- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
romet
tag
Friss ropogós home s tarifám van. Az ügyfeles azt mondta, hogy a böngészést, levelezést egyáltalán nem lassítják a keret lefogytával, a nagy adatletöltést viszont lenullázzák. Azaz nőklapja online pörög tovább, filmnézés nem.
[ Szerkesztve ]
Lemaradtam. De sietek, hátha lesz belőlem valami
-
MODERÁTOR
-
darvinya
titán
A Mobiltárcánál pedig speciális (biztonságos) SIM kártya szolgált az adatok tárolására. Ezért volt használható kikapcsolt telefonnál is.
Ez aztán a biztonság.
Melléd állva buszon, s úgy lelopják adatokat ahogy akarják, s onnéttól lehet garázdálkodni.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
darvinya
titán
Már miért lenne téveszme?
Ha már minden adat meg van, akkor klónozni bárhogyan lehet, s fizetni is.Viktor0610
NFC kikapcsolt kijelzőnél nem működik, viszont írás egyértelműen pont annak a működéséről van szó.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
A trükköket én is ismerem, de pont ezért kérdeztem rá az ügyfélszolgálatnál. Ha azt mondták volna, hogy nem cserélik díjmentesen, akkor talán elszórakoztam volna vele. De, amikor már elmentem az üzletbe, kivártam a soromat, és ott álltam a pultnál, akkor semmi kedvem sem volt ahhoz, hogy még köröket fussak az ügyben. Sztem ez az egész kártyamizéria maximálisan a Telenor hibája.
-
TomPack
őstag
Én speckó SIM-kártya és havidíj nélkül fizetek NFC-s mobillal. A gránitbanknak a mobilappja kell hozzá, semmi más hókuszpókusz. Nincs semmi plussz havidíja sem, sőt egyáltalán nincs havidíja a számlacsomagnak. A vásárlások ingyenesek, a kp felvételért és az utalások után von le X-százalékot, ami havonta nekem egy kávé árát jelenti. SMS-t nem kértem az plussz összeg lenne, mert az app úgyis jelez a tranzakciókról, és postán sem küldenek semmit. Teljesen ingyen van minden. Ja nem, az éves kártyadíj az 4 ezer valamennyi, mert kaptam egy rendes paypassos kártyát is.
Nem értem hogyan akar ezzel labdába rúgni a Telenor! -
MODERÁTOR
-
agroman
senior tag
igen, így jártam.
egyébként rohadtul nem értem, pl. anyja nevénél azt irja a kitoltési utmutato, hogy probaljuk meg az esetleges tobbes keresztneveket is. de minek? most a szemelyi okmanyaim szerint azonositanak vagy csinalnak egy keresztreferenciat? a legujabb tipusu szemelyim van, online alairassal, ugyfelkapuval, meg mindenszarral.
es ez alapjan sem talanak meg? mint szakmabeli mar tenyleg csak rohogok az egeszen..------
-
DS39
nagyúr
ez az online adategyeztetés egy csoda...
azt írja: Adataid, ahogy érvényes okmányaidban szerepelnek
aztán: A megadott adatokkal nincs érvényes személyazonosság igazolására alkalmas hatósági igazolvány a nyilvántartásban.
Hát persze, hiszen ezer éves a szám, akkor még nem ez volt a személy igazolványszámom....
akkor most adjam meg a régit ami az adatbázisukban van? de az már nem érvényes.... -
törölt tag
Sztem az alap probléma az, hogy a közigazgatási rendszerünk elavult, nem tud megfelelni a kor követelményeinek, és technológiai megoldásainak. Szarból meg nem lehet várat építeni. Be kéne vezetni, hogy az e-mail cím közigazgatási szinten is hivatalos értesítési címnek minősüljön. Azzal rögtön egyszerűsödne egy csomó adatkezelés.
-
-
tsteve
senior tag
nem érted...ezt sem... ha nem vagy előfizető, akkor üzletbe küld az adategyeztetés végén a telenor online felülete szerződést kötni... a telekom meg téged tesz előfizetővé miközben még azt sem közli, hogy itt most nem adategyeztetés történt, hanem szerződéskötés indult... ezért jogsértő a telekom... hírközlési és adatvédelmi törvény is sérül a telekom eljárása során... közben az eredeti előfizetőnek sincs joga nemet mondani az új ember és a telekom közti szerződésre, amire a korábbi rendszerben még megvolt a joga
[ Szerkesztve ]
-
tsteve
senior tag
egy hatóság által előirt kötelezettséget a telekom ügyfelszerzésre (is) használ... a telenor pedig nem, s nyilván nem ok nélkül... a telekom-ot erre senki sem hatalmazta fel a törvény végrehajtása során, hogy ezt a végrehajtási műveletet összekapcsolja saját ügyfelszerző tevékenységével...az a fő baj, hogy más dolgokra (is) használja a megszerzett adatot mint az eredeti cél... de ez sztem már nem fog menni, hogy megértsd.. részemről befejeztem... hamarosan kiderül jogot sért-e a telekom
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
ez mi ez a +50 perc?
ezt latom a telenor oldalan:
b. (Igénybe nem vehető szolgáltatások)
Igénybe nem vehető szolgáltatások: 1. roaming díjzónában felhasználható kedvezményt nyújtó szolgáltatások (III.8.3. pont), Vezetékes-hívó, 5 perc után 0 Ft, 40 SMS, 80 SMS, Korlátlan SMS, 40 perc beszélgetés, 80 perc beszélgetés, 1 szám szabadon, a III.3. pontban szerepelő Kiegészítő mobil internet szolgáltatások – kivéve 500 MB/1 GB adatjegy
-
reddoors
tag
Dehogy a munkahelyemen és ráadásul épületben vagyok.
De Székesfehérvár több pontján mértem , ma és mindenhol 150Mbps felett volt. Majd a hazafelé úton is mérek Veszprém fele , de tegnap este Várpalota környékén kb. 80Mbps volt de ott csak "sima" 4G volt .A plusz jelzés csak ma jelent meg Székesfehérváron. A Telekomnak nincs 4G+ sebessége Székesfehérváron. Legközelebb Budapesten tudok ilyet mérni amit múlt hét pénteken tapasztaltam. -
törölt tag
na jó ezt a csiszolóvásznas okosságot hagyjuk: lehet, hogy Kotkodácspusztán, Szalacsiéknál menő dolog, de azért na....Ha pedig ez a megoldás, akkor csiszolgassa a telenor: ügyfél vagyok, aki a szolgáltatást akarja igénybe venni, biztosítsák a feltételeit.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Van olyan dolog, ami csak telefonon intézhető el. Ilyen pl. a hangalapú előfizetés megszüntetése.
Most azt a verziót ne vegyük, mikor az ügyfél kifejezetten kéri a helyszínen történő megszüntetést, mert alapesetben csak telefonon lehet a hangalapú előfizetést megszüntetni.
Én inkább arra gondolok, hogy nem tudta jól a folyamatot kolléga/kollegina, és ezért irányította a telefonos ügyfélszolgálatra fórumtársat.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest