Új hozzászólás Aktív témák
-
Vaktyuk1
csendes tag
Szia Szia!
Eloszor is koszi a gyors valaszt!
http://hu.gigabyte.com/products/page/mb/ga-78lmt-usb3rev_41/
A problema az elso logitech eger bedugasa utan jelentkezett, a regi es az uj alaplapnal is. Tapot csereltem azota es nem dugtam fel azt az egeret a tap csere ota. Tehat vagy az eger tette tonkre az uj alaplapot is, mikor eloszor osszeraktam a gepet, vagy a regi tap.
Egyebbkent, ha leveszi valami az aramot az usb-tol az mi lehet??
Vegig vizsgalgatom amennyire szemmel lehet majd illetve, ha software-sen lehet.
Most erkezett nem olyan tul reg meg a 4 pin-rol 8 pin-re a convertetem es fel is dugtam. Ugy erzem azzal meg egy kicsit rosszabb lett a helyzet. Surubben es tobbszor is egymasutan is jelentkezik a problema. olyan 5 percenkent jelentkezik. Esetleg ez mond-e neked valamit. Mi frissithet, vagy mi veheti el az aramot 5 percenkent? Ja foleg jatek kozben jelentkezik, akkor surubben, de a firefox-ozas alatt is. Azert irtam igy, es nem bongeszes, hogy egybol tudd is mit hasznalok.
Olyankor talan egy kicsit ritkabban.
Ami bossznt meg, hogy a billentyuzetem meg nem csinalja es az is usb-rol mukodik es meg talan nagyobb energiat is visz hisz Logitech G105.
Amit meg ki fogok probalni az a videokartya kivetele es az alaplapi hasznalata. Hogy kizarjam a videokartya problremat.
Ja csak akkor jelentkezik, ha hasznalom az egeret. Tehat akkor, ha nyugalmi allapotban van akkor nem jelentkezik. Pedig ki van kapcsolva a winfosban, hogy felfugeszthesse a mukodeset az usb eszkozoknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Lexus, Toyota topik
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Filmvilág
- Internet és kábel TV hálózatokról kötetlenül
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Gigabyte Z590I VISION D / Intel core i5 11600KF / Kingaston Fury 32GB DDR4
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- MSI MAG B650 Tomahawk WIFI Alaplap
- Corsair 8GB / 1600Mhz (2X 4GB) DDR3 memória KIT
- Samsung 8GB (4x2) DDR3 RAM 1333MHz PC-be Hódmezővásárhelyen / Easybox 1480 . Foxba 1639
- Samsung 2x4GB DDR3 CL11
- NANYA 4GB (2x2GB) DDR2 800MHz laptop / notebook újszerű RAM Hódmezőn Easybox 1480 - Foxpost 1639
- MSI Z270 Gaming Pro Carbon lap i7-7700K procival
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- HP ProBook 430 G3 laptop Pentium 4405U CPU (hibás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest