Hirdetés
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Sok pénztől esik el az OpenAI, ha nem lesz profitorientált cég
- Kínában már az USA nélkül is tudnak 5 nm-es chipeket gyártani
- Henna Virkkunen szerint minden tech cégnek tisztelnie kell az EU-s törvényeket
- Nincs elég NVIDIA AI-chip Kínában
- Programozás topic
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux haladóknak
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Python programozás
- Autodesk - Revit
- Felléphet az amerikai tech óriások ellen Németország az újabb vámok miatt
- Linux kezdőknek
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
unthinking
tag
Amikor feltöltőkártyát vettem akkor én magam aktiváltam a kártyát aztán előfizetéses csomagra váltottam. Feltételezem lehet előfizus kártyát is aktiválni lehet hogy tévedek.
https://www.yettel.hu/aktivalas/lepesek -
unthinking
tag
Értem hogy mobiltelefonra hétköznapi használatra találták ki ezt az internetet. Te ne magyarázd meg nekem hogy értem-e vagy sem.
Nem az a lényeg hogy én vagy akárki mennyit használja. Az a lényeg hogy félrevezetik az embereket. Félretájékoztatják a hamis marketinggel. Nem kell kiszínezni azt ami piszkos.
Egyszerűen változtatni kell a reklámon vagy a GVH-nak kell egy büntetést nyomni az orruk alá és akkor majd nem állítanak valótlanságot. -
unthinking
tag
Én sem használok havi 150 GB-nál több adatot és általában 100GB hoz közeli a forgalom.
Itt az embereket a rosszul kommunikált marketing zavarja ill ha kikapcsolják a netet az is ciki. Ha van egy olyan nap amikor le kell töltenem rengeteg grafikai adatot ami több mint 108GB akkor azon a napon nem tudok többet dolgozni mert a szolgáltató megszívat. Ha neked időre kell beadni egy munkát és senki nem szól a 108GB korlátról akkor ki fizeti meg a kárt ami keletkezik mert nem lesz interneted? Ez nagyon nincs rendben ez félrevezeti az embereket. Ha megtévesztés és károkozás előfordul akkor a pereskedő emberekkel majd harcolhat a yettel. -
unthinking
tag
válasz
aprokaroka87 #110184 üzenetére
Havi szinten 30*108GB=3 240GB
Megint nem korlátlan. Igen a sok adatra ott a vezetékes net. A mobilnet kevés adatmozgásra ideális.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Programozás topic
- BestBuy topik
- Memóriakártya topic
- Launch trailert kapott a Honkai: Star Rail
- Mini-ITX
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Az ASUS átdolgozta a "lopakodó" BTF dizájnját
- További aktív témák...
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1650W SilverStone DA1650 Gold moduláris tápegység
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
- iKing.Hu - Honor Magic V2 Purple Használt, karcmentes állapotban 16/512 GB
- Asus VivoBook Go 14" OLED kijelző Új
- Intel Core i7-4770 - i5-4690 - i5-4590 - i3-4130 - processzor - S1150 - több db - garancia - számla
- BGA GPU chipek cseréje,videókártyák ,laptopok,monitorok ,alaplapok,tápegységek, javítását vállalom.
- Philips FP9400 csere is
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12G - 3 Év Garancia
- Beats Studio Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RG 8000MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 3600MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 4070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest