtassanak, de hajthatatlanok. Ez van.
-
törölt tag
Igen akkor lesz csak biztos, de esélyes... azért elég gáz, hogy ha így lesz, mert simán kivitelezhető lenne, hogy korábbi OS-ek esetében elérhető legyen.
Amúgy a vid előtt nem nagyon néztem képeket a 2013-ról csak a főablakáról
Kicsit meglepett, hogy a 2012 -es verzió beállító panelje van benne egy az egyben. Természetesen nem struktúra lepett meg, hiszen az még friss a 2012-ben debütált az elődje is sok évig kihúzta, inkább az, hogy a korábbi verzióknál is a felépítés változatlan volt, de egy kicsit mindig más volt a színvilág.
-
HZoli87
veterán
válasz
#41133696 #28 üzenetére
Jól teljesít.
Bízom benne, hogy a fejlesztők ránctalanítják még a legutolsó bétát, mert van mit. Azért arra készüljön fel mindenki, hogy a jelen helyzet szerint marad az Identity Safe felhőbe költöztetése (engem nem zavar, ha biztonságban tárolják az adataimat), Norton Gadget/minialkalmazást száműzték (Windows 8 hivatalosan már nem támogatja), a telepítő ezentúl nem rak ki az asztalra parancsikont (ez könnyen orvosolható). Tudom ezek nem túl nagy változások, de azért említésre méltók.
-
törölt tag
Norton Internet Security 2013 20.1.0.18 BETA - Test Youtube 720p, 1080p HD Vid
Annyira friss, hogy most tolta a Youtube az arcomba még nem néztem végig kb egy percnél tartok...
Természetesen XP-n teszteli
Bár esélyes, hogy Windows 7 alatti XP Mode-ról van szó
-
PapauZ
aktív tag
-
modflow
veterán
Az új, 2013-as NIS várhatóan mikor fog megjelenni?
Ilyenkor szokott, augusztus végén, nem? -
törölt tag
Eldőlt már, hogy akkor a 2013-as NAV tartalmazni fogja e az Ident. Safe-et?
-
PapauZ
aktív tag
Ez előjön sokszor a hivatalos béta topikban is, és a megoldás ennyi: a bétákhoz egy külön account servert használnak, külön adatbázissal (amit időnként pucolnak is). Emiatt jön elő a belépési hiba.
A béta szerverre emiatt egyszer külön kell regisztrálni, utána több baja nem lesz. -
HZoli87
veterán
Megválaszolva magamnak, itt lehet elérni a felhőbe feltöltött adatainkat (bejelentkezés a jobb felső sarokban). Lehetőség van módosításra és törlése köztük. Remek.
-
törölt tag
Hát nem árt, mert ez a jövő, sőt már a jelen is
Ami a NAV/360/NIS összesítő topic-ot illeti.
Több okból kifolyólag nem változtattam az elnevezésen.
1. Idehaza az Internet Security a legelterjedtebb.
2. Bár már egy éve lassan, hogy a NAV-ot is használom, - a 360-at pedig még most sem -, és amikor az első NIS -es topic-ot nyitottam, akkor pedig úgy nézett ki, hogy csak a NIS-t fogom.
3. Személyesen tapasztalataimból adódóan lehetett volna NAV és NIS Topic egyszerre is, hiszen a kettőben sokkal több az azonosság, mint a NIS és a 360 között, ahol az elrendezés, a felület is jóval eltér. A NAV annyiban kevesebb mint a NIS, hogy ugye nincs benne Firewall, Identity Safe - ez utóbbi külön letölthető angolul -, egyébként pedig megjelenésre, szinte egy és ugyanaz csak hiányzik belőle pár funkció.
4. Egy olyan közös topic esetében úgy gondoltam, hogy nem feltétlen lenne jó és átlátható, ha keveredne a három termék, és a 2. pontból adódoan következetesen hoztam létre az új topic-ot, ugyanazon a néven más évszámmal.
5. Volt aki anno javasolta, hogy legyen egy ilyen topic: "Norton Internet Security" évszám nélkül, és mehetne bele folyamatosan az újabbn
ál újabb verzió évről évre... Na azt pláne nem tartottam jó ötletnek. -
HZoli87
veterán
Feltettem vissza a 2012-es verziót, felhőbe szinkronizáltam az Identity Safe által tárolt adataimat. Megnyugodtam, mert simán elfogadta a 23 !! karakterből álló jelszavamat. Ez megerősített benne, hogy a béta verzióval gond.
Egyébként azt jelezte a program, hogy már volt szinkronizálás, de én arra mentem, hogy ne egyesítse a régi adatokkal. Ekkor a régit törölte és felülírta? Gondolom még mindig nem lehet elérni online a feltöltött adatainkat (pl.: Norton Account fiókunkban)?
-
törölt tag
Pár napja telepítettem újra a Windows-t, és így a NIS-t is -2012- de most azt választottam, hogy Online Profilba mentsen.
Amúgy a 2013-nál sem lesz gondom vele, ha a felhőt teszik egyedül elérhetővé. A Felhő egy biztonságos technológia, ami fontos és lehet azt én felhőben tárolom. Így vannak az adataim a Microsoft, a Google, a Valve és a Symantec felhőiben.
A Steam felhő például most nagyon jól jött, hogy ne kelljen előlről kezdenem az Alan Wake-ben a 20 órás előrehaladásomat
-
HZoli87
veterán
4 éves a Norton fiókom, nincs vele semmi gondom, böngészőn keresztül a régi jelszavammal (16 karakter) is simán betudtam bármikor lépni.
Úgy gondoltam nem birkózik meg ezzel a nehéz jelszóval a program (mégiscsak béta verzió), ezért 1 hónappal ezelőtt átállítottam a születési dátumomra (nap/hónap/év), ami csupán 6 karakter, dehogy ezt sem fogadja el, az már abszurd.
Hála az Identity Safe felhőbe küldésének, alapkövetelmény, hogy csatlakozzak a norton fiókomhoz, de mivel itt sem fogadja el a megadott jelszót, így nem tudom használni ezt a funkcióját a programnak, csodás.
Egyszerűen bugos az új verzió, és emiatt nem csinálok egy új Account fiókot, nem látom értelmét. Ez a legnagyobb hibája a programnak, emellett eltörpül a többi (több tucat). Szerencsére visszamenőleg az előző évi verziókat 1 évig támogatják, kap új programfrissítéseket és a toolbar is frissül időben, ezért nem izgulok annyira.
Roli27: most feltettem élesben a bétát, mondom az mégis más, mint virtuális gépen. De nemsokára törlöm is és megy vissza a 2012-es verzió, azzal nincs semmilyen gondom. Nem kicsit felhúzta az agyamat a program.
-
törölt tag
Nem mélyültem bele nagyon, nem is hagytam fent sokáig, Win8-alatt össze omlott a kis lelki világa ahogy megnyitottam FF. Meg ami nagyon idegesített az az Identitiy safe, állandóan kérdezősködött, felhúzott nem kicsit
dobtam, legközelebb már a véglegest rakom fel, gondolom Októberre kész lesz és remélem vissza rakják választható opcióként a rendes nem felhős Identitiy safet.
-
HZoli87
veterán
-
törölt tag
Hát nem igazán örülnek neki, a hozászolásokat olvasva.
HZoli87 Valóban van még rajta csiszolni való bőven.
-
egykori
őstag
Az előző 2-3 évben mindig belecsippentettem a béta tesztelésbe, de most a 2013-asból kihagytam magam - nem volt időm.
Ezen az Identity Safe ügyön - megmondom őszintén - kiakadtam..., egyáltalán, mit várnak ettől, tényleg jobb, biztonságosabb lesz?GoodSpeed: Köszi, hogy már az új topikot megnyitottad!
(Bár, ezt csak így zárójelben írom OFF-ban, már többször volt olyan gondolatom, hogy az összes NAV, NIS és N360 egybe kellene rakatni, és külön az egyéb Symantec termékekkel foglalkozót.) -
HZoli87
veterán
Nekem is fent van virtuális gépen (május óta, folyamatosan figyelemmel követem). Még dolgozhatnak rajta, mert elég sok hibát tartalmaz (egy kettő durvábbat).
Sokan panaszkodnak a hivatalos fórumon a Identity Safe felhőbe költöztetésére, még átgondolják ezt a fejlesztők (ezt írták), de lehet minden így marad.
-
törölt tag
A legutóbbi Betát 20.1.0.9 felraktam,megnéztem, nem rossz, de egy dolog kivágta nálam a biztosítékot ez pedig az Identity Safe felhőbe költöztetése, miért kell erőltetni ezt a felhős dolgot? Legalább meghagyták volna olyan opciót,hogy akinek nem tetszik ez az használhatja továbbra is a megszokott módon.
-
törölt tag
Norton Internet Security 2013 (NIS)
Ahogyan az évek óta lenni szokott közeledik, a következő fő verziószámú Symantec termékek megjelenési dátuma.
Még ugyan a termék nincs teljesen kész, de rengeteg információval és képpel no meg videóval lehet találkozni, melyek hiteles forrásokból származnak.
Norton 360 2013 / Norton Internet Security 2013 / Norton AntiVirus 2013 Public Beta
"Windows 8 Support
We’ve included many under-the-hood enhancements to support and integrate with the upcoming Windows 8 release.
Enhanced features in the Norton Toolbar to enable you to safely navigate the web and share URLs as well protect your identity data.
Significant performance enhancements that will ensure your computer runs faster with Norton products installed than any other security product, including the default Windows Defender product.
Powerful phishing detection using Norton’s vast URL reputation data and advanced data analytics to significantly improve phishing protection effectiveness not just in the most popular sites but also in the newest and less frequently visited sites.
Reputation Firewall
Smart Firewall now uses the power of Norton’s vast amount of reputation data to enable users to make more informed decisions when a firewall alert appears.
Enhanced Metered Network Broadband Mode
Our existing cost aware networking feature now leverages the new cost aware networking capabilities built into Windows 8 to offer our users to create more powerful policies when on metered networks. It also displays the name of the WiFi SSID instead of the WiFi adapter, to set the metered policies.
Integration of Norton Power Eraser
Instead of taking you to a Web page, the new Norton products now provide a link on the manual scan completion page to directly download and run Norton Power Eraser tool.
Always updated all the time
All patches and product upgrades will be downloaded automatically and will not require a restart.
Remote Management
Now includes a built-in feature that allows you to remotely manage your Norton products through Management portal even without installing the Management agent.
Cheers,
Tim Lopez
Norton Forums Administrator
Symantec Corporation"Norton Internet Security 2013 Beta Forrás: http://tricks-collections.com
Norton Internet Security 2013 beta Test Youtube HD Video
Norton Antivirus 2013 integrált Norton Identity Safe szolgáltatással
Norton Antivirus 2013 & Norton Identity Safe
A Norton Antivirus-hoz immáron széria tartozékként járó Identity Safe ugyanolyan funkciókat lát el, mint a Norton Internet Security-ben évek óta jelenlévő megoldás. Windows Internet Explorer-be, Google Chrome-ba és Mozilla Firefoxba egyaránt beépül.
Eltérés abban érhető tetten, hogy ellentétben a NIS-el, a NAV beállítási paneljein nem található utalás az Identity Safe-re, csak a főablakban.
[ Módosította: Ndruu ]
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmvilág
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Xiaomi Redmi 9T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest