Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Talán azért a telefon árába nem kell beleszámolni, mivel kihasználható/lebeszélhető az a 2 éves havidíj, de figyelembe kell venni mindenképpen. Persze vannak esetek, amikor kellemetlen a 2 év hűség, de ezt mindenki tudja magáról lehet-e probléma.
    Mostanra nálunk az egész család átállt havidíjas előfizetésre, és ezt többé-kevésbé használjuk ki. Az átállás oka legtöbbször a kedvezőbb, és ami fontosabb, részletfizetéses telefon vásárlás, de mindig figyeltük kinek is vesszük az előfizetést. Két szülővel beszélgetve kiderült, ők 1-1,5 havonta töltik a telefonjukat, vagyis egy egyszerű 2-3 ezer forintos havidíjas csomagot kihasználnának, nekik simán megérte. Nálam kicsit problémásabb volt, de miután egyetemre mentem, koli/albérlet, így többet használtam a mobilom, így ha nem is teljesen használom ki, de nem rossz az előfizetés, és megpróbálom én is minél inkább felhasználni a keretet, tehát nekem arra kell figyelni, hogy többet használjam. Húgom pedig 2-3 hónapot is kibírt egy feltöltéssel, de jött az aranytárskártya opció, amiben van egy kis mobil net is, így neki is megérte átállni, az 1790 Ft havonta megfelelő.
    Ahogy telefon vásárlásnál is azt mondom: mindenki olyan telefont vegyen, amit az igényei megindokolnak, úgy előfizetés választásnál is, olyat válasszunk amit a telefonálási szokásaink megindokolnak.

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák