- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carline
őstag
válasz NathanCullen #16481 üzenetére
Köszi.
Az általad linkelt Asus lapot megtaláltam, de ott semmi infó nincs. Van egy letölthető brossúra, de abban sincs konkrétan a gépről adat. Ott a 1015 gépek között van pár skicckép róla és annyi.
Nincs adat az akkuról, méretek stb.
De ha 1024x600 a felbontás akkor nem is érdekel.
Árban tetszett és jó lett volna nagyobb felbontás.Sony Vaioban van amelyik 10" 1600x768 felbontású.
De az sem az a kategória amit keresek.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Jelenleg egy Lenovo S10-2 netbookom van.
Nézegettem a rigósteszkó ajánlatait és láttam egy Asus R051bx netbookot.
Árban jó (70k) proci AMD C-50, 320GB HDD.
Megnéztem (volna) az Asus honlapján, de nem leltem róla infót.
Ez egy szellemmodell? Vagy spéci a magyar piacra kitett termék, hogy ide ez is jó alapon?
Ami érdekelne a kijelző felbontása. 1366x768 kellene.
Tudtok róla valamit?
Esetleg van/vett valaki ilyet?
Tapasztalat, akku hány cellás, mennyi az akkus idő?˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz burasu4 #4653 üzenetére
Nekem volt egy Eee900 és most egy Lenovo S10-2 gépem van.
Meg vagyok elégedve a Lenovo billentyűzetével (eee-hez képest jobban használható) valamint az akkuideje is 2.5x akkora.
Súlyra 1.1 kg. Könnyen bedobom egy tatyóba és meg sem érezni a súlyát.
Ez már N280 Atom procis, 666 MHz a rendszerbusz sebessége.
Egyébként ezek a gépek majdnem mind ugyanazt tudják. Nézd meg őket élőben, tapogasd, emeld meg és amelyik jobban tetszik azt vedd.
Garanciát is a legtöbbre 2 évet vállalnak. Szerintem annyi azért kell rá.
Az Asust mikor eladtam még 10-11 hó gari volt rá. Úgy azért jobban megveszik.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Nos a laptopmag.com cikke alapján van S10-2 gép.
1024x600 felbontású és éles színű a fényes, de a tesztjük ítélete alapján nem túl fényes a kijelző.
Az akkus idő a teszben majd 6 órás volt.
Hát nem is tudom, meg kell néznem élőben...˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
válasz BloodRay #3765 üzenetére
Az S10e valóban nem kellene, mert azt tudom, hogy 1024x576 -os. De már néztem a Lenovo product infot és ott is 1024x600 -nak írják.
Lehet bemegyek a mediába vagy ew-be és megnézem "élőben".
Kiváncsi vagyok a tükrös kijelző milyen.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Most akkor a Lenovo S10-2 gépnek tényleg 6 cellás aksija van és 1024x600 felbontású kijelzője?
Itt azt írják, de nem hiszek már a boltok írásának, mert mindenféle termékinfót olvastam már...
Ennek egyébként matt vagy tükrös a kijelzője?
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Újra támad exy
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
Carline
őstag
Eee 1000-be meg tökig bemegy, viszont nem rugózott, így ki se lehet szedni ha az embernek nincs körme
Hát az elég gáz.
A 701 és 900 rugós volt.
Nem lehet, hogy a tiédben adta meg magát valami?
Nem hiszem, hogy így elrontsanak valamit. Bár....˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBook Fury 15 G8 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-11850H 32/512 FHD IPS NVIDIA RTX A2000 4GB
- Új HP ZBook Firefly 16 G10 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1355U 16/1TB FHD+ RTX A500 4GB
- ASUS ROG Zephyrus G14 -14" WUXGA IPS 144Hz -Ryzen 7 6800HS - 16GB - 512GB - RX 6700S 8GB - 1 év gari
- HP Elitebook x360 G6 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- HP Elitebook x360 G7 2in1 Prémium laptop 14" FULL HD IPS Érintőkijelző / Intel I7 / 16GB RAM
- Dell Precision M6800/15.6"FHD IPS/i7-4810MQ/32GB/256GB SSD+500GB HDD!
- Hp mini laptop
- Laptop Töltö adapter BAZÁR, HP DELL LENOVO használt eredeti töltö
- HP D9Y32AA Laptop dokkoló, választható adapterrel.Illetve adapterek, DVI kábel.
- HP Odyssey 15.6-16.4 új noti ill. túra hátizsák (fekete piros, bélelt háttámlás)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest