-
IT café
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Clapaucius
tag
Felhívtam az ügyfélszolgálatot, 4 különböző emberrel beszéltem, mire egy végül elárulta, hogy 1999-es tartozásról van szó.
Bent is voltam a helyi (Dabas) Telenor üzletben, ott tudtam meg, hogy feketelistán vagyok.
Kértem a csajt, hogy mindenképp adjon nekem egy számot, vagy egy levél címet...vagy bármit...amin rendezni tudom ezt a dolgot.
Nemigazán akart segíteni, mondta, hogy mindenképp levelet írjak.Tegnap írtam is egy jó hosszú levelet, adatokkal alátámasztva. Még várok egy kicsit, aztán ha semmi, irány Törökbálint, vezetőség. Ha ott sem segítenek ebben az abszurd helyzetben, akkor jöhet a panaszleveles megoldás és ha akkor sincs semmi változás, akkor még tovább kell menni....
Nem hagyom annyiban, nem fognak hülyének nézni!Plusz nekem elég rossz érzés elhunyt édesapámról beszélni már napok óta mindenféle ismeretlen emberrel......
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Trollok komolyan
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Lg Oled Evo OLED55G49LS Prémium Tv! 55" 4k-UHD/144hz/0,1ms/G-sync/Dolby Vision/Atmos/Gaming TV/Talp!
- Sony 20mm 1.8 G objektív
- Apple iPad 10,9" (10th gen) 64GB WiFi Kék makulátlan!
- Új 2K Gamer PC Intel i5 13400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
- Új 2K Gamer PC Intel i5 12400F/RX 6800 16Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5 2-3 Év Gar (27% Áfá-s)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest