Új hozzászólás Aktív témák
-
sanzi89
addikt
válasz
kraftxld #11875 üzenetére
Mindenhol azt olvasom, hogy ne használd éles környezetben, mert instabil, stb. Például él még az a probléma, hogy minden VM újrainduláskor fel kell konfigolni a hálókártyát?
-
spici
tag
válasz
kraftxld #11815 üzenetére
Hát én jövőre főiskolára szeretnék menni, az idei évről lemaradtam (Nemadtam be jelentkezést) és "komoly" munkahelyre 1 évig nem szerettem volna lenni, plusz nem volt munkatapasztalatom (Csak OKJ van érettségivel)
Szóval addig is keresek állásokat és ha találok valami megfelelőt akkor estin végzem el a fősulit, ha nem nappalin.
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #11790 üzenetére
Yep, E1000E kartya van beallitva. Van valami eros indok miert kene vmxnet3-nak lennie E1000E helyett egy 2012 R2 DC-nel? Lesz par user, egy-ket server a domainben es egy Trust egy masikkal. Az a gond, hogy ugye elbaltaztak az elso imaget, majd a masodiknal is eltoltottem par orat mire meglett, hogy miert nem megy a DNS rendesen es termeszetesen minden kb mult hetre kellett volna. Most epitik a masik 3 DC-t
[ Szerkesztve ]
-
Novics
senior tag
válasz
kraftxld #11739 üzenetére
Miért kéne küzdeni vele? Bár már jó ideje nem linuxozok, de win install után simán felment a linux, és ment a dual boot, nem kellett semmit állítgatni rajta. Így volt 2, egymástól független rendszerem, míg virtualizációnál ha a host megmurdol, akkor bachatod a virtuális gépet. Esetleg erőforrások szempontjából sem mindegy, hogy még egy virtuális gépet is futtatnod kell ahhoz, hogy használhasd a másik rendszert.
Mondjuk az sem mindegy, hogy mire is kell neki a második rendszer, mert ha kísérletezgetni akar, és bírja a vas, akkor egyértelmű, hogy a virtuális gép a nyerő, de ha mondjuk akar egy gyors, stabil rendszert netezni, egy meg kell neki a játékokhoz/programokhoz, akkor a dual boot nem ördögtől való szerintem most sem. (Na persze a sikeres embernek van lóvéja komoly vasra, nincsen szüksége egy alacsony rendszerigényű oprendszerre.)
Persze lehet, hogy full marhaság az, amit mondok, és megint csak a win-linux párosra gondoltam, mert közgazdaságtanból tanultuk, hogy win-win szituáció nincsen.(#11753) Persze, minden beállítás meg fog maradni. Teljesen úgy viselkedik, mint egy valódi vas. Csak nem lehet belerúgni.
[ Szerkesztve ]
-
gabor7th
addikt
válasz
kraftxld #11747 üzenetére
A mi esetünkben aki a tárhelyet adja... Mint mondtam én még ezt nem csináltam. Bérelünk egy szervert és azon ment virtuális oprendszer, de én csak a bemutatókat láttam. De most megint mondom két külön dologról van szó. A Virtuál box egy virtualizációs szoftver, vagy ez is az a egy fájlba levő dolog lenne? Mi ezt mindig bérelt szerverről csináltuk. Ha ez a lényege amit mondok bocs nem tudtam. Nem volt rá szükségem.
-
sanzi89
addikt
válasz
kraftxld #11747 üzenetére
Ki tudja, lehet VPS szolgáltató szerverein akar virtualizálni.
u.i.: Nézz körbe Youtube-on, magyarul is találni kezdőknek videókat például a Virtualbox-ről.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #11645 üzenetére
"Valami hitvány 533-as celeron proci van benne."
Bakker! Amikor mind a ket vezerlo egyszerre fekudt ki benne es kerdeztem a HP-t akkor $2500 dollar/controller mondtak ra es az csak a kontroler. Akkor szep haszonnal dolgoznak
A masik meg, hogy hiba van benne ket tap. Eddig akar mikor doglott be egy tap rajta, minfig kifekszik az egesz cucc amig ki nem mesz es ki nem huzod belole a doglott tapot amit csattogtat, Akkor rajon, hogy van masik! Es onnantol megy egy tappal is ...
[ Szerkesztve ]
-
zsolthudak92
csendes tag
válasz
kraftxld #11620 üzenetére
Közben megtaláltam én is!
ipconfig log készítése közben jutott eszembe, hogy ipv6 ra is beáll sulinet (2 napja küldtek emailt) és a klienseken engedélyezve van. Úgyhogy kinyomtam és működik minden faszán.
Köszönöm a segítségeteket!Miért szívatom vele magamat? Van max 35-40 eszköz amit fix IP-vel használok. Kell is a netsupport schoolnak informatika terembe, a kameráknak meg a kamerakezelőbe. Eddig nem volt problémám fix ip vel.
-
Alteran-IT
őstag
válasz
kraftxld #11515 üzenetére
Igazából nincs vele semmi gond, jobb mint a TP-Link TG-3269 kártyája, viszont drágább is, ezért is nem terjedt el annyira, bár ettől függetlenül a Windows-nak fel kellene ismernie a különbséget a két kártya között, főleg hogy a driver is teljesen el lett távolítva.
Az a baj, hogy nincs rejtett eszköz (legalább is nem jelent meg semmi új), így nincs mit eltávolítani.
Komolyan mondom fejre állok, ha ilyen kis hülyeség miatt újra kell telepíteni a Windows-t (megint).[ Szerkesztve ]
-
UnSkilleD
senior tag
-
CsodaPOK
senior tag
válasz
kraftxld #11419 üzenetére
Ha már előkerült az Ubi...
Nézegettem a minap AP-kat és az Ubira is rátévedtem. Tetszetős, olcsó szép aranyos.
A kérdés, hogy ezekhez mindenképp kell controller? Most teszem azt, ha csak 2 AP-t kell üzemeltetni, akkor is külön kell 0-24 órában fusson a controller? Vagy van valami olyan módjuk, amivel önállóan tudnak üzemelni?
Néhol azt írták, hogy ha nem látja a controller-t, akkor pár perc után nem fogad wifi kapcsolatot, néhol azt írták, hogy üzemelni fog tovább az utolsó konfiggal.
Ha megy tovább az utolsó konfiggal, akkor pedig a kérdés, hogy ha felprogramozom egy contoller-ről, azt leállítom, majd egy fél év múlva akarok módosítani a konfigon, akkor ugyanarról a contoller-ről tudnám csak módosítani vagy mondjuk egy másik gépre telepített controller-hez hozzá lehet csatlakoztatni és ki lehet olvastatni belőle a konfigot?Köszi!
-
UnSkilleD
senior tag
-
-
petersonal
tag
válasz
kraftxld #11358 üzenetére
Hát nem először látok tracking logot, a leírás nem elég részletes vagy csak én nem találom a megfelelő szekciót. Nem egy "rendes üzenetet" szeretnék megkeresni, hanem a szerver által kiküldött üzeneteket, hogy pl ez a cím nem létezik, lehetséges ez egyáltalán?? Vagy érhető mit szeretnék keresni?
A fail típusú üzenetek között sincs sajnos semmi pedig az tök jó tipp volt.
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #11357 üzenetére
Itt is nagyjabol 1200 user van. Aerospace ceg, Europai fohadiszallassal. Ketto hettel ezelott leraktam az asztalra, hogy akkor ami van abbol ezt lehet kihozni. Tegnap valami idiota elkezdett frocsogni, hogy VMWare 4 az fos az ugy nem fog menni, Windows NLB a CASnek szinten szarfos nem mukodik nem supportalt az MS altal
es most akkor Dell R720 kell szerezniuk meg KEMP Load Balancert. Nincs semmi gond megirtam, hogy akkor ez x hettel fogja megdobni a projectet, ma pedig megirom, hogy akkor kezdhetjuk is a szerzodes modositast es kuldjuk a szamlat a +1 honap oradijarol
-
Szoszibá
tag
válasz
kraftxld #11341 üzenetére
Úgymond a felettesem. Ez egy szakképző iskola, ötöd hatodéves képzések vannak csak, évente ezres nagyságrendű user kerül be és ki az AD-ba -ból, és egyébként is ráfért már egy reinstall, mert nagyon tele volt már szemetelve, nem használt service-ek és role-ok sorolhatnám. Így inkább újrahúztam. AD userfeltöltésre meg írtam scriptet, dsadd user-el gyorsan megvolt. Már végeztem is, most a GPO-kat állítom még be.
-
bon
őstag
válasz
kraftxld #11323 üzenetére
Nálunk a munkahelyi email cím használatára nem tudom a tanárok többségét rábírni (ragaszkodnak a freemail-hez, citromail-hez meg hasonlóhoz. az már jobb ha a gmail-hez ragaszkodik), nem még, hogy arra, hogy ticket rendszert használjanak (kivétel ha papír alapú
)
De azért érdekelne egy ilyen ticketing rendszer.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #11302 üzenetére
Nem lehet sajnos. A tulaj be szokott ulni a szerver ele, frissitgenti vagy ujrainditgatni a programokat, nem akar konzolba szenvedni,de nem egy egyszeru ember... Inkabb nem eroltetjuk.
Viszont minden kapott uj firmware-t meg drivereket, most csak varunk... 3-4 esetleg 5 nap utan egyszer csak elkezd minden doglodni rajta, hogy nincs eleg free ram, de ha megnezem 9 GB van szabadon 16-bol, meg bedobja,hogy nincs tobb hely a C-n, de ott van 60 GB free, aztan elmegy rola a net.
Kozben megjott a hazi backup NAS
2X500 Velociraptor az OS-nek es 24 X 6 TB NAS drive Storage-nek.
Lesz mit csavarozni maFecogame: Welcome to the real world
[ Szerkesztve ]
-
Yocooka
csendes tag
válasz
kraftxld #11295 üzenetére
És azon meg tudom azt oldani, hogy feltöltsön youtubera?
Mert ha igen, akkor a laposon is kivetelzhető valahogy Open Media Vault, vagy valami hasonló NAS szofverrel.Off: Amennyiért (-ha egyáltalán) megvenné valaki, abból még nem lenne NAS.
Később szeretnék építeni egy komolyabbat ami RAID-ben dolgozik, de egyelőre csak egy nagyobb winyóra tudok beruházni, amit a laposra kötök. -
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #11261 üzenetére
Ledokumentalnam ha megmondanak, hogy az a 60 darab IP meg mondjuk 5 subnet az megis melyik apphoz tartozik, de fogalmuk sincsen rola, ezert gondoltam hogyha mar minden at lett migralva, levelek is az uj vasrol jonnek mennek akkor a legvegen megkapja a regi server IPjat az uj relay connector.
-
válasz
kraftxld #11248 üzenetére
Így van, a legfrissebb elérhető installerrel lett telepítve a rendszer. Tulajdonképpen az OAB törlése, illetve a cache mód kiiktatása megoldotta a gondot, egyelőre legalábbis. Másik problémánk, és ez még súlyosabb, hogy bizonyos gépeken nem lehet bekonfigurálni az Outlook fiókot, mert nem tud csatlakozni a szerverhez.
Az eseménynaplóban az MSOIDSVC.EXE hibájára panaszkodik, amely megoldásaként a Techneten azt javasolják, hogy indítsam újra a "Microsoft Online Services Sign In" service-t. Kis probléma, hogy nincs ilyen szolgáltatás az adott gépeken. Ilyen esetekre az Office újrahúzását javasolják. Nincs ennél egyszerűbb megoldás, találkozott már valaki ilyesmivel?
-
bobsys
veterán
válasz
kraftxld #11245 üzenetére
Mar nem dolgozom a projecten csak valaki valamiert egyszer rarakott a mailre es azota en is megkapom oket, a migralassal vegeztem, innentol India csinalja a dolgokat. En szemely szerint nem nyomatnam ezt a dolgot eles rendszeren, de a storage csavo szerint mukodni fog
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #11212 üzenetére
köszi úgy néz ki így működik a dolog most legalábbis
ma viszont egy újabb érdekességbe futottam bele,egy ügyfélszolgálati email címhez be van állítva automatikus válasz(külső-belső címről), a jelenség az,hogy nem mindig jön vissza az üzenet. Az automatikus válasz ki-be kapcsolása után 1x működik utána nem
mi okozhatja ezt? (exchange 2010) -
Novics
senior tag
válasz
kraftxld #11232 üzenetére
Ezt is próbáltam, de eldobja magát, nem telepíthető.
HIBAISMERTETÉS
A művelet közben az alábbi hibák léptek fel.
* [2015.08.10. 8:11:14] System.Deployment.Application.InvalidDeploymentException (Zone)
- Az alkalmazáspéldány és az alkalmazás nem rendelkezik egymásnak megfelelő biztonsági zónákkal.
- Forrás: System.Deployment
- Veremkivonat:
a következő helyen: System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, IDownloadNotification notification, DownloadOptions options, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)
a következő helyen: System.Deployment.Application.DownloadManager.DownloadApplicationManifest(AssemblyManifest deploymentManifest, String targetDir, Uri deploymentUri, Uri& appSourceUri, String& appManifestPath)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.DownloadApplication(SubscriptionState subState, ActivationDescription actDesc, Int64 transactionId, TempDirectory& downloadTemp)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.InstallApplication(SubscriptionState& subState, ActivationDescription actDesc)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.PerformDeploymentActivation(Uri activationUri, Boolean isShortcut, String textualSubId, String deploymentProviderUrlFromExtension, BrowserSettings browserSettings, String& errorPageUrl)
a következő helyen: System.Deployment.Application.ApplicationActivator.ActivateDeploymentWorker(Object state)gaborbol Nekem exchange rémlik, de megkérdeztem a srácokat, várom a választ.
Mentségemre legyen mondva, hogy soha nem tanultam "rendszergazdaságot", az informatika más területén mozgok.
-
Novics
senior tag
válasz
kraftxld #11229 üzenetére
Konkrétabban konkrétabban? Az előfizetés részleteit nem tudom, én csak egy zuginformatikus vagyok a végeken.
Az MSO365 Support an Recovery Assistot lefuttattam, és ez lett az eredmény:
We can't verify your Office 365 sign-in credentials.
Authentication endpoint connectivity checks failed.De ennek ellenére ezen a gépen - itt még nem volt törlés - tudok fiókot hozzáadni. Ugyanez az eredmény egy érintett gépen is, ott semmilyen fiókot nem tudok hozzáadni. Valami gebasznak a helyi gépeken kell lennie, mert ha csontra frissen telepített gépre rakom, akkor simán létrehozza a fiókot. Valami a reinstall során megy félre bennük.
<Title>We're getting your Office 365 account settings and setting up Outlook.</Title>
<Result>False</Result>
<Title>We're running some Office 365 readiness checks on your machine.</Title>
<Result>False</Result>
<ResultDescription>We're done running Office 365 readiness checks on your machine, and we find some problems.</ResultDescription>
<Title>Performing Office 365 network connectivity checks.</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>Your network settings look good.</ResultDescription>
<Title>Attempting to get IP address for host 'outlook.office365.com' .</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>We successfully ran TCP/IP connectivity checks against 'outlook.office365.com'.</ResultDescription>
<Title>Attempting to get IP address for host 'outlook.office.com' .</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>We successfully ran TCP/IP connectivity checks against 'outlook.office.com'.
<Title>We're running some checks to check the authentication endpoint for "******@*******.hu".</Title>
<Result>False</Result>
<ResultDescription>We can't verify your Office 365 sign-in credentials.</ResultDescription>
<ResultDetail>Authentication endpoint connectivity checks failed.</ResultDetail>
<AdditionalDetail>CheckInSaraEnvironment:SaraCloud,TokenRequestRST2AuthState:,TokenRequestRST2RequestStatus:,TokenRequestStsEndpoint:,TokenRequestResponseHeaders:,TokenRequestTokenObtained
alse,TokenRequestOrigin:Exchange,TokenRequestFaultInfo:,TokenRequestExceptionInfo:,</AdditionalDetail>
<Title>Contacting our servers to run remote job AuthEndpointAnalyzer...</Title>
<Result>False</Result>
<ResultDescription>We could not contact our servers to diagnose your problem. The result of the remote job AuthEndpointAnalyzer could not be retrieved.</ResultDescription>
<ResultDescription>We can't verify your Office 365 sign-in credentials.</ResultDescription>
<ResultDetail>Authentication endpoint connectivity checks failed.</ResultDetail>
<AdditionalDetail>CheckInSaraEnvironment:SaraCloud,TokenRequestRST2AuthState:,TokenRequestRST2RequestStatus:,TokenRequestStsEndpoint:,TokenRequestResponseHeaders:,TokenRequestTokenObtained
alse,TokenRequestOrigin:Exchange,TokenRequestFaultInfo:,TokenRequestExceptionInfo:,</AdditionalDetail>
<Title>Attempting to get IP address for host 'login.microsoftonline.com' .</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>We successfully ran TCP/IP connectivity checks against 'login.microsoftonline.com'.</ResultDescription>
<Title>Attempting to test the SSL certificate.</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>We succeeded in validating the SSL certificate on your computer.</ResultDescription>
<ResultDetail/>
<AdditionalDetail>We succeeded in obtaining the remote SSL certificate. Remote Certificate Subject: "CN=login.microsoftonline.com, OU=AAD-OrgID, O=Microsoft Corporation, STREET=One Microsoft Way, L=Redmond, S=Washington, PostalCode=98052, C=US, SERIALNUMBER=600413485, OID.2.5.4.15=Private Organization, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.2=Washington, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.3=US", Issuer: "CN=Symantec Class 3 EV SSL CA - G3, OU=Symantec Trust Network, O=Symantec Corporation, C=US" We found host name "login.microsoftonline.com" in the Certificate Subject Common Name. The certificate chain has been validated up to a trusted root. Root = "CN=VeriSign Class 3 Public Primary Certification Authority - G5, OU="(c) 2006 VeriSign, Inc. - For authorized use only", OU=VeriSign Trust Network, O="VeriSign, Inc.", C=US". The certificate we found is valid. Valid date: 2015.02.02. 0:00:00. Expiration date: 2017.02.01. 23:59:59</AdditionalDetail>
<Title>Attempting to get IP address for host 'loginex.microsoftonline.com' .</Title>
<Result>True</Result>
<ResultDescription>We successfully ran TCP/IP connectivity checks against 'loginex.microsoftonline.com'.</ResultDescription>
<Title>Attempting to test the SSL certificate.</Title>
<Result>False</Result>
<ResultDescription>Your account or organization is not fully configured to access the Office 365 mail service.</ResultDescription>
<ResultDetail>There is a problem with one of the certificates that Outlook needs to communicate securely with Office 365. Please contact your administrator to resolve this issue. You can find more details and instructions from this <Hyperlink NavigateUri="https%3a%2f%2ftechnet.microsoft.com%2fen-us%2flibrary%2fbb331963(v%3dexchg.141).aspx">link</Hyperlink>.</ResultDetail>
<AdditionalDetail>We succeeded in obtaining the remote SSL certificate. Remote Certificate Subject: "CN=login.microsoftonline.com, OU=AAD-OrgID, O=Microsoft Corporation, STREET=One Microsoft Way, L=Redmond, S=Washington, PostalCode=98052, C=US, SERIALNUMBER=600413485, OID.2.5.4.15=Private Organization, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.2=Washington, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.3=US", Issuer: "CN=Symantec Class 3 EV SSL CA - G3, OU=Symantec Trust Network, O=Symantec Corporation, C=US" We couldn't validate the SSL certificate name. Host name "loginex.microsoftonline.com" doesn't match any name found on the server certificate "CN=login.microsoftonline.com, OU=AAD-OrgID, O=Microsoft Corporation, STREET=One Microsoft Way, L=Redmond, S=Washington, PostalCode=98052, C=US, SERIALNUMBER=600413485, OID.2.5.4.15=Private Organization, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.2=Washington, OID.1.3.6.1.4.1.311.60.2.1.3=US".</AdditionalDetail>
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #11223 üzenetére
Emlekszel amikor kisegitettel anno egy Dell PERC H200-> H700 cserevel, mert Janos atya ugy gondolta, hogy abbol gond nem lehet, ha siman kiszedi a regi vezerlot berakja az ujat, mentes meg minek? Tul nagy lett volna igy nem foglalkozott vele.
Aztan az uj raid vezerlo tenyleg felkapta a regi Raid5-ot gond nelkul, csak az SBS2011 dobott BSOD-t mert neki elfelejette mondani Janos ayta, hogy kis valltozas lesz a boot-nal.[ Szerkesztve ]
-
Teejay83
tag
válasz
kraftxld #11210 üzenetére
Igen minden frissítés fent van
bobsys: online mód be van kapcsolva
Ha lesz ma idő rá legyalulom az outlook profilját teljesen,lehet még az outlook-ot is leszedem aztán újra az egész mást nemtudok sajnos
Az ost file-t leellenőrizem nem sérült,mondjuk most működik is rendesen a dolog csak már annyira össze van tákolva,hogy van vagy 3 ost file.
Mondjuk azt sem értem,hogy lehet,hogy 24Gb a mailbox mérete,vagyis ennyi volt utoljára (saját+1 másik amit kezel) archív-val együtt és az utolsó dátumú ost csak 19GB -
CsodaPOK
senior tag
-
quailstorm
nagyúr
válasz
kraftxld #11143 üzenetére
Posta meg drága. Nem tudom eBayen van-e ilyesmi. Sulinetes gépeknek is volt ilyen alapja. Használtam évekig, megbízhatósággal nincs gond, tudás korrekt (SATA például ICH5 vezérlővel van integráltan). Csak már akkor elavult volt mikor megjelent. 2006-ban 98SE-XP... 64-bites proci mellett
-
quailstorm
nagyúr
válasz
kraftxld #11139 üzenetére
Ezt tudod én mindig elfelejtem
Errefelé a core2 a fejlesztés, az új gép, a Willamette P4 meg a munkahelyi. Nem vicc. Önkormányzat, iskola. Tanáriban még mindig 2,2GHz-es P4-eket nyúzzák S478-ban (természetesen Celeron).P3 meg régebbi viszont már errefelé is kukázandó.
Mellékesen van egy ötletem. AsRock 775i65g. LGA 775, DDR1, de AGP és Win98SE és párhuzamos port is van. Vagy P4i65g ami ugyanez még S478-cal.
[ Szerkesztve ]
-
gaborbol
őstag
válasz
kraftxld #11136 üzenetére
Kb 2 eve vert hugyoztunk mire taltunk 6db vadi uj HP gepet a GE-nek amin XP-volt gyarilag es volt az alaplapon soros port is, lehetoleg ketto!! Szinten PLC-re kellett
A win 98 keresgeteshez meg kell plusz 10 level l
Talan Ebayen neznek szet konkret tipusok utan
Dell OptiPlex G220 270 280 sorozat rengeteget kibirt, Fujitsu Scenic Desktop -bol anno szazasaval raktunk ki gepeket azok sem hullottak.HP-t anno sosem adtunk el, nekem konkretan ez a csoda remlik par itteni ugyfelnel: [link] mg ez [link]
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Képek és árak még be nem mutatott Motorolákhoz
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- Fotók, videók mobillal
- Ingatlanos topic!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OLED monitor topic
- Mindenkinek elérhetővé teszi a képgenerálást a Lossless Scaling
- További aktív témák...
- Yongnuo 85mm 1.8 (legújabb modell) - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Yoga Gen1 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Meike 55mm 1.8 Pro objektív - Sony E
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i7-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest