Új hozzászólás Aktív témák
-
freelanced
addikt
Igen, ezekkel egyetértek alapból, nem utálom annyira én sem, de legutóbb azért a kezem fázott a Tátrában nagyobb esőzés után. Nem volt kibirhatatlan, de azért nem is volt a legjobb. Plusz a hátizsákra is van esőhuzat, nyilván a poncsó jobban védi valamennyire, van előnye, hátránya is szerintem.
-
freelanced
addikt
Üdv,
Valaki próbálta esetleg ezt a Decathlonos széldzsekit? Ha igen, mennyire lélegzik?
Más:
Esőkabát terén mit ajánlanátok? Nem találtam semmit ami szimpatikus, nem szeretnék bélést, nem szeretném, hogy túl sok extra anyag legyen, lehetőleg legyen relatíve kicsi, meg megfelelően vízálló. Amit eddig néztem, próbáltam az nem igazán működött jól. Ami még jó lenne, az a szellőzőzseb hónalj tájékon pl. Tudtok ilyesmit? Ki mit használ? -
freelanced
addikt
Üdv!
Van valakinek tapasztalata Magas-Tátrával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kugoo Kirin G1
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- AM 5 lapok
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T430 - i5-3GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest