Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cintula187
addikt
Eddig oldalt volt befuvás a házba. Aztán azt múlt tettem át hátra inkább kifújás üzembe.
Mindkét variánsnál csinálta már. Az új ventilátor hadrendben kétszer 2 hét alatt. De a mostani kettő eset előtt a legutóbbi 30 napja volt. Teljesen random. Ami állandó az az,hogy Idle alatt csinálja. Böngészéskor. De aztán lehet, hogy terhelés alatt (PUBG játék közben) amikor kifagy a játék nem is (mindíg) a bugos foshalmaz az oka, hanem az emiatt van. Bár akkor csak az alkalmazás crash -el vagy simán anélkül leáll. Billentyűzet/egér befagyás nincs.u.i. értem, hogy maszatolunk. Csak azt reméltem, hogy ez egy olyan hiba, hogy valaki kapásból rávágja, hogy "ja hogy eldobja a perifériákat akkor ez és ez a baj."
Férle ne értsetek köszönöm a törődést.[ Szerkesztve ]
Peasant Blinding©™ Ez az állítás hamis.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- IMac 24 Zöld
- Ryzen 5 5600, Asus Tuf B550M, RX 5700XT, 16Gb DDR4 3600MHz CL16, 1Tb M.2 Gen4 SSD, FSP 600W 80+Bronz
- HP Elitedesk 800 G2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest