Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    Kiindulva akár más gyártók, akár a renault egyéb motorjaiból, soknál van pár dolog amire figyelni / 'típushibánál' hivatalos idő előtt cserélni kell. (Kollégák 1.6os renault motorjainál trafó, okoskerék, injektor; a 'tuti' turbómentes motoron.) Szeretem ha van elég tapasztalat egy hajtásláncról, és tudja az ember, hogy mire készüljön - legalábbis 1-2 dolgot preventív cseréljen (mint 1.5 dci régebbi verzióknál hajtókarcsapágy az erősebekknél, vagy nagynyomású szivattyú a delphi rendszerűeknél).
    Megkockáztatom hogy az 1.3 sem lesz egy sokkal megbízhatóbb cucc, csak még nem ismerjük eléggé. De záporozhatnak rám a kövek, vállalom :B .

    Visszakanyarodva másfél hónapja érkezett utoljára pl olyan kérés, hogy még szűk 3 évig 50km-re jár dolgozni, utána nyugdíj, és főként helyben lesz használva; milyen új autót nézzünk.
    Na; ilyenkor ki mit merne ajánlani mint jó eséllyel strapabíróbb hajtáslánc rövidtávozásra? (Kia/Hyundai 1,4MPI, 0.9tce, 1.2 puretech volt amiket első megnézésre ajánlottam, de 1.2 110 puretech motoros autót vett végül, mert már nem volt a szívó mpi, és tetszett neki az új Cactus - majd figyel az üzemanyagra és olajra.)

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ: Pixel8HibridTok> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák