Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok.
A történet tömören. 3-4 hónappal ezelőtt egy este szóváltás (provokált) után képen töröltem egy srácot. A srác kihívta a rendőröket én ott maradtam...bevittek az őrsre kihallgattak és ennyi.
Elvileg súlyos testi sértés kísérlete miatt lesz eljárás.
A kérdésem annyi lenne ,hogy ez pontosan mit takar? Egy nagyobb pofonért már ez jár? Sosem volt még balhém egyszerűen rossz időben voltam rossz helyen.
Olvastam ,hogy legtöbb esetben pénzbüntetés akár több százezer forintos tételt is kiszabhatnak.
Ügyvédhez most fogok majd elmenni konzultálni de azért még kezdésnek itt is leírom a sztorimat.Előre is köszönöm a válaszokat. (Nem kicsit bevagyok sz@rva)
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Daniel Alves
őstag
Sziasztok! Olyan kérdéssel fordulok hozzátok hogy egyik barátom balesetet szenvedett kint szlovákiában motorral! A lényeg hogy aki okozta a balesetet igazolta hogy ő volt a hibás. Viszont haver motorja totálkáros lett Teltek múltak az idők a kinti rendőrség nem nagyon haladt az üggyel majd kb 1 hete felhívták barátomat és elmondták, hogy ő is hibás volt mert elvileg gyorsan ment! fejenként 300-500euro büntetés. Az lenne a kérdésem ha egyszer a baleset okozója elismeri akkor az most érvényét vesztette? Mert így a biztosító sem fizet!
Valaki tudna valami jó tanácsot adni?
Előre is köszönöm!
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Windows 11
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Stellar Blade
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga 7 ProX Gamer Tervező Ultrabook -50% Ryzen 7 6800HS 32/1TB AMD 4GB + 3050 4GB 3K 120Hz
- HP EliteBook 840 G6 Fémházas Tartós Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16GB 512GB SSD FHD IPS
- Eladó JURA ENA 5 Svájci Kávéfőző gép
- AOC CU34G2X 34" 144Hz 21:9, ivelt Gaming monitor, monitorváltás miatt eladó!!
- Logitech G Pro X Superlight + Corepad Skatez PRO & Soft Grips
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest