Új hozzászólás Aktív témák

  • nyogo83

    senior tag

    válasz Burt1793 #20031 üzenetére

    Nem azzal van a baj, hogy mennyivel megy, hanem hogy kerul oda...mint ahogy a balesetet okozo is.

    "Amúgy meg ezen a részen kell számítani a kikanyarodó autóra, pár méterrel később szabályosan válthatnak sávot jobbra, ez még csak nem is a híd közepe. "

    Nem, nem kellene szamitani ra, hogy zarovonalon "atugorva" fellok. A par meterrel kesobb az mar majdnem a hid vege fele van, es rendszerint a hid kozepen kezdenek besokallni.
    Ahol nincs zarovonal, ott majd szamitok ra, hogy atsorol. Nyilvan nem ennek tudataban vezetek, de ez lenne a normalis.

    Amugy nem ertek vele egyet, hogy nem kellene mutogatni. Ugy latszik nem jott at a lenyege a videonak, pedig eleg egyertelmu volt.
    Nem a jelenlegi balesetrol szol es nem is csak a motorosokrol, hanem a mostanaban divatos altalanos szarok bele kozlekedesbol. Nem gondolkodik, hogy az adott mozdulataval kinek/minek mit okozhat, milyen kovetkezmenye lesz. Azon van, hogy sporolok 2 percet, meg jaj, kinek faj az, ha ott megyek, meg masok is csinaljak.

    Motorosoktol is latok varosban olyan szituaciokat, hogy csak razom a fejem, hogy mekkora mazlija van es egy pillanatig se merlegeli, hogy mekkora balesetet okozhatna.

    Ahogy a videon is elmondja a srac, eleg egyszeru lenne akar ennek az 1 helynek a rendbetetele: kamerat uzemljek be es menjen automatikusan a buntetes. Hamar leszoknanak rola, egy veszelyes szakasszal kevesebb.

    Szerk.: "ha belenéz az éppen, videóban elmenő autós a tükörbe és úgy vált sávot"
    Na pont ezzel van a baj. Mert nem nez bele. Vagy nem azt nezi amit kellene. Az elmult hetekben legalabb 3 balesetet lattam ezen kivul azon a szakaszon, szerencsere mindegyik esetben autost vagott seggbe BKV busz, pedig ahhoz mar tehetseg kell, hogy ne lasd, illetve nem fenysebesseggel jon.
    Es ez csak amit en lattam mikor arra jartam.

    Szerk2: Tobbet mar nem szerkesztem, meg feleslegesnek is erzem.

    "az autósoktól várja el azt, hogy ma ne menjenek a buszsávban, mintha mindenki tudna a tegnapi esetről. Illetve azt várja, hogy álljon meg az élet emiatt, ennél sokkal veszélytelenebb, de mégis balszerencsés esetekben hal meg nap, mint nap ember valaki.
    Igazából a buszsáv ölte meg a motorost,"

    Nem tudom, hogy mi bajod van, mert kb az jon le, hogy ez igy egy normalis mindennapi dolog, kar kiakadni, jol van minden igy ahogy van. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák