Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
válasz -Mike- #32933 üzenetére
Remélem sikerülni is fog minden.
(#32934) ucli
Remélem a problémád ténylegesen meg is oldódik.
Szívesen segítettem.(#32935) Askformore
Elnézést a zavarásért, szándékom nem is ez.
A BIOSt frissítetted és miért, csak kérdezem ha szabad?A lényeg idáig a vga hibának a forrása ez volt: DXGI ERROR Eszköz eltávolítva üzenetet írt a W10-ed.
A lényeg eszköz eltávolítva itt a hibának a kulcsa, mondtam is ezt neked.
A vga kártyádhoz, még linket is írtam.
A lényeg konkrétan a vga kártyádnak az összes drivere letölthető a link röl, akár W10-re is ami a problémádat meg is oldotta volna, ha vga driver-t letöltöd és telepíted.Látom sajnos ujj problémád is lett hogy géped nem indul, BIOS topic-ot ajánlom ott kaphatsz is segítséget.
A döntésednek a jóga a tiéd hogy mit is csinálsz a gépeddel.
Bocsánat nem beszólni akartam csak kérdezni.[ Szerkesztve ]
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
IstvánLászló
senior tag
válasz -Mike- #32931 üzenetére
Nem-írtad az op-rendszert, így sokkal de sokkal nehezebb segíteni, légyélszíves pótoljad mert fontos.
Hardver illesztőprogramja a ludas szerintem, de ezt 100%-ig így pontosan nem is állíthatom.
A lényeg az Audio Driver is okozhatja ha megsérült egy fájl, próbáld is meg unistallálni és újratelepíteni is.
Az újratelepítés után mehet a próba, ezt tudom most mondani így vakon..Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest