- Hatalmas hiány lesz a Nintendo Switch 2-ből, rengetegen vinnék
- Vacsora az elnökkel: kilőtt Trump mémcoinja
- Tényleg megbüntette az Apple-t és a Metát az EU, jön a megtorlás?
- Az IMF szerint az AI növelheti a GDP-t, és ez fontosabb, mint az emissziók
- Az ausztrálok kitartanak a közösségi média életkori korlátozása mellett
- Mesterséges intelligencia topik
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- Proxmox VE
- Microsoft Excel topic
- YouTube
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- Tényleg készül az OpenAI-féle X-rivális
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luissimo
veterán
ne nevezd reteknek lécci, szeretem a retket, üresen, zsíroskenyérrel, vajaskenyérrel, bármilyen formában.
Az egy finom zöldségegyébként hol dobál ki a Go?
nekem tévén is, boxon is, telon is jólmegy, de sokan panaszkodnak rá, ezért mondtam, hogy érdekesen viselkedik.Van most két remek sorozat a flixen. (többis persze), amit mostanában néztem, nézem, érdekes módon mindkettő a vérrel foglalkozik.
BloodLine és a BadBlood.ha tehetitek nézzétek meg
jóéjt
-
kmarci25
Topikgazda
Ez kb olyan lehet, mint a Spotify-nál a családi csomag. Papíron közös háztartásban kell élnetek, egy időben szólt a Spoti, hogy ellenőrizni fogják (nem nálunk), de a hogyan ott is kérdés volt. Szerintem amíg az account-ok megosztása nem tömeges, és visszaélés-szerű, addig nem gond.
-
tylerddd
veterán
Ezt tudom, köszi. Arra lennék kíváncsi, hogy mi van akkor, ha valakik közösen fizetnek úgymond elő?! Ez jogellenes vagy teljesen mindegy, mert úgyis egyszerre csak ketten használhatják ugyanazt. Vagy valaki körbeadogatja az accountját és így a Netflix elesik az előfizetőktől.
-
-
Ernesto78
aktív tag
én múltkor levettem szolgáltatást basic-re a számlázás napja előtt és levonták a basic díjat a számlázás napján és még aznap meggondoltam magam és kértem a standard szolgáltatást. Rögtön visszaállt a stream minősége FHD-re, de csak basic díjat fizettem, azonban a következő hónaptól már újra a Standardot vonták le.
Szerintem nagyon korrekt a szolgáltatás.
-
Ernesto78
aktív tag
Én már 6 hónapja csak FHD-ben nyomom, mert volt HDR tartalom ami nagyon nem tetszett a 4k HDR tv-men. Sajnos nem lehet beállítani, hogy az adott filmet HDR nélkül akarod-e nézni vagy sem. Egyébként a 4k videók szépek voltak rajta. Talán egy ingyen próba hónap 4k csomaggal megéri megpróbálni és eldöntöd, hogy neked megéri-e.
A filmek zöme csak HD volt nálam, amikor előfizettem a 4k-ra, de lehet azóta már változott.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen autót vegyek?
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Honor 90 - modellalkat
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Medence topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- ASUS TUF Gaming F17 FX707VV-HX131
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest