-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aleister
veterán
válasz Real_Necro #222 üzenetére
Jah, ez lemaradt:
Szerintem egyáltalán nincs gáz ezzel Nikon fronton. Egyedül a D800 36MP-jét nehéz kirajzolni. Ezért is írtam, hogy tipikus stúdió/tájfotós gép. Veszel rá egy jó fixet, és kész.Ugyanez lenne a gond az új nagyfelbontású DX-ekkel is (3200, 5200, 7100), csak ott kicsivel olcsóbb rá az obi.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
törölt tag
válasz Real_Necro #222 üzenetére
Halkan (nem is igazán Neked, hanem úgy mindenkinek). De nem mondok újat, gondolom: standard zoom-ból nincs tökéletes, se FX-re, se DX-re.
Ott nem kell pixelkukkolni, csak élvezni az átfogást, a stabit (akinek van), a fényerőt (akinek van) Már az ödémahármat se karcolja ki a legtöbb üveg, szóval akinek nagyon kritikus élesség kell tényleg, csak a fixekkel ér célba, vagy a márkán belül elérhető 70-200-akkal, rekeszelve. Istenem, de jó, hogy nem D800E lett, még jobban pörögne a téma.
Tényleg, pörgés: szerintetek mit vegyek ? 3200-t vagy 5100-et ? Esetleg egy 7000 ? Hugomnak kellene, egy mindenes mászkálós gép. Obinak mit ajánlotok ? Nézegettem a 18-105-öt, milyen ? Jó ?
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Politika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Python programozás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hálózati / IP kamera
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest