- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Trump vámjai miatt hiány lehet az elektronikai termékekből az USA-ban
- Ezentúl Indiában készülnek majd az USA-ban árusított Apple iPhone-ok
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Hiába a nagy ígéretek, sok az aggasztó kérdés az Intel jövője körül
- Bitcoin topic
- Mikrotik routerek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VoIP telefonálás
- Microsoft Edge
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Manjaro Linux
- Gmail
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
-
IT café
Ez a topik a Canon EOS DSLR digitális tükörreflexes fényképezőgép vázaival és a velük kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnyBlue
addikt
-
duni84
aktív tag
-
csacsi77
senior tag
180 eFt-ért vehetsz egy használt 6D-t. A középső fókuszpontja (de csak az!!) gyors, pontos és érzékeny. De ez még csak a váz. Sportra a 70-200 f/4 IS jó lehet (+180 eFt, IS nélkül 120 eFt körül), portréra 85 mm f/1,8 kb. 80-100 eFt még.
A 6D jó magas ISO-n, azzal nem lesz gond.
(persze DSLR mivoltából fakadóan fókuszproblémák lehetnek) -
copass
veterán
-
_seth_
veterán
Én még egy eladóval sem emaileztem pedig már 300 fölötti vásárlásnál járok
Max ebay üzi ha baj lenne akkro pedig csakis ebay casen belül. Leütöd, kifizeted paypallal és szerintem el is küldi, másnak is megérkezett tőle magyarországra, akik itt írták + akik csak priviben + jómagam már 5-6 fő és ugyanaz a termék. Szerintem csak lerázott téged.
-
Agostino
addikt
hát, be tudtad kapcsolni a géped, ez eddig oké. most akkor neki lehet állni olvasgatni komponálásról, fényekről és egyebekről szóló könyveket, plusz nyitott szemmel járni és kattintani : )))) ezekből a képekből annyi jön le, hogy tudod, mit nyomj le : ) kezdetnek keress rá scott kelby könyveire. olvasmányosak de nagyon alapoknak elegendőek
-
copass
veterán
most éppen? vagy eddig mi volt?!
a kitben vett 18-55 DC-t eladtam, vettem helyette 18-55 IS-t használtan.
pár nap múlva már meg is vettem az 1.8/50 mm-t újonnan.
volt egy rakat m42 obim helios-tól a sonnar-ig egy tucat 28,50,135mm, közgyűrűsor,kétszerezők
volt 55-250 IS II újonnan,eladtam mert zavart a 1.5 m közelpont.
28-105 USM retek lágy volt még f8-on is,de most az új kedvenc a 28-135 IS USM. -
Zozzer888
addikt
Ha már kit obi akkor legyen stabis, nekem DCII-es volt, tanulni jó az, de ha ott a lehetőség akkor sokkal inkább az IS-es.
A 75-300 III nem rossz obi, ha csak napos időben, amúgy is rövid záridővel, rekeszelve akarod használni. Minden más esetben felejtős.
(Nekem a fent említett telém van, jellemzően rövid záridővel és szűk rekesszel használom - kivéve svenkelésnél, ott csak a rekesz szűk, erre jó.De kb csak erre. F8 körül van (szerintem) jó rajza, nyitva...áh:S...szal jam
)
1100D + 18-55IS + 55-250 IS (II esetleg) ha szeretnél telét is. (olcsón jót)
-
Zozzer888
addikt
Ezt mondtuk:
EF 50 f1.8 -
Agostino
addikt
ezek az árak fontban vannak, amik majnem' kétszer annyiban vannak mintha dollárban számolnál. 100-120$ az olyan 22 000 rugó környéke. ha egyébként 55-250-est akarsz, akkor ad 1 a II-est és ad 2 ne kínából meg hongkongból vedd ha jót akarsz. ami mostanság ott megy posta az nem fehér embernek való.
-
Zozzer888
addikt
Nekem van 75-300 am, de igazából csak akkor ajánlom ha mindig F8-on tudod használni és nem kell a stabi.
Az 55-250 IS sokkal jobb vétel ráadásul alig drágább. 1100as kezdésnek nem rossz, a 600D az tényleg már más. Ennyiért ez a kit amit mondtál, szerintem drága.
600D 18-55 IS + 55-250 IS viszont szerintem egy ütős kezdő szett.
-
k1csi
senior tag
Ahogy a többiek is írták inkább egy használt 600D (550D), az obiból meg lehet még a 70-300.
Azt a stabi nélküli 75-300-at kerüld.
Van Canon akció is: http://www.canon.hu/keszpenzvisszaterites/ -
Abry
tag
75-300-at megtalálod a szótárban a "gagyi" mellett.
Vedd a Canon 1100d + 18-55 IS II-t ez 100k + vegyél egy Canon 55-250 IS II -t újonnan 60k, használtan 40-50k, ez a kombó mérföldekkel lekörözi a 18-55+75-300 csomagot. Nekem is ezek vannak, főként teniszt fényképezek és eddig tökéletesen megfelelt a célra.
-
E770
aktív tag
szerintem áldozz picit többet pl. 600D-re vagy használtan ugyan annyiért
és az obit szerintem járd körbe újra (nem csak Canon obi van, telékkel amúgy is óvatosabban, aknás vidék - a sportfotózás amúgy nem olcsó)
de hajrá, remélem meg fog tetszeni - csak vigyázz a zsebedre
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Z Flip 6 - Silver Shadow - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest