- Projektor topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Home server / házi szerver építése
- OLED TV topic
- Videós, mozgóképes topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
xenonboy13
tag
Sziasztok.
Tudna segíteni valaki, hogy ez így most mi?
Telefonszámlát fizetem mindig online, 20700ft a számla, pdf számlában már csak 19700ft, online fizetésnél fizetendő: 11 ezer, ha kifizetem a 11 rugót, akkor jön az sms, hogy fizessem be a 9 ezret, 30 napon belül, mert ha nem, akkor korlátoznak. Valakinek van infója, vagy valaki járt már így?Hétfőn be megyek, csak hátha járt így már valaki velük.
-
totron
addikt
HSPA+ elérhető?
-
-
zzola
titán
válasz
martongunar #115149 üzenetére
Eszközök maguktól nem küldenek SMS-t (hacsak nincsen valami app, ami generál forgalmat). Apple használ SMS-t aktiváláshoz (facetime, imessage), talán a Xiaomi, de a kínaiakkal nem vagyok tisztában. Utólag meg tudják nézni, milyen számra ment az SMS. De le lehet tiltatni az SMS küldést, én adatkártyánál meg is tenném.
-
zzola
titán
válasz
martongunar #115147 üzenetére
Értem.
-
martongunar
tag
válasz
zzola #115146 üzenetére
Persze hogy Yettel, ez a Yettel topik. Azt hittem, egyértelmű, különben nem ide írnám, de igazad van. A két készülék SIM1-esére a One ügyfélszolgálat küldött aznap SMS-t ÁSZF változásról, na így kerek. És aznap küldött a két yetis adatkártya SMS-t One irányba SIM2-ről.
-
zzola
titán
válasz
martongunar #115145 üzenetére
Most a Yettel vagy a One SIM küldött SMS-t? Elég zagyva a fogalmazás.
Adatkártya tud SMS-t küldeni.
-
martongunar
tag
válasz
4Grider #115144 üzenetére
Örülök, hogy ez a szolgáltatás is milyen jól fejlődik.
Egyébként emiatt a roaming használatához ma már komolyabb műszaki ismeret is szükséges. Régen a határközeli helyektől eltekintve én csak akkor használtam kézi hálózatválasztást külföldön, amikor valamelyik szolgáltatónál eltért a díjazás. Ilyen volt régen ha jól emlékszem a HR VIP, ami szezonban ingyenes SMS küldést akciózott...
Más: van esetleg olyan, aki Húsvét hétfőn (ápr. 21.) SMS-t küldött One hálózatba? Tőlünk sikerült két adat kártyáról. Technikailag lehetséges a dolog, mert telefonban van mindkét kártya, de erre biztos nincs használva. Ami a furcsa, hogy azon a napon a One mindkét készülékre, a SIM1-re küldött SMS-t. Ügyfélszolgálat szerint nem is lehetséges ezekről a kártyákról az SMS küldés (én úgy tudom, lehetséges, de lényegtelen), kivizsgálják. Nem egy komoly összeg, de ne maradjon bennük és ne is legyen rendszer belőle, már ha számlázási hiba volt.
-
4Grider
nagyúr
Horvátországban nem találok VoLTE roamingot. Tavaly még a HT HR tolta a yetteleseknek, de most akármelyik szolgáltatóra váltok, nincs VoLTE...
-
zzola
titán
válasz
cellpeti #115137 üzenetére
Telefon beállítások - Yettel , jó nehéz megtalálni, ja nem.
-
cellpeti
nagyúr
Sziasztok! Van egy Yettel SIM kártyánk. APN beállításokat hol tudom elérni?
-
Drughi
addikt
a yettel app-ba volt internet ajándékozási lehetőség, de most nem találom.
csak időszakos volt? -
Kajafun35
újonc
Sziasztok!
Szerintetek mit tegyek, ha a ZTE 5G router egyik napról a másikra alig talál térerőt? Tegnap este még tökéletes volt, ma már a tv is alig megy róla. Eddig lefelé olyan 250megabitet tudott, most pedig maximum 6megabit.
Hálózatfejlesztés lehet, vagy ezek a routerek lehalnak 3 hónap után?
Kicsit tanácstalan vagyok, most igy tv-t se tudunk nézni.
Telefonon egyébként jó a térerő. -
Cs.Tibor
kezdő
válasz
Párduc #115124 üzenetére
- A fórumtárs által betett lehetőségek adottak.(1GB, 3GB, 10GB, 30naponta megújulóan).
Pl. A 3GB/30nap 2.500-Ft appból rendelve. (3.125-Ft helyett)
- Tény, hogy a Yettel már nem versenyképes feltöltőkártyás netben.
( mondjuk percdíjban sem..)A másik két cégnél sokkal jobb ajánlatok vannak, mindkét kategóriában. Ha nem ragaszkodsz feltétlenül a Yettelhez...
-
l1k3_1t
tag
válasz
Bferibörs #115126 üzenetére
Tessék, alkalmiból (nem megújulóból) 1 GB van és azután korlátlan net 1 vagy 5 napra lehet kapni
Az appon keresztül kérve lehet kapni 20% kedvezményt.
Na az eredeti kérdezőnek jó hír van, van erre lehetőség, rossz hír hogy aránytalanul drága legalább is weboldalon és sms-el kérve (de kinek mi kell)
Minden ittAhogy írtam a kérdező számára:
„+ kiegészítőként is lehet igényelni (plusz) adatkeretet feltöltőkártyásként” -
Párduc
junior tag
A Yettelnél létezik még olyan feltöltőkártyás csomag, amiben van havi legalább 2-3 GB mobilnet?
-
pdr755
aktív tag
válasz
Kevin8997 #115121 üzenetére
Az USA-hoz képest még így is "kiemelkedően ügyfélbarát" a magyarországi mobilszolgáltatók bolti személyzete: itthon nem adnak hozzá kérés nélkül biztosítást a számodhoz, nem kerülnek fel újabb telefonszámok/előfizetések az ügyfélszámodra kérés nélkül, nem mondják azt (hamisan) hogy tartozék nélkül nem tudnak telefont eladni, etc. etc.
(Az említettek széles körben elterjedt, dokumentált eladói visszaélések a fenti kiváló "ország" mobilszolgáltatói boltjaiból) -
remetelvtars
kezdő
válasz
l1k3_1t #115115 üzenetére
Mind3 cegtol kaptam vissza mar egyenleget, mindig nagyjabol siman, es ebbol csak a blue volt anno megszuneses, a tobbi hordozasos, sajat is, megbizasos is.
Ezek kozul a Yeti (ill akkor meg az elodje) volt a legszimpatikusabb: kp-ban azonnal visszaadtak a penzt, ahogy bementem, azonnal tul voltunk rajta, nem kellett figyelni, h vban megerkezik-e (bar eddig mind megerkezett, tobbnyire gyorsan, 1 huzodott el, de az se volt 1 honap). -
l1k3_1t
tag
válasz
MadMancs #115116 üzenetére
Azt gondoltam (és lehet hogy félreolvashattam) hogy szolgáltatóként eltérő policy van hogy milyen feltétel mellett kaphatom vissza a pénzt és hogy visszakapom-e, emiatt kérdeztem az üzletnél erről hogy visszakapom-e?! ezek szerint... szóval végképp nem megyek vissza a T hez, még igazabb a sztori hogy szereti legombolni az ügyfeleket.
-
l1k3_1t
tag
[ valakinek válaszolni akartam, de nem válaszoltam senkinek itt - lásd fent]
-
martongunar
tag
válasz
PedroPascal #115112 üzenetére
Köszi, nekem az se segített, csak a restart. Lehet telefon anomália volt.
-
PedroPascal
őstag
válasz
martongunar #115111 üzenetére
Nekem néha csinál ilyet a Telekom, de csak a munkahelyi wifin ami agyon van korlátozva. Ilyenkor repülő mód be/ki segít.
-
martongunar
tag
Restart telefon és visszajött, valami ideiglenes anomália lehetett. Köszi nektek.
-
PedroPascal
őstag
válasz
martongunar #115107 üzenetére
Nekem a Yepp-el nem ment soha de gondolom azért mert nincsen hozzá hang csomag.
-
Landsmann
addikt
válasz
Androidon is megy.
-
zzola
titán
válasz
Működik iPhone-on.
-
martongunar
tag
Vowifi megy mindenkinél? Nálam nem megy. Bp. 23. Szerk.: Telekom kábel, IPv4.
-
donjohnson
addikt
válasz
PedroPascal #115103 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
PedroPascal #115103 üzenetére
Valahol lehet lista, de amelyik mobil tudja a HD+-t az biztosan tudja az EVS kodeket.
-
tomp
félisten
válasz
PedroPascal #115101 üzenetére
Magát az EVS kodekket kell tudnia mind2 telefonnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Renault, Dacia topik
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Projektor topic
- Windows 11
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Flip6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Apple iPhone 15 Pro / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest