- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Zuckerberg Trumppal együtt szorítja vissza a cenzúrát, válaszolt az EU
- Windows 10
- Windows 11
- Milyen routert?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Facebook és Messenger
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Rendszergazda topic
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sanyek2
senior tag
válasz Howkeddlee #22581 üzenetére
A Intel Visualisatoin Technology be olt kapcsolva. Azt hittem pedig, hogy kilőttem...
Na mindegy, most kikapcsolva, plusz megtaláltam miért nem megy fel a Rapid Start drivel. Disabled az UEFI-ben.
Tulajdonképpen mire is hivatott a technológia? Nem tudok angolul, ezért kell egy kis help
Másik kérdésre a válaszon nem. Nincs húzva sem a proci, sem a vga, habár utóbbinál a gyári OC "talán" annak számít De szerintem azzal nincs gond.
Buci21: Ha ma éjjel lemegy a prime, és minden ok, akkor megy fel a win7. A hőfokok rendben voltak mindezidáig. CPU 50, VGA 62°C-os volt max. -
Xaels
félisten
válasz Howkeddlee #22531 üzenetére
Gyakorlatilag az AX750-es egy Seasonic táp átmatricázva, azzal nincs is gond. Tehát a Corsair nem gyárt tápot, ők csak veszik ettől-attól és nem mindig a legjobb forrás kerül a matrica mögé így nem lehet kijelenteni, hogy az összes Corsair táp jó. Akik saját tápot gyártanak az a Seasonic, Enermax, FSP.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Krakesz27
tag
válasz Howkeddlee #22525 üzenetére
legelső gondolatom az volt, hogy esetleg tápra is utalhat a jelenség de az meg ritka szerintem
De ha valami no name tápja van akkor érdemesebb Thermaltake vagy Corsair, Gigabyte-ra cserélni ezek jók -
Benjament
tag
válasz Howkeddlee #22480 üzenetére
nincs húzva semmi
"Ideje élni vagy halni hagyni"************* Azért küzdj, hogy győz, ne azért, hogy ne veszíts!
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22447 üzenetére
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22443 üzenetére
Jöttek az új fsp táppal előttem lett kibontva. A chieftek-et meg elvitték. Azzal megy a vas hibátlanul.
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22413 üzenetére
probaltam a tapot kulon bepoccinteni nem indul. remelem nem rantott magaval semmit a halalba
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22413 üzenetére
uj
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22410 üzenetére
igy van egyaltalan nem kap delejt
-
->Raizen<-
veterán
válasz Howkeddlee #22408 üzenetére
a modularis tapon egyertelmu jelolesek vannak melyik kabel hova valo a pci ex elnevezesu kabelek egyertelmu sztem hogy vga hoz valo kabelek es piros csati aljzatokba mennek 1 8 pines csati van annak is jol latszik hol a helye a 24 tus tapcsati mellett a tapbol jon meg egy 4 pines azzal is probaltam doglott a gep
-
Zsivaagoo
őstag
válasz Howkeddlee #22322 üzenetére
Önteszt, mint a Giga GA-970A-UD3-nál.
Ha semmi egyéb különöset nem észlelsz, akkor békében kell hagyni, teszi a dógát.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- AI a játékokban és azon túl
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Gyúrósok ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Az NVIDIA miatt kerültek lejtőre a kvantumszámítógépet fejlesztő cégek
- Akciókamerák
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 12400F / RTX 3070 ROG 8GB / 32GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RTX 4070 12GB + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I7 7700T / GTX 1660 Super / 16GB DDR4
- ÚJ Bontatlan Mac mini M4 chip16-24GB 256-512GB SSD 1év Apple Garanciáva AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- Asrock alaplap / Intel CPU / HyperX RAM / be Quiet hűtő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest