Új hozzászólás Aktív témák
-
betyarr
veterán
válasz
gyapo11 #1612 üzenetére
és vajon egy ilyen lanskyhoz mennyi gyakorlás kell,amíg jó eredményt ér el a júzer?
illetve,ami még gondolkodóba ejt,az az,hogy azt honnan lehet kiötölni,hogy hogyan kell befogatni a kés lapját a tartóba?értem ezalatt,hogy pontosan ott csiszoljon a kő,ahol kell,ne pedig a penge oldalát karistoljuk össze,vagy ne a kés élét tegyük tönkre?
illetve,konyhakésekhez teljesen alkalmas ez a lansky,vagy azért van vele probléma a méretek miatt?mod.:amúgy az említett késnél,amivel tegnap este próbálkoztam,szerintem elég lapos lehet az élszög.ezt onnan gondolom,mert egy mezei gépi köszörűvel lett élezve.ott szerintem inkább csinálnak lapos élszöget.vagy nem jól gondolom?
Új hozzászólás Aktív témák
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest