- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasers
tag
Sziasztok!
1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Legkésöbb október közepe.(2) Maximális keretösszeg Ft-ban?
200.000ft, de ha 150.000ig kb kijönne boldog lennék.(3) Felhasználási kör? (játék, CAD, PhotoShop, renderelési folyamatok, virtualizáció, irodai munka stb…)
“Másodállás”. Rövid videókat vágnék rajta 90%ban, így ez a szempont. Max kb. 1-2 perces egy kész videó. Néha képszerkesztés.(4) Játékra használnád-e? Ha igen akkor milyen játékokkal játszol és azokat milyen felbontáson illetve részletességgel szeretnéd futtatni?
Nem igazán(5) Mi a fontosabb számodra, a minőség vagy a teljesítmény?
Az árkategóriában a best buy.(6) Szeretnél bele SSD-t? Esetenként akár ötször gyorsabb is lehet számítógéped!
Igen(7) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt?
-
(8) Netbook tömege?
-
(9) Operációs rendszerrel vagy nélküle?
Mindegy(10) Tárhely (HDD/SSD) és memória (RAM) mennyisége, illetve, szeretnél-e bele optikai meghajtót?
ssd min. 512gb. Ram 16gb(11) Egyéb kívánság? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
-
(12) Használsz-e CPU (processzor) vagy GPU (grafikus processzor) igényes alkalmazást?
Tecnikai adatokban nem vagyok otthon. Mint említettem csak videó vágásra lenne használva.(13) Eddig kinézett netbookok? Linkeld be a boltot! (Ez azért fontos, mert ha jó netbookot választottál akkor csak egy olcsóbb boltot kell keresnünk)
-
(14) Használt gép is szóba jöhet, vagy kizárólag csak új?
Csak használt.u.i.: macbook prot nézegettem már 2016-2017 verziót. Tapasztalatok alapján azon mindent tudnék csinálni és használtan találni 150-200 környékén jó állapotút. Ez lehetne egy támpont. Nemtudom, hogy windowsos laposból jobban jönnék e ki ár érték arányban. Természetesen ha nem, a macbook is tökéletes nekem, de Ti jobban értetek a dolgokhoz, így rátok hagyatkozom. Köszi !
Új hozzászólás Aktív témák
- Raspberry Pi
- Spórolós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gyúrósok ide!
- Építő/felújító topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Huawei P30 - kell ennél több?
- YouTube
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook Pro 14 M3401QC-KM022
- ASUS ROG STRIX GL553V
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest