Új hozzászólás Aktív témák

  • Burt1793

    veterán

    válasz nyogo83 #20029 üzenetére

    Mondjuk ezek a népek pont 10 km/h-val sem haladnak a buszsávban, ami igazán a buszsofőrt és a buszon utazókat zavarhatja, motorosra biciklisre nem különösebben veszélyesek. A rendőr büntesse meg őket, de ezért mutogatni és felvenni az épp szabálytalankodókat, azt mondani, hogy miattuk halt meg...
    Amúgy meg ezen a részen kell számítani a kikanyarodó autóra, pár méterrel később szabályosan válthatnak sávot jobbra, ez még csak nem is a híd közepe. Simán nem gáz 30-ra lelassítani motorral is akár. Sajnos napi szinten hal meg motoros úgy, hogy szabályosan közlekedik, felesleges ezt az egy esetet kiemelni.

    Ezzel meg egyenesen felbasz: "20 éve motorozok, ilyen helyen nem megyünk 50-nel." Oké, akkor kussolj, b@zdmeg! Tegyen fel "tanító videót" az, aki rendesen motorozik. (Ezzel nem azt mondom, hogy a halott motoros szabálytalan volt.)
    Amúgy is ennyire sarkítani... ha belenéz az éppen, videóban elmenő autós a tükörbe és úgy vált sávot (mert mondjuk fél a bkv busztól, akkor NEM öl meg motorost. Ugyanúgy megy utána a tilosban, ahol a taxi szabályosan.
    Amúgy is butaságot vár el, először azt hittem, hogy a rendőrökre gondol (tehát, hogy jöjjenek ki és helyszíni bírságot osztogassanak), de nem, az autósoktól várja el azt, hogy ma ne menjenek a buszsávban, mintha mindenki tudna a tegnapi esetről. Illetve azt várja, hogy álljon meg az élet emiatt, ennél sokkal veszélytelenebb, de mégis balszerencsés esetekben hal meg nap, mint nap ember valaki.
    Igazából a buszsáv ölte meg a motorost,

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák