-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Depression
veterán
válasz
Viktor0610 #79284 üzenetére
Ülnek az előfizetéseken, nekik nem pénz a prepaid.
Én is megszüntettem a hipernet előfizumat, és prepaidre váltottam, de az sem volt egy gyerekmenet. Ráadásul szemembe hazudtak, és a második alkalom után be is vallották (persze nem nyíltan). Tényekkel: Az első alkalommal azt mondták, hogy fizessem be a számlát szombaton, amit levontak csoportos beszedéssel pénteken, és mondták, hogy hozzájuk nem érkezet meg, ezért menjek vissza később. Majd mentem kedden ismét, és ugyanezzel a szövegvel fogadtak, aznap éjfélkor volt a havi zárás, azaz ha akkor nem oldom meg, akkor egy újabb havidíjjal lehúznak. Amikor mutattam neki a számlakivonatot, hogy pénteken levonták, akkor hírtelen ő is látta a rendszerben, és befizetthettem volna a 3000-et, de csak kp-ban, azaz volt egy sétám egy automatáig, és egy újabb sorszámhúzásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bezámítás! ASUS TUF FX506HE Gamer notebook - i5 11400H 16GB RAM 1,5TB SSD RTX 3050Ti 4GB GDDR6 WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple Macbook Air 13 M1 - 2020 - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest