Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajos22
újonc
Két évvel ezelött vettem ezt a gépet ami idáig semmi baja nem volt. Elkezdtem letölteni egy játékot le tőltöttem utána kikapcsoltam a gépet eddig az msi alap lapot használtam. És másnap reggel be akartam kapcsolni és akkor csipogot még hozzá 9-szer. Meg fogtam szétszedtem utánna összeraktam és ugyanazt csinálta. Meg mutattam bátyámnak ő azt mondta hogy videókártya lesz elvittem másik bátyámhoz a vidit és ott jó volt a procival együtt. Utánna már a tápra gyanakodtunk ki vettüt és át raktuk hogy jó-e és szintén jó volt az után a ramokat. Néztük meg azok is jók voltak pluszba még hozattunk plusz ramokat. Ezek után kölcsön kértem haverom alaplapját ami csak kéthetes és azzal össze raktam. Ezel azt csinálja hogy elindul de nem csipog de képet nem ad. A monitor jó mert azt is ki probáltuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Anime filmek és sorozatok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Töltőtoll kedvelők/használók topicja
- AMD FX
- OTP Bank topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.