Új hozzászólás Aktív témák
-
tms+
aktív tag
Az egy dolog, hogy nemcsak a csúcskategóriában igérik, nem is állítottam ezt, de csúcskategóriás eszközt azzal vetek össze. Egyébként a konkurencia a (felső)középben is elkezdett hosszabb támogatást ígérni, ez nyilván kérdés, hogy tartják -e, ez igaz.
Az lehet, hogy komplexebb a szoftver, de egy jó szoftver nemcsak attól jó,hogy komplex. Azért van olyan terület, amiben másik jobb, pl. animációk.
Dex is jó, mondjuk elég rétegigény, erről épp mostanában írogattak, hogy itt is lesz valami butítás. A ceruza csak az Ultra és a Fold sajátja, ez is csak csúcskategóriás eszközt jelent, ha már te is felemlegetted. Nyilván jó a toll, de rétegigény, annak ellenére,hogy nekem is van S Penem.
S Pen, Dex olyan dolgok, amik jók, de más gyártónak is van más előnye, ezekről kevesebbet tudok, mert 2019 óta Galaxyt használok elsődleges telefonként.
Én se használnék szívesen kínai brandet, bennem is motoszkálna a biztonság kérdése, de bizonyíthatóan nem tudom azt mondani, hogy mihez férnek hozzá olyanok, akiknek nem kellene. A Knox persze dicséretes a Samsungnál, ez tény.
Az AI-ban a Google modellre is többen építenek már (pl.Oppo, OnePlus).
Ennek ellenére nem mondom, hogy rossz ebben a Samsung, nekem is van S24 Ultrám, szeretem is a One UI-t, én csak arra akartam utalni, hogy azért ott sem jár annyival előrébb, hogy behozhatatlan legyen a dolog.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csak azért kár, hogy nem idén, hanem jövőre.
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Villanyszerelés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115