Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz Viktor0610 #85391 üzenetére
Sikerült beszélnem egy hölggyel telefonon, aki megerősítette, hogy az érvényességi idő lejártát követő 30. nap után tudom visszaigényelni a feltöltőkártyán maradt összeget.
További jó hír, hogy mindezt telefonon (1220) is el tudom intézni. Utóbbihoz nélkülözhetetlen az ügyfél szintű jelszó. A sikeres azonosítást követően már csak meg kell adni a számlaszámot, hogy hová utalják a pénzt, és kész.
Remélem tényleg ennyire gördülékeny lesz. Majd márc. 16 után beszámolok a tapasztalataimról.
Köszönök minden segítséget! -
<Adamsky>
nagyúr
válasz Viktor0610 #85389 üzenetére
"Az miért nem pálya, hogy megvárod, amíg megszűnik a szám?"
Megvárhatom, nincs is messze (feb. 16.), csak nem akarok úgy járni, hogy aztán se szám, se pénz. Szerinted mi fog történni? Felhív valaki, vagy SMS-t küldenek, hogy hová utalhatnák a pénzt? Esetleg nekem kell(ene) bemenni 30-on belül, hogy utalják át? -
<Adamsky>
nagyúr
válasz #76055552 #85381 üzenetére
"Csak a telekomnál lehet megszüntetni prepaid kártyát." - ez tuti? Úgy értem, ott lehet?
Mert akkor így végigolvasva a kapott válaszokat (ugye Viktor0610 azt mondja, hogy megszüntetés esetén nem jár vissza pénz, simpley a Voda-t nem ajánlja) lehet akkor járok a legjobban, ha átviszem a számot a Telekom-hoz, visszaigénylem a kártyán lévő összeget a Telenor-tól, majd - kis idő elteltével megszüntetem a Telekom-os kártyát (is).
Huh, hát nem tudom, hogy megér-e ez nekem ennyit ...
Mindazonáltal szomorú, hogy erre nincs valamilyen egyszerű, és korrekt megoldás. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz szabonagyur #85363 üzenetére
Valahogy nem találtam semmilyen konkrétumot azzal kapcsolatban, hogy mit kell / lehet ilyenkor, csak ennyit. Lehet rossz helyen néztem (itt ugye csak ennyi van: "ha az érvényességi idő lejárt, az egyenleged elveszik").
#85365 simpley
O.K. Tehát akkor kocogjak be a legközelebbi üzletbe, és adjam elő, hogy mit szeretnék?#85368 Landsmann
"Meg kell várni míg lejár, plusz azt hiszem 30 napot, utána lehet visszaigényelni."
Hát, nem tudom. Azt hiszem inkább veszem a fáradságot, és csak meglátom valamelyik Telenor-os üzletet."Ha egyeztetés miatt kapcsolják ki a kártyát ... "
Azt megcsináltam neten. Gyakorlatilag most már az én nevemen van a kártya.#85369 martonl
"Részvétem!" - köszönöm szépen!
"Ha beballagsz egy halotti anyakönyvi kivonattal hozzájuk ... "
Biztos, ami biztos, viszem magammal, de szerintem erre azért nem lesz szükség, mert a legutóbbi (2021 dec.) adategyeztetés alkalmával a saját nevemet (ill. személyes adataimat) adtam meg, és a rendszer elfogadta.#85370 sfdrakex
"Adategyeztetést megcsinálod a te nevedre ... " - ez gyakorlatilag kész.
O.K. ezt fogom tenni. Csak bíztam benne, hogy erre van valamilyen telefonos v. webes megoldás. Azonosítom magam, adok egy számlaszámot, és kész. -
<Adamsky>
nagyúr
Sziasztok!
Édesapám hosszú betegeskedés után tavaly augusztusban hunyt el. Az Ő feltöltőkártyás számát szeretném megszüntetni, de mindeközben szeretném nem elbukni a rajta lévő ~5e Ft. Tudom ez nem nagy pénz, de ugye sok kicsi sokra megy.
Ahogy elnézem túl sok lehetőségem nincs, mint, hogy megvárom, hogy lejárjon az érvényességi idő ... ekkor viszont bukom a pénzt.
Bármilyen "pro tippet" szívesen vennék.
-
<Adamsky>
nagyúr
Hali!
Megy most nektek a 3G? Nekem reggel még ment, de most itt Vácon nem tudok még csatlakozni se a mobilnetre. 1220-at nem veszi fel senki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okos Otthon / Smart Home
- Asztalra is jöhet a Windows és az ARM duója
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest