- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Zyxel NAS326
- Mikrotik routerek
- Világméretű botrány, leállás: minden megakadt, bocsánatot kért a CrowdStrike
- Hálózati / IP kamera
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Videó stream letöltése
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Musk szerint bajban van a Tesla humanoid robotja
- SUSE Linux
-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szerintem ez ilyen önmaga meggyőzése hogy jól döntött mikor nCore-ról Netflixre váltott pszichológia.
Mielőtt belém köt valaki: én nem a letöltést éltetem, csak nekem érthetetlen ez a kényelmesebb érv a streaming mellett. Nyilván kényelmesebb, de azért nem ég és föld.
(#1374) kmarci25: HBO GO-n sincs semmi csak egy elkezdett meg egy megnézendő lista. Jó lenne ha lehetne több listát csinálni, én külön gyűjtögetnék 90 percnél rövidebb filmeket, lazább filmeket, keményebb drámákat, hogy ha leülnék nézni valamit, kedvemtől függően válogathassak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Gaming notebook topik
- A GTX 1650 Ti Mobile-lal mérhető össze a Radeon R890M
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- The First Berserker: Khazan
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest