- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- ASUS routerek
- Csak aprópénzre büntetné az Apple-t és a Metát az EU
- Synology NAS
- Mikrotik routerek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Direct One (műholdas és online TV)
- OpenMediaVault
- A Meta húzása miatt egyre többen keresnek rá, hogyan lehet törölni a Facebookot
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
sm4e86
csendes tag
válasz
morfondőr #247 üzenetére
Az az érzésem, hogy a Nintendónál csak azért tették ezt a bejelentést, hogy nyugtassák a kedélyeket, és az esetleges szivárogtatások hírértékét csökkentsék. Sokkal inkább gondolom úgy, hogy ez a kiszivárogtatott hírekre egy reakció.
Én úgy vagyok vele, hogy 2025-ben lesz reális az új konzol megjelentetése.
Szerintem az egyik fő kérdés, hogy maradnak-e a hibrid megoldásnál, vagy már asztali konzol lesz az új Nintendo gép. Ez meghatározhatja az új konzol technikai felszereltségét, fejlettségét. Tudva, hogy a Nintendo a Wii úta nem erőlteti meg magát hardver-ügyben, nem számítok egy nagyon erős konzolra.
Új hozzászólás Aktív témák
Switch 2 topik
Nintendo OFF Topik
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes szoftveres megújulás vár az Apple iPhone-okra és Macekre
- Túra és kirándulás topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch oled LEÁRAZTAM!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 22 éve működő üzletből!
- Ringfit Adventure
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest