Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Koppanyvezer
tag
Ilyenkor, amikor említésre kerül, mindig kedvet kapok Worms armageddonozni online, de egy kör után rögtön alább hagy a lelkesedés, amikor meglátom, hogy a "pro-k" hogyan használják a ninja rope-ot.
Steamen: xxxpaulxxx
-
Új Weekly bundli a Humble-ál. Team 17 csomag, sok Worms. Az egy dolcsis bőven jó ajánlat.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
bigyo108
aktív tag
sziasztok,
azt honnan tudom megnézni,hogy a bundle linket vagy key-t ad-e?
A PC visszafelé MINDIG kompatibilis lesz,.... MINDENRE!! :)
-
Cheesus
senior tag
Azt hiszem ez egy újabb zsákbamacska lesz: Groupees
https://www.twitch.tv/csehla
-
Cheesus
senior tag
Új Bundlestars bundle.
-
reelc
veterán
Nem vagyok annyira eleresztve, hogy ilyen összegekkel dobálózzak , de támogatom az ötletet, legyen rá HH, érdekel engem is.
De ugyanazt tudom mondani, mint az előbb: ha kihírezik, hogy vége lesz, azt be is tartják. Legalábbis az utóbbi időben. Ez nem zárja ki a HH esélyét, van rá majdnem 9 és fél órájuk. -
Hunbeast87
senior tag
BundleStars 1C Strategy Bundle: King's Bounty-k és egyéb stratégiai játékok, amiket már láthattunk bundliban.
The Leadership Bundle az IndieGala-tól: 3 tier, szintén láttuk már kategória.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/mapkoo87/
-
-
reelc
veterán
válasz Agyzuzo #5283 üzenetére
"és persze hogy ekkora a kártyákra a kereslet" = erre utaltam, de nem lúzerezem le megbecsült vásárlói köreimet. "
Ezt biztosan nagyra értékelik.
Azoknak akik arra számítanak, hogy lesz az Indegala Halloween bundlijának HH-ja: kihírezték, hogy nemsokára vége lesz a bundlinak. Úgy rémlik, hogy ha ezt kiírják, akkor azt tartani is szokták.
[ Szerkesztve ]
-
Agyzuzo
addikt
"és persze hogy ekkora a kártyákra a kereslet" = erre utaltam, de nem lúzerezem le megbecsült vásárlói köreimet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Fortian
tag
Sziasztok!
[link] Jumbo bundi 3-ból csak a BlackGuards érdekelne aki megveszi és pont ez nem kellene neki megvenném tőle mondjuk 2-3 dollárért Köszöntem
-
bul07
nagyúr
válasz Agyzuzo #5280 üzenetére
Ne a steam-nek hálálkodj , hanem a sok lúzernek aki veszi őket
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Agyzuzo
addikt
Sőt... Én nemrég léptem át az 500 EUR-t és 100+ kártya várakozik még eladásra. Szóval nem rossz, azóta se győzök hálálkodni a Steam-nek ezért a remek ötletért és persze hogy ekkora a kártyákra a kereslet.
Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::
-
Edorn
senior tag
válasz NyMRooD #5278 üzenetére
Nagyjábóli értékek: http://www.steamcardexchange.net/index.php?gamepage-appid-232770
ui.: ja, most látom, hogy másra gondoltál...
[ Szerkesztve ]
AMD Ryzen 5 5600 3.50GHz AM4, SAPPHIRE PULSE RX 6650 XT 8GB, EX2220 (1920x1080), crucial MX500 SSD, CRUCIAL 16GB Ballistix DDR4 3200MHz, MSI B450 GAMING PLUS | Tárhely, domain: https://nokturn.hu
-
SRII
őstag
hali! olvasom itt ott ezt a farmolást és kártyázást, utána néztem (steam) elolvastam de sza..rt sem értek belőle,
mi ez?
hogy kell farmolni, kártyázni(vagy mi)?
elnézést a buta kérdésért de tényleg nem tudom hogy működik, mit kell csinálni....Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
eami
Topikgazda
430 játékra van booster pack eligibility azaz ezeket már kidobták a kártyákat.
Most van még 34 játék amire ~€6.5 kártya értéket ír
Nagyon gyenge és nyers becsléssel így €0.2 per játék jön ki. és ez nem is foil alapú becslés.szóval lehet mégéri a bundleből azt is beaktiválni ami nem érdekel, mert később simán visszahozhatja még pár másik bundle / játék árát
[ Szerkesztve ]
-
Csapoati
nagyúr
Kimeled a penztarcad. A semmibol azert relative keves kartya esik. Amugy nekem a hidden objectes jatekok zsugai dobjak meg a dolgot, nemelyik ilyen 0,5-1 eurot is er, foilosbol meg volt mar 2 folotti is.
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
eami
Topikgazda
válasz Koppanyvezer #5270 üzenetére
elfér, ráadásul idővel kártyás lesznek a játékok. Szerintem idén már kb 70 euró értékben kipogyogtak kártyák
-
Koppanyvezer
tag
Nekem is úgymond "hobbim" a steam játékok gyűjtése, de azért egy szint alá nem megyek... tehát pl ha egy jó bundle-ban van 1-2 gyengébb alkotás is, akkor azokat, ha nem muszáj be sem regisztrálom. A "plusz egy sor" felfogást nem tudom megérteni, de ha van akinek az esik jól...
Steamen: xxxpaulxxx
-
$p@rr0w
őstag
Dapro: Köszi az ajánlatokat, a Gunpoint hatalmas játék csak kifelejtettem a felsorolásból. A többi szintén tetszik csak még nem kerítettem sort rájuk, de megvannak. braveland-ról most hallo kelőször, megnézem miylen.
KaiotEch: Ezek is megvannak, de még nem kerítettem sort rájuk.
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
NyMRooD
őstag
Nem bántásból - jól teszed, hogy a free game-ket kiírod - de már a multkor is ajánlani akartam neked ezt és ezt a topicot, itt már ki voltak írva. Ha ezeket figyeled te is hamarabb tudomást szerezhetsz az ilyesmiről, illetve ha ide (is) ki írod más is hamarabb tudni fog róla. Ettől függetlenül köszi
Niczo: nem rögtön jön meg nekem is kb 1 órába került.
[ Szerkesztve ]
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
xpsyx
tag
Ingyen vihető a innen a Mount & Blade. Illetve hét nap "stamp" gyűjtögetés után a Witcher 2!
Remélem ismét feldobtam a napotokat!
[ Szerkesztve ]
PSNID: xPxSxYx | iPhone Xr | Macbook Pro M1
-
$p@rr0w
őstag
Én pl. indie fanatikus vagyok, jópár alkotás van ami szerintem zseniális: Corporate Lifestyle Simulator, No time to explain, Limbo, Hotline miami, Braid, Teleglich, Thomas was alone.
Ezek nekem felérnek egy AAA címmel.
Bár minden bundlet, csak egy plusz sorért én nem veszek meg, így is sok játékom van, és sok gyengébb is felhalmozódott így akaratlanul.Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
bul07
nagyúr
válasz Csapoati #5256 üzenetére
Ezek amik nem jöttek meg , már ha tényleg azokat küldte most
Amúgy már 58 felet van ennyi azért nem volt ami nem jött megVilág Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek! fórumba már írtam hogy akinek kell pm és küldöm jó páran kértek is már és még jó pár embernek fogok örömet okozni mikkor küldök neki vagy mikkor elkezdem kirakni őket aktivál egyet
Mert nem mindenki van minden nap gép előtt és még ha gép előtt is van le is csúszhat rólaDe akkor itt is írom akinek kell Metro 2033 az pm nekem és küldök, és nem gond ha másod harmad regre kell nem számít
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
Csapoati
nagyúr
válasz huskydog17 #5254 üzenetére
Le a kalappal az SCS elott, peldas a supportjuk.
bul07: 39 db Metro 2033-at igenyeltel?
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Arcképgyáros
Egész jó a mostani HB.. kár, hogy ami számít Grid2, ETS2 megvan..
-
huskydog17
addikt
A Humble csomagnál az ETS2-nél nagyon jól időzített az SCS, ugyanis most készült el a 14. javítócsomag a játékhoz és pont ma jelentették be, hogy új napszakváltáson dolgoznak, vagyis új megvilágítási rendszeren, de ez nem most, hanem egy későbbi patch formájában fog érkezni. Érdemes megnézni a linkelt blog bejegyzésben található képeket, elég pofásan néz ki, főleg ha dinamikus god rays lesz benne, az szép lesz.
Csak érdekességképpen említettem meg.
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
bul07
nagyúr
Más is kapja a Metro 2033 játékot
Úgy értem olyan levelet mint amikor ingyen lehetett igényelni
19:30-kor kezdődött és eddig 39 levél jöttMegint a beragadt lekérések lennének?
-
Arkennys
addikt
valakinél maradt ki insurgency? 2-3 példány érdekelne, megbeszélnénk valamit érte
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
ricsiii01
tag
Ha valakinek marad egy Grid 2 a bundleból akkor megvennèm.
.
-
Srácok, Insurgency-ért lehet jelentkezni (ingyen).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Csapoati
nagyúr
-
-
Csapoati
nagyúr
Senki nem ír az új humbliról, hogy milyen jó kis csomagot dobtak össze megint?
-
ZsZso
Közösségépítő
Ha általánosságban a kisebb indie játékokra gondoltál:
- Van akinek "plusszegysor", azaz csak örül, hogy növetle eggyel a Steam játékai számát.
- Van aki azt hiszi, hogy játszani fog vele
- Van aki azért veszi, mert azt hiszi brutál nagy üzletet csinál vele ("99%-os akció" - húha, de jól járok vele!)
- Van akit tényleg érdekel. El se hinnéd, hogy ilyen kis bugyutának tűnő játékokkal milyen jól el lehet játszogatni és vannak közöttük olyanok is, amik jobbak mint egy AAA cím.armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
-
Crytek
nagyúr
-
SRII
őstag
maross: aha értem, hmm ezen nem is agyaltam , mármint a kártyákon! köszönöm
KaiotEch: értem én de enni csak kell!
[ Szerkesztve ]
Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
one finger death punchban van vagy 15 oram, van aki csak szereti gyujteni, kartyakat kifarmolja, igy alig kerul penzbe, "majd jatszom vele alapon". ez a 3$ relative sok, voltak ezek mar olcsobb pakkokban is.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
SRII
őstag
nem haragudjatok nem személyeskedni vagy épp elítélni akarom a kisebb játékokat, csak meg szeretném kérdezni miért veszik ezeket a kicsi semmit mondó játékokat? amivel tán soha nem játszanak.
Vagy tényleg van olyan aki számára ez élvezhető?
Vagy eladni veszik, vagy csak a játékok számát növelni?
Sokat agyaltam rajt, de nem jutottam dűlőre mire is jók ezek.Légy önmagad! Mindenki más már foglalt!!
-
Cheesus
senior tag
Lehet volt már, ha igen elnézést
The Greenlight Bundle
A nevével ellentétben csak egy játék várakozik a Zöld útra.-Angvik
-One Finger Death Punch
-Vanguard Princess
-Koya Rift
-Gunslugs II.Mindez 3$
-
-
Crytek
nagyúr
Lassan vége a Halloween bundlenak és sehol a HH pedig sokan arra várunk!
Remélem itt is lesz.[ Szerkesztve ]
Next PC Upgrade: 2022
-
warcat
veterán
Nagyon durva ennyiért az új bundle stars bundle és tele van jó játékkal
Masters of Strategy 2 3.19€ ,de 2.66€ért is vehető élelmesebbeknekEador: Master of the Broken World - (Includes Steam Trading Cards)
Eador: Genesis
Supreme Commander Gold Edition
Creeper World 3: Arc Eternal
Jagged Alliance 1: Gold Edition
Planet Stronghold
Battle Group 2 - (Includes Steam Trading Cards)[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
reelc
veterán
A Depth Hunter 2: Deep Dive elvileg egyszer volt eddig bundliban (FPS Redux by Bundlestars), meg most, ezt még nem nevezném még örökös tagnak. Még.
Amúgy lehet van benne logika, ha széles körben elterjed az alapjáték, akkor talán többen veszik a DLC-t is, ami nincs bundliban.Az 5-ből 3 elég új megjelenés:
Shadow Puppeteer 2014 szeptember
Depth Hunter 2: Deep Dive 2014 augusztus - másodjára bundlis
Gods vs Humans 2013 szeptember
Squishy the Suicidal Pig 2014 október
Ancients of Ooga 2011 május - még ez volt 1x bundliban.Mindent összevetve számomra nem tűnik rossz csomagnak, még a kezdő áron.
-
Sirpi
senior tag
Abból nem szokott, cserébe 24 óra után 10%-kal drágul. Viszont én tradertől szoktam venni valamivel olcsóbban, mert adó nélkül 5-pakkot vesz, a $2.43 helyett kijön $1.75-ből az $1.99-ért hirdetett pakk.
Hazudnék, ha cáfolnám annak tagadását, hogy ez az ital nem nélkülözi a koffeinmentesség megnemlétének hiányát. Na most akkor van benne koffein, vagy nincs?!
-
Csapoati
nagyúr
A hetikből nem szokott lenni tudtommal, de mintha múltkor a hidden objectes hétfői vagy péntekiből lett volna.
Nálam amúgy miért nem látszik az új bundle? Valaki dobna egy direkt linket? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
ig mondaybol szokott happy hour lenni, vagy vegyem meg most?
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Crytek
nagyúr
Van új indiegala monday bundle.
Szegény Depth Hunter 2 alig 3 hónapos és lassan örökös tagja a fosbundleknak. Hihetetlen mennyire semmibe veszik a játékukat.Ennyire kell nekik minden fillért hogy ilyen hamar bundleszökevény lesz.
Next PC Upgrade: 2022
-
-
Én csak ezért regeltem Twitterre. Ha tudtam volna, hogy csak 3 kártyát ad, és azoknak is darabján egy centet nyerek, hagytam volna...Egyébként kipróbáltam. Néha elfelejt mozogni a fószer, és a legidegesítőbb, hogy egyenként kell újratölteni. Nem ám, mint a kényelmes FPS/TPS játékokban. Itt egy "R" egy lőszer betöltését jelenti. A harmadik pályán ezért hagytam abba. Nem tudtam olyan gyorsan újratölteni, ahogy jöttek...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
-
flanki
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Kishandris1
csendes tag
Nem tudom hogy volt-e már de a metro 2033 ingyenes a bundle storeban!
[link] -
Vesa
veterán
1dodo, bár volt már kb. ezer bundliban.
A tudomány a valóság költészete!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest