Új hozzászólás Aktív témák
-
doczyus
csendes tag
Tisztelt Szaktársak!
Tabletem egyszer volt szervizben, akkor javítással együtt frissítették a gyári, sípolós, stb. JB-re a romot. Most jött el nálam az ideje a rom frissítésnek.
PC-men 32 bites Windows 7 oprendszer van.
Elméletileg mindenem megvan a frissítéshez: RKBatch, ROM, Rock USB driver.
Viszont kapásból megáll a tudomány, mivel nem akaródzik az USB driver-t telepíteni. Először megpróbálkozik magától, de nm megy. Utána próbáltam az eszközkezelőben manuálisan rávezetni a driverre, de úgysem sikerült.
A tablet elméletileg a Yuandao N101 első generációs változata. A Win 7 viszont csak ennyit lát belőle: N90Néhány oldalt olvastam a fórumból az elejéről, és a végéről, de ezzel kapcsolatos leírást nem találtam,
UI: rendszergazda jogosultságom van a gépen, nem e miatt nem tudom telepíteni :-)
Segítségeteket előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPad 6 Gen 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPad 9th gen. 64GB újszerű + Vixev toll + Spigen prémium tok + kártyaolvasó/USB-re alakító
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 5G 12/512GB! gyári független 2026.08.03. gyártói jótállás
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- N-One NPad X1 - 11" kijelző (2K) - Helio G99 - 8 Mag CPU - 8+8GB RAM - 128GB ROM - 4G LTE
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest