- Így tréningezi az AI-modelleket az EU-ban a Meta
- 500 milliárd dollárnyi AI-szervert gyárt le az USA-ban az NVIDIA
- Gyengülő gazdasági kilátások, erősödő infláció: kevesebb okostelefont veszünk
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Elképesztő tervei vannak Grönlanddal a Szilícium-völgynek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szakbarbár
aktív tag
Sziasztok.
Foglalkozik itt valaki a munkahelyén tárgyi eszközök nyilvántartásával? Nálunk minden vacakra leltári számot ragasztanak a pénzügyesek, de a nyomon követés már nem a cég erőssége. Rendszeresen nekem kell vadásznom, az eszközöket hogy kinél mi van. Az sincs normálisan nyilvántartva, amikor kilép valaki és csak a laptopját adja le, a többi cuccait meg széthordják a kollégái. Egyelőre egy Excel táblázatban vezetem a kiadott és visszahozott dolgokat, de ez sem tökéletes mert nem vagyok mindig gépközelben amikor eszközcsere van vagy elfelejtem felvinni a táblázatba mert más dolgom van.
Valami telefonos app-ot keresek ami tud mondjuk desktop-ra szinkronizálni mert akkor elég lenne csak beolvasni a vonalkódot plusz a nevet melléírni.
Az első ötletem az volt, hogy Microsoft 365 List és PowerApps alapon csinálnék egy alkalmazást, de nincs időm foglalkozni vele a napi munka mellett. Esetleg tudtok valami egyéb konyhakész szoftvert ami netán még ingyenes is? Vagy ti hogy oldjátok meg ezt más cégeknél? Nagyjából 2000-2500 eszközről van szó. Pc, laptop, monitor, dokkoló, fejhallgató, mobiltelefon, projektor, nyomtató, usb hub-ot kell nyilvántartani.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gumi és felni topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Futás, futópályák
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! I5 14400F / RTX 5070 12GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 15IMH05H notebook - i5 10300H 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1660Ti W10
- Beszámítás! Dell Optiplex 3080 SFF asztali számítógép - i5 10505 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 630 IGP
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- HÚSVÉTI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest