Hirdetés
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
Ha notebook-ot keresel, kattint ide, ha netbook-ot, akkor mielőtt kérdésedet felteszed, kérlek fusd át a következő pár sort, konkrét típussal kapcsolatban használd a jobb oldalon található keresőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haris
őstag
"A 901 könnyű, a tiéd nem ismerem.../I]
Az enyém Lenovo e125
De a netbookos ismeretségem pont az említett eee 904 modellel kezdődött. A feleségemnek vettem mert akartam neki egy nem túl nagy, böngészésre, levelezésre használható masinát olcsón. Azért lett a 904HD, mert ez csak egy 900as Celeronos gép, ami 75 ezer volt akkor újonnan, mivel az Atomos gépek felára nekem nem érte meg.
Aztán ahogy egyre kevesebbet használtam az asztali konfigomat, és egyre többet a nejem netbookját, gondoltam veszek magamnak is egyet, ezért akkor akciózta az Asus a eee2g-t zöldben. Vettem egyet, és bár 2 évig használtam, nem szerettem annyira mint a nejem gépét, mert a 2g túl kicsi volt (7') túl keveset ment akkuról (1,5-2-óra) és lassabb volt mint a 904-es. Mint mondtam két évig éltünk együtt én és a 2g alias eee700 mikor megláttam, olvastam a Lenovo x120e-ről. Addig addig filóztam, amíg elfogyott, de megjelent a piacon egy másik gép a Lenovo e125. Ekkor már nem sokat filóztam, mert féltem, úgy járok mint a 120e-vel, és vettem egyet. Nem bántam meg, imádom, de ez már tényleg a határ a netbook-subnotebook vonalon. A ház kicsit nagyobb mint ami kényelmes cipelni (1,5kg), a teljesítmény viszont kicsit kevesebb, mint amit egy notebooktól elvár az ember (mivel ez csak egy netbook de abból a jobb fajta) -
Tim82
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás számla
- Asus Rog Strix G531GT I5.9gen,16gb ram,gtx16504gb gddr5,2x512 gb ssd.
- Lenovo Thinkpad T480S, 14" FHD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- MacBook Pro 13" Retina Mid-2017 i7-2.5Ghz 16GB 500GB garanciával, üzletből
- eMag 2027-ig garis MSI GF63 gamer i7 11800H 16GB 1.5TB SSD RTX 2050 Win 11 pro laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest