- Milyen routert?
- Mesterséges intelligencia topik
- Microsoft Excel topic
- Indiaiak százait mentették ki a scamközpontokból
- macOS PC-re
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Egy vagyont költ humanoid robotokra az egyik kínai EV-gyártó
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
-
IT café
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sehogyan, állandóan azt írja ki, hogy vagy az azonosító nem jó, vagy a jelszó. Próbáltuk már az MT kóddal is, de ugyan az.
2007-2008-ban lett még csinálva a szerződés, azt hiszem. Új jelszónak meg csak a Telekom fiók jelszavát akarta cserélni, de azt tudjuk ugye, most csináltuk.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Lenne egy oltári nagy gondom. Adott lennének barátnőmék, két telefonszámmal, két előfizetéssel. Barátnőm nem vett telefont két éve, én gondoltam beújítanék valamit, és az ő előfizetésére megvenni (nekem nincs előfizetésem).
Megnézzük interneten a kiszemelt készüléket, de kéri jelentkezzünk be. Csinálunk fiókot, és hozzáadnánk a már meglévő előfizetést. Kéri a telefonszámot, meg egy jelszót. A telefonszámot beírjuk, de a jelszóról gőzünk sincs. Elő lett túrva egy régi papír, azon van valami 5 számjegyű jelszó (nem tudom mihez) de azt nem fogadja el. Próbáltuk az MT azonosító utolsó 5 karakterét, de arra is azt írja ki, hogy hibás. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Soulfly842 #63961 üzenetére
Értem, köszönöm. Ez még belefér
-
Ed3r_X_
nagyúr
Üdv!Volt barátnőm, anyja, és én családbarát kedvezményen belül ingyen beszélünk egymással. Ha esetleg az egyik fél külföldön lenne, én meg itthon, akkor is ingyen beszélnénk, vagy oda már nem vonatkozik ez a kedvezmény?Megtaláltam az ÁSZF-ben, nem. Szívás :/
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
quailstorm #63177 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Annyit kérdeznék még, hogy az nagy gond, hogy a mostani elég ramaty állapotban van? Már vágtak micro SIM-re nekem, normál SIM-ből, én meg kicsit reszeltem is rajta, a hátlapján, mert valamelyik telefonban eléggé szorult.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Üdv!
Ha esetleg úgy alakulna, és nano SIM-re lenne szükségem, T-nél vágnak, vagy adnak ilyet? Ha igen, mennyiért kb? A mostani kártyám még a T-Mobile-os időkből való, olyan 4 éves körül lehet. Köszi előre is.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Blackmirror #38153 üzenetére
Neked volt a visszaigazoló e-mailbe ilyen sor? És megjött már?
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
djculture #38146 üzenetére
Hmm, de jó..
Az előző édesanyám nevére ment, kérném én a sajátomra, de ott van, hogy csak az veheti át, akinek a neve van rajta, és sajnos nem vagyok itthon akkor, mikor hoznák.. Édesanyám meg akkor nem vehetné át.. megrendeltem, kíváncsi leszek, ha elutasítják, csak megoldom valahogyan..
És mit lehet vele kezdeni esetleg?
-
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
Most rendeltem a Telekomtól egy szép Samsung Galaxy Ace 3 típusú telefont, Dominó csomagban. És az érkezett e-mailben volt egy ilyen sor:
Ezúton szeretnénk felhívni figyelmét Domino üzletszabályzatunkra, miszerint 12 hónapon belül csak 1 Domino készülék csomag vásárlására van lehetőség.
És vettem még kb. 3 hónapja egy Pocket Neo készüléket. Ez azt jelentené, hogy akkor nem vehetek most? Mennyire veszik ezt komolyan? Mit lehet ilyenkor csinálni? Köszönöm.
Üdv: Tamás
-
Ed3r_X_
nagyúr
Köszönöm a válaszokat, időközben inkább meggondoltam, nem megfelelő nekem az a telefon amit választanék
Ám jó hogy most már tudom mi a helyzet-e téren, köszönöm a segítségeket -
Ed3r_X_
nagyúr
Sziasztok!
T-Mobile hogyan cserél micro SIM-re? Lehet szükségem lenne rá, és nem tudom, ingyen csinálják, vagy pénzért. A SIM-em több mint 3-4 éves. Köszönöm a válaszokat
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Életre szóló garancia Bennem bízhatsz!
- Expressz kézbesítés 5 percen belül e-mailben!
- Ohh! Dell Latitude 7430 "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Windows 11 Pro + AJÁNDÉK AAA játék!
- Akció! Dell Latitude 7410 Üzleti Strapabíró Profi Fémházas Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/256 4K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest