- Milyen NAS-t vegyek?
- Programozás topic
- Május 5-én csörög utoljára a Skype
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Proxmox VE
- Mobilinternet
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Adobe Lightroom topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
-
IT café
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphy
aktív tag
válasz
spanyoll #18349 üzenetére
Későn vettem észre, hogy ezt már linkelték neked. Mostanában nem voltam fent és próbálom utolérni a hozzászólásokat.
A videón jót mosolyogtam. kb 3 perc alatt meg tudod csinálni bárhol és bármikor a szenzorod tisztítását ezzel. (ok tudom, hogy egy pormentes helyen a legjobb az eredmény, de a semminél ez akkor is jobb) Tükör felcsap, lefelé fordítod a gépet, körtepumpával belefúj párat, megráz, hátára fordítod a vázat, ledes kukkerral belenéz, oldalról szenzortísztító pálca beledug, szenzor megtörölget, objektív felcsavar, próbakép lő.Valaki használ
Sigma AF 10-20mm f/3.5 EX DC HSM
és/vagy
Samyang 8mm f/3.5 Asph IF MC Fisheye CSII objektíveket?A Sigma 10-20mm F4-5.6 EX DC HSM-t már próbáltam nekem túl lágy. Ha jól emlékszem m3ss használt ilyet még a D90-en.
Új hozzászólás Aktív témák
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Spórolós topik
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- sziku69: Szólánc.
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- Eladó Streamplify Screen Lift 1.5 m!
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- MANFROTTO 190XPRO3 Carbon állvány
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest