-
IT café
-
(rögzített hozzászólás)
Van egy csomó Friend code a Switch topik összefoglalójában, ha megnézitek és nem szerepeltek benne, küldjétek el nekem a tiéteket, az újakkal kiegészítve átmásolom S2 ÖF-ba az egészet. Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jófejsrác
senior tag
Én kiszenvedtem , de engem idegesített, hogy ennyire grandiózusra vették. Túl sok, túl tömény. Az első rész jobban egyben volt. Ettől függetlenül így is egy elég jól összerakott játék, viszont a dave the divert szívesebben nyomtam switchen mellette
@pzstm. Így van, a Ragnarok is "gyengébb" mint az első. De azért eléggé rendben van a folytatás is csak nem szólt akkorát.
-
jófejsrác
senior tag
válasz
csaba951 #3130 üzenetére
Mentés: Expansionos elofizuban vagyok egyik családtag így akkor az nem probléma.
SD kártya: most egy Samsung Evo 512 GB kártya van benne amiért így akkor kár. De fel tudom legalább más eszközben használni.
Összeségében akkor könnyedén át tudok költözni majd az új masinara ha úgy alakul.
Koszi mindenkinek aki válaszolt nekem. -
jófejsrác
senior tag
Becsatlakozom a topikba néma figyelőként egyelőre. Nekem sajnos bizsereg kicsit, hogy lecseréljem az OLED gépem az újra. Lévén én 95%-ban csak tv-n használom, így az LCD kijelző nem zavar, plusz a két Zeldat így már jobb minőségben élvezhetem majd.
Biztos ki volt már tárgyalva vagy triviális dolgot kérdezek: Ha eladom a gépem formázom meg amit kell. Kiveszem az SD kártyám, beteszem az új gépbe, bejelentkezem és minden korábban megvásárolt digitális játékom gond nélkül el fog indulni?
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- Házimozi belépő szinten
- Windows 11
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Kerékpárosok, bringások ide!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Facebook és Messenger
- Skype topic
- Tomb Raider IV-VI Remastered teszt
- További aktív témák...
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Playstation 5 Slim lemezes dobozos 2026.11.08 gyártói jótállás
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital 1TB-os gép Astro Bot játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- Xbox 360 E 500 GB Konzol Fekete
- Playstation 5 Lemezes, CFI-1016A - Gran Turismo 7 - Kontroller - Kamera - HÁZHOZ IS!
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest