Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nikk1337
újonc
Sziasztok!
Több, mint valószínű hogy a VGA-m ment tönkre, elég egyértelmű, csupán azért írok mert alapvetően nem vagyok egy nagy hardverguru, így örülnék ha valaki adna egy kis megerősítést, hogy felesleges ne vegyek új vidikarit ha esetleg bármi más baja is lehet a gépnekA "tünetek" a következők voltak:
Beléptem egy tervező programba (autocad), húztam benne pár vonalat, majd lefagyott az egész gép, nem reagált semmire. Aztán újraindítás, újraindítás közben a bios töltőképernyőig jutottam majd fekete kép és a monitor kiírta hogy No Signal. Ekkor átdugtam alaplapira a monitort, szintén nem volt kép, ismét újraindítás, ismés bios töltésnél monitor no signal.Ezután szétszedtem a gépet, kivettem a videókártyát, majd összeraktam úgy hogy a kártya nincs benne, csak alaplapira kötve a monitor. Így tökéletesen működik.
Aztán kicsit kipucoltam a kártyát, visszatettem csodát várva, de ugyan az mint előtte, szóval ismét kivettem és most is integrálttal használom.
A kártya egyébként elég régi, egy 5 éves gtx 760 ról van szó ami eléggé kiszolgált ezen idő alatt, szóval időszerű volt hogy végleg megpihen.
Szóval szerintetek is fix az öreg gtx 760 adta fel?
-
nikk1337
újonc
Sziasztok!
Írok ide is, hátha tud valaki segíteni.Most vettem egy új gépet, MSI H110 PC Mate lappal. Egy szintén új SSD re telepítettem a Windowst, és ezt az üzenetet írja ki az asztal jobb alsó sarkába: Nem megfelelő a biztonságos rendszerindítás konfigurációja.
Windows 8.1 Pro 64 bitről van szó, az előző gépemet is többször újra raktam vele, és eddig soha nem írt ki ilyet, csak az új lappal.Próbáltam utána nézni, azt írták hogy a BIOSban a secure bootot állítsam Enable re, de nekem sehol nincs ilyen opció. Felraktam a legfrissebb BIOSt is, de akkor sem jó.
Meg akartam csinálni amit ez az oldal ír: http://itpeernetwork.intel.com/microsoft-windows-8--enabling-secure-boo
De sajnos nekem nincs ilyen lehetőség, a Security nál...Viszont a PowerShell a “confirm-SecureBootUEFI” parancsra tényleg azt írja ki hogy False, szóval ez lesz a probléma. De hogyan kapcsoljam be, ha nincs ilyen lehetőség a BIOS-ban?
Valami ötlet, mit tegyek?
Köszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZIDOO médialejátszók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- További aktív témák...
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Ryzen 5 / GTX 1060 / B450 M / 8GB / 250GB M2
- Lenovo ThinkCentre M710Q Tiny PC (G4400T 2core 2.9Ghz, 8 GB DDR4, 256 GB Nvme, WIN10)
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- Acer Veriton N4630G
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest