- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Synology NAS
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PR-Telecom
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ph_5.5
aktív tag
válasz
Szevaszam #50744 üzenetére
Én 0 expoval szoktam vásárolni, így van 3 év garanciám.
De ha használtat kellene vennem akkor igazából mindegy. Van még egy D750 itthon, abban 200e felett van az expo (van hozzá új kora óta egy ingyen zárcserém mert visszahívásban érintett), de sosem zavart. Akkor sem amikor 100e volt benne és akkor sem amikor 150e.
Nikon szervíz őszinte tapasztalata alapján ebben a kategóriában ritka a mechanikai gond. De ha hobbyra veszed akkor valahol 50-100e között húznám meg a határt. Egy külső állapottól függővé téve a vételt. Ha az eladó egy pro hátizsákkal érkezik amiben látod hogy minden patika, mindenre vigyáz abban ha 100e expo van akkor is kiszolgál még egy ideig. A másik véglet a Tesco szatyor, dobozt elhagytam kategóriás eladó. No tőle 2e expoval sem venné meg.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 15" 2019 i9 9980HK 32GB 500GB Radeon Pro 560X hibátlan működéssel
- HyperX Cloud Alpha 2 Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Prémium! Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RTX 4060 / 32Gb DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest