Hirdetés
- Crypto Trade
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- AliExpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Mesterséges intelligencia topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows 11
- Sweet.tv - internetes TV
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz dptrsk #28746 üzenetére
Én fizetek 9ezret a sebességben korlátlan LTE-ért(komplett telefonos előfizu havi 11,5ezer) mégis csak demó hozzáférést kapok. Csak telenor szerverrel való sebeségmérésre jó.
Minőségben olyan szépen megzuhant a cég, hogy ha ez egy ország gazdasága lenne már rég nem lenne meg az ország. De még a történelemből is eltűnne. -
-
darvinya
titán
válasz dptrsk #28725 üzenetére
Nem tudom hol voltál Balatonon, de Révfülöpön Lellei toronyról jött a jel és még akkor is 1Mbps biztosított 1 pálcikás térerőnél, és nem a parton.
(#28723) x1port
Menjek más topikba, konkrétan Tmobilosba, hogy mekkora f…s amit szolgáltatásuk.
Röhely, hogy székház környéken hívni és fogadni/netezni nem lehet rendesen, mert rossz hálózat.
Hiába a full térerő.
22. ker. perem vidék döglött szintúgy.Vidafos csak metróban használható.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
félisten
válasz dptrsk #28725 üzenetére
Szép és jó háttértörténet a külföldi, de ha idejön ugyanúgy kiröhögi mindhárom szolgáltatót ahogy van, azt válassza majd amelyiket elsőre meglátja. Megtapasztalja a Telekom féle számlabefizetést (vagy online ügyintézést) még az ország nevét is elfelejti úgy elmenekül
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
válasz dptrsk #28696 üzenetére
Nem akartam ekézni a másikat de ha már ennyire lehet isteníteni akkor itt az én esetem:
Van egy Telekom előfizetésem amit ugyan öcsém használ de az én nevemen van. Február közepén hurcoltuk át a számot a T-hez, olyan csomag melyben n ingyen lehetne beszélni 3 számmal. Ez is mind be is van állítva ahogy kell, erre a fizetendő összeg minden hónapban a csomag 1,5 szerese. Kikértük a hívás részletezőt csak az a 2 szám van hívva amit beállítottunk, senki más nem szerepel, és a Telekom is megmondta hozzájuk tartozik mindkét ügyfél. Kérdem én akkor mégis mire fizetünk többlet díjat? Márciusban volt az első számla azóta mennek a ticketek, és jön a válasz: Nem találtunk hibát. Na ez jobb szolgáltatás akkor? Közben sikeresen lentebb is vette a havi felhasználható keretet havi 100 óráról 300 percre mert csak megteheti. A letelfonált idő azonban még ezt sem lépi túl mégis most is 2500 Ft-tal lett a több számla és szerintünk nincs hiba, hívásrészletezőn meg a 300 perc sem jön össze. Na erre mondj akkor okosat ha annyira tökéletes a T rendszereArról meg nem is beszélek amikor a telefon napokon keresztül süket a XI. kerületben az ugye jól van? És még mobilnetet sem akarunk használni...
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz dptrsk #28696 üzenetére
"Bejelentetted? Kijavították? Nem ment? újra nyittattad a hibajegyet? 72 óra után a Telekom kötbért fizet, ha nem tudod megfelelően használni a hálózatot."
Leírva jól hangzik, a gyakorlatban messze nem így működik. Annyi bejelentést tettem, hogy a végén már meguntam, mert soha nem lett semmi eredménye, de megértem, hogy az oktatáson ezt tanítják nektek, hogy így kéne működnie.Az, hogy minden nap edge-s méréseket posztolgat, bárki bármit ír rákontráz azzal, hogy telenyomor, meg ilyen szar olyan szar, bezzeg a drágaTelekom, az szerintem kimeríti a trollkodást fogalmát... Nincs azzal baj, ha elmondja a tapasztalatát, de minden nap, mindenkinek , ugyanazt.
[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz dptrsk #28689 üzenetére
Most akkor én is írjam be minden egyes nap a Telekom topikba, hogy mekkora egy hulladék szolgáltató, mert évekig csak szenvedés volt minden amíg az ő szolgáltatásukat használtam?
Ezerszer elégedettebb vagyok így ~10 hónap alatt a Telenorral, mint évek alatt a T-vel voltam, ügyfélkezelést meg meg se említem...valahogy nem érzem a késztetést, hogy minden nap beírjam ezt a T topikba, pedig ugye lehet ha megtenném, akkor az " esetleges PH olvasó ügyfél meggondolja 2x is akar-eTelenorosTelekomos lenni..."[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz dptrsk #28562 üzenetére
Nálam is van egy T-com os telefon.
Sokat járok ország szerte de az ő hálózatukkal sosem volt még gond.Egyébként ez a sebességteszt még jónak számít.
A legtöbb esetben csak ezt kapom : a kapcsolat túllépte a megadott időkorlátotEz már a mindennapom része.
(#28563) szabonagyur jelenleg egy galaxy S3-mat használok.
Bízom benne ,hogy többet bír 1,5 megánál.
Természetesen próbáltam több telefonnal is.[ Szerkesztve ]
-
Tibee86
nagyúr
válasz dptrsk #28562 üzenetére
Hol nincs térerőd Bp-n, ahol a Telekomnak van?
Akkor nektek Telekomra kell váltani, én örülök, hogy megszabadultam tőlük, többet soha. Itt van mellettem egy ugyanolyan telefon, mint az enyé (mert a telefon se mindegy azért..) csak T-s, az enyémen 4-5 pötty van, a Telekomoson 2, nagyon max 3 LTE hálón.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
félisten
válasz dptrsk #28506 üzenetére
Jó én értem a verziótokat, de ha nem az lenne, hogy akkor most minden le/feltöltés függő nyomatná a dolgokat ha kell ha nem akkor lehet nem lenne ennyire lezsibbadva a hálózat. Persze ez nem kifogás, csak azt se feledjük, hogy ez nem csak a Telenornál probléma, hanem úgy lassan minden vezetékes szolgáltatónál is. Nem vagyok álszent, de a mobil adatforgalom esetében mindent el kellene követni a torrent visszaszorítására, mivel egy idő után nem tudod hova fejleszteni a dolgokat, hiszen lesznek mindig olyanok akik olyan lefedettségi területen vannak ahol kihasználva a teljes sebességet leölik a hálózatot.
-
kakuk.tamas
addikt
válasz dptrsk #28506 üzenetére
Az ÁSZF-ben előírt, és a törvény által szabályozott internet fogalom alatt lévő szolgáltatást nyújta.
Vagyis a ilyenkor a Júzernek kuss a neve.
(Nem személyeskedésnek szántam, de ez a lényeg. Sajnos.)Úriember vagyok, az a gecirendes fajta. ~ Győr ~ Apple iPhone 14 Pro ~ Apple Watch 8 Cellular 45mm ~ Xiaomi Mi Electric Scooter 3 ~ EBFEC VIPER MTB2 ~ Telekom 2000/1000 ~
-
x1port
addikt
válasz dptrsk #28497 üzenetére
Épp ezért.
Látod , fos a hálózatuk.
Ezt ők is nagyon jól tudják ,csak védik a mundér becsületét.Tudják jól ,hogy évközben is nagyon nagy a baj.
Hát még ha jön a Karácsony és mindenki a telón lóg majd.Ha nem akciózzák be és úgy lassul le az amúgy is lassú hálózatuk akkor kitör a háború.
Így is lelassult de így ők a jófejek,hogy ingyen adják és MI vagyunk a hibásak amiért terheljük.Jól kitalált marketing ez.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz dptrsk #28497 üzenetére
Szerintem meg a le/feltöltés b*zikon (senkit nem akarok megsérteni, ne is vegyék magukra) kívül az átlag emberek ezt nagyra fogják tartani a jövőben is. Van net, lehet rajta netezni, fakkbukkra feltölteni, stb ez a lényeg, na meg, hogy ingyenes. 100 mobilnet használóból szerinted hányat is érdekel, hogy most 1Mbit a le/fel vagy 50? És a 100 az ne 100 kocka legyen, válogatva a javából.
Csak ugye adnak valamit ilyenkor mindenki elvárja, hogy na akkor most majd jól letöltünk mindent, terheljük csak le a hálózatot, ha meg sikerrel járnak akkor meg megy a sírás, hogy hát de ezt hogy vagy minek..
[ Szerkesztve ]
-
vwpolopg
őstag
válasz dptrsk #28426 üzenetére
Köszi a tippet mindkettőtöknek. Megy az email még ma az nmhh nak is. Viszont az ÜFSZ-t milyen telefonszámon tudom elérni a 30-as telefonomról? Mert a 1220-al nem próbálkozom többet, 30-as telóról nem lehet ügyintézőt találni a menüben, illetve random bontja a vonalat az automatájuk és így kicsit sokba kerül feleslegesen...
szerk1.:
amúgy eddig 9.-én, 18.-án, 21.-én és ma 23.-án voltam személyesen telenor üzletben emiatt, alkalmanként 20-45 perc várakozási idővel... az oda-vissza utazásokról nem is beszélve, kicsit tele van a tököm, a dilettáns ügyintézőkkel meg főleg...
szerk2.: (#28428) Viktor0610: köszönöm szépen!
[ Szerkesztve ]
-
x1port
addikt
válasz dptrsk #28243 üzenetére
Szarnak az emberre.
Aktivàltam egy praktikum kártyát aminek az igazoló kódja 3 nap helyett 1 hét múlva jött meg.
Igazából nincs jelentősége. .
De ez hogy a kollégát direkt szopatjàk..a céget minősíti.
Bezzeg ha adniuk kellenne...
Érdekes módon az adatforgalmi keretet 1 byte utàn tudjàk lassítani.
Ott aztán van precizítàs.[ Szerkesztve ]
-
puposbill
csendes tag
válasz dptrsk #27991 üzenetére
És szerinted ezt megteheti? Mert szerintem nem.Ha tényleg ez a gyakorlat náluk,megér egy GVH-t.Pár millára megvágnák Őket.Az ÁSZF-ükben egyértelműen a 00 órátol reggel 8-ig forgalmazott adat a 100Gigás opcióbol vonódik le.A technikai megoldás pedig legyen az Ő gondjuk.Ha reggel 8-kor tudják bontani a vonalat,akkor tudnák éjfélkor is.
-
tomp
félisten
válasz dptrsk #27901 üzenetére
Egyszer már segített az NMHH. A hivatalos levél aljára odaírták, hogy a jövőben is a segítségemre lesznek. Oké, hogy sablon a vége de mintha tudnának valamit...
Múlthét előtt jelentettem be újra a hibámat. Érdekes, hogy addig folyamatosan a fb-on tudtam jelezni a hibát. Hogy még mindig nem jó hiába kerestek meg negyedjére. Volt amikor 1 nap alatt 4-5oda-vissza üzengetés is lezajlott. A legutóbbinál már csak egy űrlapos linket küldtek, hogy írjam meg ott mert a kivizsgálást lezárták. Na mondom miért is zárták le amikor a hiba nincs kijavítva. De csak az űrlapos marhaságot írogatták. Azaz most 30napig várjak... Másfél hét alatt ma kaptam meg a 3. postai levelet a fb-os ügymenet végéről szóló eredményt.
2x cseréltettem SIM kártyát a másodiknál már kinevette az illető az "odabent" lévő embereket. Aztán egy másik üzletben kipróbáltattam a 3. SIM kártyát egy másik telefonba. Mivel 32KB azaz 32KiloBájt letöltése után megállt az LTE hálózat kikerekedett az illető szeme. Odajött egy másik ember is. Ő is csak lesett. Majd miután elmondtam, hogy a technikusok szerint a telefon a hibás, a SIM hibás(igen a 3. is...) a telefon-SIM párossal van a baj, nem jó a lefedettség, nevettek egy jót. Én nem... -
tomp
félisten
válasz dptrsk #27897 üzenetére
Na abból nem kérek. Anno már volt amikor kijöttek házhoz. Természetesen saját laptoppal saját SIM kártyával teszteltek...
De ha továbbra is játszák a "minden rendben" játékot akkor vagy kérek mégis egy találkozót. Még a telenor házhoz is képes lennék elmenni...
NMHH levél megírva már csak a küldésre vár... -
tomp
félisten
válasz dptrsk #27893 üzenetére
El is neveztem demó LTE hálózatnak... Érdekes a telenor szervereivel nem áll meg a hálózat...
De szerintük minden rendben, nálam szar a telefon, SIM kártya, nem lte területen vagyok
Telefon jó mert másik SIM kártyával jó illetve 2x cserélték is, 3. kártya is szar lenne az érdekes, egész budapesten tapasztalom.
Mérek telenor szerverrel: 97Mbit/s de ha elindítok egy nem telenor szerverről letöltést az megáll.
2 üzletben is már kinevették illetve hülyének nézték az ügyfélszolgálatot illetve a technikus osztályt. Ez igen szép... -
nagyúr
válasz dptrsk #27893 üzenetére
Nem, direkt Telenortól eltérő szervereket néztem (Vodafone és Telekom), és konstans 55Mbps felett van a letöltés. Holnap reggel majd átolvasom az ÁSzF-t.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
x1port
addikt
válasz dptrsk #27869 üzenetére
Már mire fel kérné ??
Illetve már mire fel írnák neki jóvá ?!0 Mbit/s garantálnak. Az pedig bőven meg van az Edge-el.
(#27868) Bass: Nálam alapból működik ez a vásárlás.
Az asszony ugyanebben a tarfiacsomagban van nála pedig nem.
Szerintem a 1220-on bekapcsolják Neked.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
GML
őstag
válasz dptrsk #27697 üzenetére
De. Az ÁSzF része.
Viktor, Akkor ezek alapján boríthatom az asztalt, hogy hogy a tökbe képzelik? Mert ugyebár a fogyvéd törvény azt mondja, hogy több ár esetén mindig a legalacsonyabb áron kell, hogy megkapja a vevő a terméket.
És nem láttam sehol külön egyéb plusz rendelkezést, hogy extra kedvezményt kaphat egy-egy csomag.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
-
rgeorge
addikt
válasz dptrsk #27544 üzenetére
Bekapcsolódnék én is: az egyik előfizetésre december végén jár le a hűség, három hete hívott a Telenor, hogy váltsunk tarifát és "készüléket" is ajánlott. Azt mondta a néni, hogy "ki tudja ütni a hűséget". Ezek szerint tényleg?
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Hegyirabló
veterán
válasz dptrsk #27530 üzenetére
Jó, azt elírtam, de éjszaka volt. Egyértelműen szólni kellett volna.
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
veterán
válasz dptrsk #27492 üzenetére
A kapcsolgatás nem normális dolog. Nekem a Telekom 3G/4G hálóval soha nem volt gondom (csak az országos hibáknál). iPhone-om lévén nem is tudnám kapcsolgatni a hálókat 2G és 3G között, de nagyon nem is szeretném. A teló feladata a legjobb háló kivalasztása. Még gyenge 3G-s helyen is tudtam eddig mindig telefonálni / tudtak hívni. Ha nagyon gyenge a lesz a 3G, hívás közben is gond nélkül megy a 2G-re váltás szakadás nélkül.
Egy jó minőségű hálózaton egyszerűen nem lehetnek olyan hibák, amik a Telenornál előfordulnak.[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max -- iPad Pro -- tv 4K -- Watch — Mac — AirPods Pro 2nd gen
-
AtHoS
nagyúr
válasz dptrsk #27490 üzenetére
Ez általános érvényű lehet vagy helyi adottság erősen befolyásolja?
Én Miskolc külvárosi részén lakom egy dombokkal övezett völgyben, családi házas környezetben. Jó pár éve vagyok a vodánál és eddig nem volt problémám. Főnököm telekomos, azzal sem volt gond, de igazából nem is tudok olyat, aki panaszkodott volna.
Annyit viszont tudok, hogy az egyik domb túloldalán (azért pár km távolság van és mások a terepviszonyok) lakó egyik ismi csak pannon hálózaton tud netezni (stick-kel, laptopon), mert többi szolgáltatóval nem működik a net, pedig bepróbálta mindet (vezetékes net nincs arra ill. telefonvonalon sem tudnak netet biztosítani, annyira kiesik már az a terület)
read-only mode on the forum
-
Kerto
tag
válasz dptrsk #27344 üzenetére
Köszi!
Igen erre gondoltam én is,hogy beetetés az egész.
Túl szép is lenne havi 1000ft-ért 880Mb internet + 220perc hálózaton belüli hívás + sms.
Továbblépve viszont irreálisan magasak a mobilinternet árak. 100Mb csomag havi 1000ft,ami éppen csak böngészésre elég,de még arra sem. Mindegy várjuk a változást hátha egyszer történik valami. -
club1
veterán
válasz dptrsk #27330 üzenetére
A Telenor nem Telekom. Ez egy vérbeli kínai hálózat, optimalizálási kísérletekkel, amik helyenként bejönnek, helyenként nem. 2G azért jellemzően a legtöbb helyen van, próbáld a készülékeden a csak 3G módot kettős (vagy csak gsm) módra visszaállítani. Nekem az utóbbi működik, így nincs gondom ezzel a csodás hálózattal, azaz mindenütt tudok beszélni rajta. Második kártyának meg tök jól elvagyok a Telekom adatkártyával csak 3G módban... (Na jó, utóbbi sok helyütt a Telenorhoz hasonlóan szépen elszáll, mert ennyit tud a 2.1 GHz.)
-
club1
veterán
-
MODERÁTOR
válasz dptrsk #27241 üzenetére
Lehet, hogy jobban is kezelhetné a megrendeléseket, meg a készülékek elérhetőségét a szolgáltató, de amíg van olyan bolt, ahol kapható a készülék, addig az árlistán is szerepelni szokott -korlátozott vagy limitált jelzővel.
Apropó. A 1220 rálát a boltok készletére, tehát felhívhatóak, hogy hol van az adott készülékből, és a bolttal egyeztetve (ténylegesen elérhető-e náluk a készülék) megvásárolható ott a telefon.
Xiaomi 13T
-
club1
veterán
válasz dptrsk #27095 üzenetére
http://www.telenor.hu/upload/letoltes/4es_melleklet/min-4-mell-2013-10-10.pdf
Minden egyéb csak marketing/rizsa/nem számonkérhető. -
club1
veterán
válasz dptrsk #27093 üzenetére
Ezt "az esetek nagy részében" meghatározást az NMHH feledtette a szolgáltatókkal, azóta csak az esetek 100%-ára adható meg vállalás. (Ezért lett 0 Mbps.)
A szolgáltató a lassításra sem ad meg garantált sebességet, csak a maximumot (a minimum marad 0 Mbps). Szerencsénkre telenoréknak az általuk megadott maximum betartatása nem az erőssége. -
LámaZ
addikt
válasz dptrsk #26690 üzenetére
Én 2001. óta vagyok a Vodafone ügyfele (hang alapú hívások).
Mondjuk ott soha nem voltam havi előfizető, „csak” vitamaxos, tehát nem volt lehetőségük nagyon trükközni. Azt akarom csak ezzel mondani, hogy alapvetően hűséges típus vagyok.A Telenort azonban, ha letelik ez a kicsalt 2 év hűségidő, azonnal otthagyom, mint szart az útszélen. Egyébként meg, lehet hogy maradtam volna náluk is újabb 10 évig...
[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
moli.hu
őstag
válasz dptrsk #26624 üzenetére
"""MyTelenorba belépsz(egyszeri SMS kóddal) és lemondod."""
es mi ez a mytelenor? probaltam utanaolvasni, de nem fogalmaznak vilagosan. ez egy eletronikus szamla vagy egy android app?
-elektronikus szamlat nem akarok
-android nincs, butatelefonismet: egy 80 eves, tavol tartozkodo szemelynek kell lemondani a hangpostajat, magat a szolgaltatast (tehat a telenor szerveren legyen a hangposta flag false), es nem az atiranyitast kell babralni. olyan egyszeru megoldas kell, amit egy 80 eves szemely is tavoli iranyitassal meg tud csinalni, mint peldaul az XHP betuket elkuldeni sms-ben a 1270 szamra. human eroforrassal beszelgetni nem tud.
-
-
-
válasz dptrsk #25148 üzenetére
Amikor 1 cella megtelt,
- Átdobja egy másik cellára, ahol még van hely.
- A 4g kapcsolatot ledobja, átkapcsol 3g-re, a 3g-t ledobja, átkapcsol 2(.5)g-re. 2g-n pedig 0 a válalt minimum.[ Szerkesztve ]
Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews
Új hozzászólás Aktív témák
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Cybertruck Taipeiben
- OLED TV topic
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- War Thunder - MMO Combat Game
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest