- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
Új hozzászólás Aktív témák
-
stifi82
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7095 üzenetére
Azért mert nem veszek "magazinokat" és csak így férek hozzá. De lehet áttérek avastra azt mondják nincsen rá gond. Mivel kell lepucolni a nodot és hol bujik még meg?
-
stifi82
aktív tag
válasz
Jack Oneill #7091 üzenetére
Ncore vagy googleba beírom és onnét. Legutobb mikor ez a hiba volt akkor 400 gépet irt erre a kódra regisztrálva. Most épp ncore nod32 hozászolásokból szedtem egyet az valószínű próbaverziós mert csak éppen 2 hétig jó. Mert ahogy eddig működött akkor az volt, hogy a liszensz lejárt. Nem az, hogy a modulok frissítése sikertelen.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
stifi82 #7090 üzenetére
A kodot, amit megadsz, honnan szerzed? Ujsagos kod? Neten talalt nem hivatakos kod? Ujsagos koddalxmennie kellene. Tavolitsd el a sajat telepitojevel, gyomlald ki teljesen, majd orobald meg ujra. En ujsagos koddal hasznalom, nem volt meg ilyen bajom. De valoszinu a sok ujratelepitestol is lehet.
-
stifi82
aktív tag
Hali
Olyan nod32 használok windows10 ami 30 napos próbaverzió utána adok neki kódot, fel is frissül.
Eltelik pár nap és kiírja hogy a modulok frissítése sikertelen. Nem akarok 2 naponta nodot telepíteni.
Mi erre a megvásárláson kívül a megoldás ha van egyáltalán? -
ledgeri
nagyúr
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
G2A oldalon vásárolható licensz kódokról mit kell tudni? Nagyon olcsón pár euróért vannak 1 évre 1 vagy 3 eszközre Eset termékek kódjai. Valaki vásárolt már ilyeneket, tuti jók?
-
Sharkweb
aktív tag
Általában az ESET terméke nem tudja beolvasni a fájlokat, amelyek "nem lehet megnyitni", "hiba a megnyitáskor" és / vagy "sérült" bejegyzések (a termék verziójától függően) a szkennelési naplóban, mivel:
-A fájl jelszóval védett (például több felhasználói profil van a számítógépen)
-A fájl Windows rendszer vagy programfájl
-A fájlt jelenleg más programok vagy háttérfolyamatok használjákA Windows bizonyos fájlokat használ és zárol az indítástól a leállításig. Ezeket a fájlokat és a memóriában futó egyéb fájlokat más programok, például az ESET termékek vagy a potenciális kártékony programok nem használhatják, illetve nem módosíthatják. Az ESET a beolvasáskor és a leállítás során újra beolvassa ezeket a fájlokat, hogy ne sérüljenek meg. Ha egy zárolt fájl vírust vagy egyéb kártékony kódot tartalmaz, akkor az ellenőrzési naplófájlokban piros szöveg jelenik meg, a sárga bejegyzések csak tájékoztató jellegűek, és nem jelentenek veszélyt a rendszerre.
Bocs, hogy ilyen későn.
-
gxcman
tag
Sziasztok!
ESET Multi-Device Security lenne a kiválasztott vírusírtó, de lenne 1-2 kérdésem.
Átlagos otthoni felhasználás lenne, bankkártyás vásárlás, 2 gépre emiatt esett rá a választásom...és 50% kedvezménnyel tudnám megvásárolni....így egész baráti árban lenne, ha jól gondolom.
Mikor lenne szükséges inkább ESET Smart Security Premium ,,,+ Password Manager,,,Adattitkosítás plusz funkciót otthoni felh. ki tudja e használni, vagy inkább felesleges, esetleg ha a pénz nem számít akkor mind 1
Esetleg van e jbb ajánlat ár-érték viszonylatban 2 gépre?
Amit még néztem: KasperskyInternet Security
Melyik lenne szerintetek a jobb választás.
Előre is köszönöm
-
Tuomas
addikt
válasz
Sharkweb #7081 üzenetére
Az nem nagyon játszik, mert nincs szükségem több licenszre.
Egy kérdésem máris van: a notebookra rádugtam a töltést, el is indult az "első ellenőrzés". Mennyire normális az, hogy elég sok vizsgált állományhoz azt írja, nem lehet megnyitni, és a naplóban narancssárga színt kap. Ez hétköznapi, vagy más miatt lehet ez? -
Sharkweb
aktív tag
Szeptemberben és májusban szokott lenni. 3 gépes licence 1 gépes áráért akció.
-
Tuomas
addikt
Köszi! Mindkettőtöknek a választ!
A beállításokat átnéztem, néhány dologt bekapcsoltam pluszba, aztán a következő 30 napban meglátjuk
Szokott amúgy valamikor leértékelés lenni a hivatalos oldalon? Ahogy néztem, a 3 éves csomag éri meg a legjobban, de ugye az is 30 000 ft körül van -
Kékes525
félisten
-
Jack Oneill
veterán
Én már jó pár éve használom, Avastról tértem át, mert ott rengeteg bug volt, amiből elegem lett, plusz még a védelem terén is volt kivetni való. Én az újságos kódot használom, de tervezem a vásárlást is, diákkedvezménnyel. Nagyon meg vagyok elégedve vele, de azért ha javaslom, ne hagyd gyári alapon a védelmet. Szépen mindent egyesével nézzél át, vannak dolgok, amiket még nyugodtan be lehet kapcsolni, nyilván, ha zavaró neked a túlzott szigor, akkor értelem szerűen kikapcsolod, amitől azzá vált. Régen voltak bajok a frissítéssel, mert nem mindenki egyszerre kapta meg, illetve nem frissült, mikor már rég kint volt az új verzió. Mára ez már megszűnt, de nem jelez mindig automatán, van,hogy neked kell rányomni a frissítésre (program frissítésre gondolok).
-
Tuomas
addikt
Sziasztok!
Úgy döntöttem teszek egy próbát az ESET IS-val, jelenleg a 30 napos próbaverziót használom.
Eddig főként jókat hallottam a programról, de érdekelnének a tapasztalatok, hogy milyen rossz tulajdonságokkal bír?!
Korábban másfél évig használtam KIS-t, ott azért voltak problémák, főként Windows verziófrissítéskor a kompatibilitással, valamint amiatt, hogy a KIS elég mélyen beleássa magát a rendszerbe.
ESET esetében (haha) mik az ilyen tapasztalatok, vannak-e problémák az alkalmazással?
Van-e valami, amire oda kell figyelni akár a beállításokat tekintve?Köszi előre is!
-
VGYke
addikt
Sziasztok! Találkozott már valaki az alábbi problémával?
AMD Adrenalin 2019 Edition driver és Eset Internet Securty:
Mit is kellene tennem hogy a cím (ip) ne legyen letiltva? -
magellan2600
tag
válasz
Jack Oneill #7072 üzenetére
Köszi, akkor lehet teszek vele egy próbát.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
magellan2600 #7071 üzenetére
A puding probaja az eves, szoktak mondani. Ki kell probalni, ha bevalik, akkor oke. De en inkabb vakami hivatalosabb forrasbol vennek. Max letiltjak, szoval nagyobb baj nem lehet.
-
magellan2600
tag
Üdv!
Az lenne a kérdésem, hogy az ebay-en árult Antivirus/Security kódok mennyire megbízhatóak? Gyakorlatilag fillérekért lehet kapni, ilyen áron nem érdemes havi/kéthavi kulcsokkal foglalkozni. Csak kérdés, hogy mi a tapasztalat az ilyen kulcsokkal. -
ƵøŁĭ
veterán
válasz
bandi0000 #7066 üzenetére
Biztos eladtak neked valamilyen indiai kódot akciósan
.
'The ACT.34 activation code shows up when a license is activated in a product with a different language than what the license has on file.
Some licenses have a language lock (based on the country it was bought in), as part of license leakage prevention program.
Thus, the activation will be successful after selecting the appropriate language in the installation."
-
ledgeri
nagyúr
Tudna valaki segíteni, hogy miként tudnék white-listelni eszközöket USB-n (ha lehet egyáltalán), hogy ne ugorjon rájuk egyből?
Van egy régi fényképezőm, és minden egyes alkalommal 10+ percig nem érem el a tartalmát, mert az internet security ellenőrzi ki-X-elhetetlen módon... Értem én, hogy mi az ok, de esetemben az önmaga legenerálja a képet, és abban nem lesz kártevő... és én ezt tudom, így azt a 10 percet ugranám.
Ha csak egy X lenne valahol, esetileg, ok, de rejtetten kezdi el a feldolgozást/ellenőrzést, és így nem tudok mit kezdeni velük... -
bandi0000
nagyúr
sziasztok
Kérnék egy kis segítséget, vettem innen PH-ról kódot, és eddig működött is,de most újrahúztam a gépet, és teéepítésnél elfogadja a kódot, de rögtön utána kidobja, hogy nem sikerült érvényesíteni
ACT.34 hibakódot ír, valakinek van tippje mi lehet?
-
ƵøŁĭ
veterán
-
ƵøŁĭ
veterán
válasz
Ga3rieL #7059 üzenetére
Changelog:
Fixed: Issues with opening BPP secured browser
Fixed: Main GUI opens upon reclassifying message as not spam
Fixed: Main GUI does not remember size and placement after closing
Fixed: Dialog windows do not fit into window
Fixed: Various localization and minor functional bugs -
Kékes525
félisten
válasz
Jack Oneill #7060 üzenetére
-
Ga3rieL
senior tag
és mi benne az új
-
Jack Oneill
veterán
Új verzió 12.1.34.
-
Kékes525
félisten
válasz
xy.zsolt #7054 üzenetére
A wise care 365 valószínűleg kéretlen alkalmazás. Kapcsold ki ennek az ellenőrzését a telepítésig. Persze utána ha visszakapcsolod, akkor lehet hogy okoskodni fog. Amúgy azért csak leírhattad volna azt, hogy mi a probléma pontosan. Telepítőre jelez, a Site-ra, vagy mi történik?
-
xy.zsolt
őstag
Hol tudok egy website-ot kivenni a vizsgálatból....a wise care 365 free-t szeretném újratelepíteni az eredeti honlapjukról, de mindig problémát jelez az ESET internet security….
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 88 - Lenovo ThinkBook 16p G4 (IRH) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozával,12 honap garanciával
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest