-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Luissimo
veterán
ne nevezd reteknek lécci, szeretem a retket, üresen, zsíroskenyérrel, vajaskenyérrel, bármilyen formában.
Az egy finom zöldségegyébként hol dobál ki a Go?
nekem tévén is, boxon is, telon is jólmegy, de sokan panaszkodnak rá, ezért mondtam, hogy érdekesen viselkedik.Van most két remek sorozat a flixen. (többis persze), amit mostanában néztem, nézem, érdekes módon mindkettő a vérrel foglalkozik.
BloodLine és a BadBlood.ha tehetitek nézzétek meg
jóéjt
[ Szerkesztve ]
-
kmarci25
Topikgazda
Ez kb olyan lehet, mint a Spotify-nál a családi csomag. Papíron közös háztartásban kell élnetek, egy időben szólt a Spoti, hogy ellenőrizni fogják (nem nálunk), de a hogyan ott is kérdés volt. Szerintem amíg az account-ok megosztása nem tömeges, és visszaélés-szerű, addig nem gond.
-
tylerddd
veterán
Ezt tudom, köszi. Arra lennék kíváncsi, hogy mi van akkor, ha valakik közösen fizetnek úgymond elő?! Ez jogellenes vagy teljesen mindegy, mert úgyis egyszerre csak ketten használhatják ugyanazt. Vagy valaki körbeadogatja az accountját és így a Netflix elesik az előfizetőktől.
-
-
Ernesto78
aktív tag
én múltkor levettem szolgáltatást basic-re a számlázás napja előtt és levonták a basic díjat a számlázás napján és még aznap meggondoltam magam és kértem a standard szolgáltatást. Rögtön visszaállt a stream minősége FHD-re, de csak basic díjat fizettem, azonban a következő hónaptól már újra a Standardot vonták le.
Szerintem nagyon korrekt a szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
Ernesto78
aktív tag
Én már 6 hónapja csak FHD-ben nyomom, mert volt HDR tartalom ami nagyon nem tetszett a 4k HDR tv-men. Sajnos nem lehet beállítani, hogy az adott filmet HDR nélkül akarod-e nézni vagy sem. Egyébként a 4k videók szépek voltak rajta. Talán egy ingyen próba hónap 4k csomaggal megéri megpróbálni és eldöntöd, hogy neked megéri-e.
A filmek zöme csak HD volt nálam, amikor előfizettem a 4k-ra, de lehet azóta már változott.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Ford topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- DJI Avata 2 drón Fly More Kit - 2 akku és töltőállomás - vadonatúj
- Meenhong X133 Plus másfél éves notebook 16/256 Gb
- Anamorphic Lens Mod GoPro HERO 13 - 12 - 11 - 10 - 9 akciókamerákhok
- LG (32GS95UE-B) 32" 4K OLED 240HZ GAMER CSÚCS MONITOR ! AKCIÓ
- LG (27GS95QE-B) 27" QUAD HD OLED 240HZ GAMER MONITOR !