-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz modflow #10077 üzenetére
Az első évad tetszett, a második felénél viszont abbahagytuk asszonnyal, nem nagyon tudott megújulni. Lehet a későbbi évadok jobbak lettek persze.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Soulfly842
addikt
válasz modflow #10077 üzenetére
Filmet? Sorozatot.
Az elején egy klasszikus tök egyszerű rabló sztorinak tűnik (emiatt kezdetben szkpetikusan néztem az első 1-3 részt), de utána ezt az egészet egy őrült 'fíling' felülírja - s élevezetes lesz a sorozat
Szerintem mindenképpen. De alkat kérdése is, a zasszonypajtás pl. nem bírja fogyasztani, mert annyira erős a beidegződés benne, hogy egy egyszerű bankrablós sorozatot ő nem akar nézni (Nem tudja mit veszít!)
Szerintem nagyon szórakoztató volt végig. Én mind a 4 évadot szerettem, de az ötödikhez keresem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Lenovo ThinkPad T470: i5-7300U/16GB/256GB NVMe SSD/14" FHD IPS Matt/Win10 Pro
- Playstation 5 etaHEN / FW 5.00 / Gép + 1 kontroller
- HP EliteBook 830 G6, 13,3" HD, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla, 1 év gara
- SEGWAY-NINEBOT KickScooter F2 Pro (1km futástávval)
- Inmotion V10 Elektromos Egykerekű 4KM!!
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest