- Total Commander
- Synology NAS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Proxmox VE
- Windows 11
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asustor NAS
- Az AMD készen áll, hogy elindítsa a chipgyártást a TSMC arizonai gyárában
- Nem landolhatnak SpaceX rakéták a Bahama-szigeteken
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fiery
veterán
"Mióta világ a világ folyamatosan voltak kisebb nagyobb gondok ha egyszerre 4db ram modul volt egy adott konfigban."
Ez sajnos így van. Van persze amikor nincs ebből gond, tök stabil a rendszer minden RAM slot-ot kitöltve, de inkább az a jellemző, hogy nyűg van az ilyen konfigokkal. Én is azt javaslom, memória csatornánként csak egy memóriamodult próbálj meg pár hétig használni. -
biker
nagyúr
TM5 alapteszt 8perc, hibamentes, melyik profilt javaslod ami jobban meghúzza? van a csomagban vagy 10profil.
"Segítséget kértél, megpróbáltalak a helyes irányba terelni."
értem, pont ezért nyomtam le épp a TM5 tesztet
Nem megsértődtem, csak valamit éreztem a mondat mögött. pontosan egyforma modulok, 4-es kittben lett véve. Persze elromolhatott egy.
a 4 modul 1,5 éve benne van, nem új beszerzés, tehát legrosszabb esetben egy modul rossz
megnézem hogy kiveszek kettőt vagy valami. -
biker
nagyúr
az Aida stress teszten is bejelöltem a memory stress tesztet, meg valamivel teszteltem az első után, de nem emlékszem mi volt
"Azt a 4db RAM modult egyszerre kellene kiiktatni a rendszerből imo."
Lehet csak beképzelem, de ez a mondat úgy hangzik, mintha azt sugallnád, valami utolsó vacak ramok és egyben dobjam ki. Csak túlgondolom?
végül 2óra 56perc után lőttem le az aida stressz tesztet, cpu+ram volt bejelölve, utána meg cinebench és valley egyszerre 20percig, minden 100%-on, az is ment...
-
In-Whisky
csendes tag
Egyik nap elmegy 8 órát is a teszt. másnap a windows nem tud betölteni már kressel a gép. Nincs exact érték, egy hónap mire ki merem jelenteni, hogy egy OC tényleg stabil. Simán lehet, hogy a stressz teszt és 12 játék stabilan megy hetekig, de egy játék 12 másodperc után úgy kifagy, hogy resetre sem reagál a lap.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Diablo 3
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Total Commander
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- További aktív témák...
- Intel Core i5 14600KF - 14mag/20szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Eladó Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 13400F - 4.6 GHz - 10mag/16szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest