-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni ha én most előfizetek egy hello data szolgáltatásra és van itthon 4G képes modemem akkor lényegében van egy korlátlan mobilnetem?Mert leszeretném váltani az ócska adsl2 internetemet...Saját méréseim alapján úgy 50/40 jön telenor LTE hálózaton keresztül.
-
Pixx96
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy telenoros kártyát ma jött meg interneten rendeltem le sima feltöltős kártyás sim mielőtt valaki megkérdezi azért rendeltem neten mer sürgős lett volna a kártya és nem érek rá a munkám végett elmenni venni ezen a héten.Jó nem is ez a lényeg hanem hogy ugye csak micro sim a legkisebb méret és nekem nano kéne ilyenkor mi van? ha beviszem a telenorba gond nélkül és díjmentesen cserélik vagy méret vágják ?
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 49 mm Használt, karcmentes állapotban, 100% akku!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ASUS 18W USB ADAPTER
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest