- Jelszókezelők
- YouTube
- ArchiCAD és Artlantis topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mikrotik routerek
- Hálózati / IP kamera
- Vakarja a fejét a félvezetőipar: az egekben az antimon ára
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
válasz anaqer #47337 üzenetére
"APS-C szenzor alá már nem annyira mennék..."
Detto. Elég szánalmas nézni, ahogy pl a DPR fórumokon védik a 2000EUR-s m4/3 kiteket a rezidens trollok - miközben itt van a kezemben mind2 rendszer, az egyik iso3200-on, a FF meg 12800-on lépi át a tűréshatáromat, trollocska persze a csillagot is lehazudja az égről, beleszakad 20%-nyi súlykülönbségbe és csődbemegy +100EUR (vö z6 full kit) kiadástól.#47336: konkrétan 15éve (egy canon 6D társaságában eltöltött 7vége kivételével) először a múlt héten láttam utoljára a témát a háttértől ténylegesen leválasztó DOF-ot. Akkor ugye "FF" filmre ment a kép. Anno csendben megfogadtam, h akkor térek digitálisra, ha a digi szenzorok mérete eléri a filmkockáét - ezt a "fogadalmat" jó nagy késéssel tudtam teljesíteni.
#47331: bakelit = analóg film. Magára a kamerára senki sem kíváncsi, azt meg a végterméken hóttziher h nem mondod meg, h MILC-en készült.
#47332: "a Milcek között a Nikonnak van a legjobb fogása" - ennyi. Fogtam már a z6-nál sokkal-sokkal sz.rabb fogású DSLR-t, konkrétan a D7000-es szériától lefelé bármi.
#47333: tudnának persze, kérdés mennyi az annyi?
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
rekid
addikt
válasz anaqer #47337 üzenetére
Ugyan nekem doszt elég volt egy a6300 keresőjének sebessége mégis a legtöbb ember azon fanyalog, hogy milyen lassúak az EVF-ek.
Pedig valóban plusz pont amit írsz. Mondjuk én vaku nélkül az esetek jó részében rekeszprioritással tolom ott meg egy két képen belül az expo korrekció is megvan már érzésre. Amikor meg full manuálozok akkor meg az EVF sem segít mert ND1000 van fenn..Amúgy az a poén, hogy ha tényleg biztos akarok lenni a portrém élességében akkor rendszerint milcként használom (live view) a dslr-t.
Gyáva népnek nincs hazája!
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest