Aktív témák
-
edipqe
senior tag
válasz
Cs.Orsolya #11337 üzenetére
látom pszichomókusi (szolj ha zavar ez a megnevezés, csak én ezt szeretem) mivoltodnál fogva próbálod a multamban, családban tanult tapasztalt dolgokban keresni viselkedésem és gondolkodásom mozgatórugóit. Hozzám intézett korábbi kérdéseidből is néha néha ez jön elő.
Ez csak azoknáűl nüködik akik ragaszkodnak hozzá, hogy az a családod akiknek a génállománya közel áll a tiédhez. Én ebben nem hiszek, és sosem hittem. A személyiségemet nem jellemzik (vagy cselekedeteimet) a génálomány szerinti családban tanult, kvázi örökölt minták.
oh és mások itélkezése nem érdekelt soha, és nem is fog, kivéve ha nem tartozik azon kevesek közé akik véleménye számít, vagy be nem bizonyította, hogy gondolkodása, IQ-ja miatt adok a véleméynére.
Aktív témák
- Autós topik
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Mobil flották
- OTP Bank topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- HP Elitebook 830 G7, 13.3" FHD IPS, i5-10210U 8GB DDR4 256GB Magyarított billentyűzettel
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AlzaPower CAT6 UTP 40m, szürke kábel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Lenovo Thinkpad T480 csak belső akku. 8-32GB 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest