Új hozzászólás Aktív témák

  • Morales72

    csendes tag

    Sziasztok!

    Bár nem lettem Renault tulajdonos, gondoltam, érdekel valakit, hogy végül mi lett a vége az olasz nyaralásnak, ami miatt nagyon gyorsan kellett volna egy Mégane 1 ph2.

    Röviden: jó vége lett, nem szívtam meg a kb. 4500 km alatt.

    A Mégane nem jött össze, amit nagyon sajnálok. Pedig közel voltam hozzá. Végül egy 2003-as Ford Focust vettem 1.4-es motorral, mert nem találtam más épkézláb közlekedőedényt ennyi idő alatt.

    Fehér Farkasnak mindenben igaza volt és van az 1.4-es motorral kapcsolatban. Nem írom le újra, már leírta előttem. Szlovéniában menni felfelé igazi szívás volt. Mindent megoldottam, de akkor is. Tartós lelki sérüléseket szenvedtem el. :)

    De azért nem kellett trélert hívni, nem kellett szerelni az út szélén, és nem esett darabokra az autó 4500 km után. Persze meg is szívhattam volna. Hülyeség volt így autót venni, ezt elismerem.

    Az autó jól szuperál, arra, amire mostantól fogjuk használni, pont megfelel. De megmondtam a családnak, hogy innentől kezdve máshogy tervezzenek, mert ők is látták, mennyire nem bír menni felfelé. Nem erre való, ennyi.

    A végső tanulság: kell a lóerő és a nyomaték. Akár úgy is, hogy havi szinten többet perkál ki az ember az üzemanyagért. Hogy meg fogom-e tartani az 1.4-es Focust? Ha az élet úgy hozza, lecserélem valamire, amiben több a kakaó. Ha nem lesz pénzem, akkor marad, amíg marad...

    "I'm too old for this sh.t..."

Új hozzászólás Aktív témák